• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

hayırlı uğurlu olsun allah ömür boyu mutluluklar versin..amasya forumlarını okurken gördümde merak ettim sormak istedim yeni yerleşmiş biri olarak nasıl buldun oraları..bende amasya yolcusuyumda karamsarım biraz..hatta çok karamsar...neyse sana mutluluklar dilerim..amasya gözlemlerinide paylaşırsan sevinirim..

amasyayı ben çok sewdim.ankaradan geldim buraya.çok kalabalığı we gürültüyü sewmediğim için burası ilaç gibi geldi.çok sewiceğine eminim.nerden geliyosun bilmiyorum ama dağlarla çewrili bi şehir.yanı çewrili derken baya baya yakın dağlar.tarih kokuyo herşey.birde içeri şehir war antalyanın kaleiçi gibi aynı.cafeler barlar war.yani ben çok sewdim.sewersin eminim :) ewlenip mi geliosun cnm sende ? yoksa iş için fln mı?

amasyayı ben çok sewdim.ankaradan geldim buraya.çok kalabalığı we gürültüyü sewmediğim için burası ilaç gibi geldi.çok sewiceğine eminim.nerden geliyosun bilmiyorum ama dağlarla çewrili bi şehir.yanı çewrili derken baya baya yakın dağlar.tarih kokuyo herşey.birde içeri şehir war antalyanın kaleiçi gibi aynı.cafeler barlar war.yani ben çok sewdim.sewersin eminim :) ewlenip mi geliosun cnm sende ? yoksa iş için fln mı?

teşekkr ederim cvp için :)
amasyayı 2 kez gördüm ama gezme fırsatım olmadı sadece içinden geçtik.dediğin gibi dağlarla çevrili ve çok küçük biyer gibi gözüktü gözüme.çokda önyargılı olmak istemiyorum ama yapacak hiçbişey yok gibi geldi bana.cafeler barlar var demişsin şaşırdım ve sevindim doğrusu.ben evliyim 2.5 yıllık , eşimin işi nedeniyle geliyoruz amasyaya.ben pek gelmek istemiyorum ama:( insanın doğup büyüdüğü yerleri bırakması çok zor..bakalım artık hayırlısı.tekrar teşekkürler...

smilie_girl_013.gif
babyke 30.12.2008 NİKAH - 29.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
Gamzelim 10.06.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
evreka 29.07.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

71bfcfa15f8347606a2d5d4054b15f2c.gif

son üç gelinimiz kaldı :nazar: :nazar: :nazar:

Babyke, evreka dualarımız sizinle kızlar, herşey gönlünüzce oluyordur inşallah :69:

Son düzenleme:
selam canlarım evlendim de geldim çok şükür ki

herşey çok güzeldi kınam düğünüm deli gibi oynadım balayımızda çok güzeldi :))

evimede yavaş yavaş ayak uyduruyorum

şimdi de el öpmeye baba evimize geldim

dünde bilgisayar aldık eve de internet aldık mı hep sizinleyimm :))

sonunda herkes evli çok şükür:) umarım herkesin düğünü gönlüne göre olmuştur benim herşeyim tam istediğim gibi oldu evleneli 18 gün oldu ama yıllardır bu evde yaşıyo gibiyim hiç yabancılık çekmiyorum hatta annemlere gidince bile evimi özlüyorum çok güzel bi duygu ya benim evim demek.....

günaydınn

bizde bugün evimize dönücez dün el öpmedeydik

bugün de alışveriş yapıcaz işte

Temmuz'u da bitirdik hayırlısıyla,
umarım tüm gelinlerimizin düğünleri hayal ettikleri gibi olmuştur :69:
Ben çook mutluyum, hayal ettiğimdende güzel oldu herşeyim,
kına yakılırken mesela eşimide istedim ama yok olmaz kadınlar arası dediler ses çıkarmadım,
biricik kocam kına yakılırken geldi yanıma oturdu :9:
ondan sonrasıda harika geçti, kapıda bekleyen tüm akrabalar erkekler kınaya dahil oldu düğün gibi kına yaptık nerdeyse :9:
Düğünüm müthişti hala herkes söyler ne kadar çok eğlendiklerini,
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları,
tek dileğim vardı oda gelinliğimi doya doya giyip gece eşim çıkartırken 'oh bee sonunda çıktı' demekti,
aynende öyle oldu :9: doya doya giydim ve bugüne kadarda demedim keşke birdaha giyebilsem diye, o derece doymuşum yani :21:

ee kızlar artık birdahaki şafaklarımız bebişlerimiz için sayılacak inşallah :emir_bebek:
ben doğum kontrol hapı bıraktım almıyorum iki gündür,
27 yaşındayım Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman kabulümüz,
şu an diğer yöntemle korunucaz ama iki üç ay sonra düşünüyoruz nasipse :nazar:

merhaba kızlar.... evet düğünlerimiz bitti, hepimiz evliyiz... bazen inanmakta güçlük çekiorum ben hala.. haftasonu annemlere gittim. kocamı evde bıraktım. hemen msj yazmış , ev sensiz çok boş diye,... kocacımla ilk ramazanımıza başladık. herkese hayırlı ramazanlar bu arada.. eeee arada bir uğrayın kızlar. bakalım ne var ne yok...

Evet speedy zaman çok çabuk geçiyor.Nasıl olacak nasıl geçecek derken evlendikte üzerinden 19 gün geçti.İnşallah herkes yuvasında mutlu,huzurlu yaşar:54:

herkese merhaba kızlaaarrrr :) nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ramazan?yemek yapıyor musunuz? :)

Düğünü beklerken zaman geçmez gibi gelirdi,
şimdide evleneli 1 ayı geçti bile.
:69:

Back