2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

evet canım 1 hafta falan şehir turu yada bi otelde kalabiliriz 1 gece de olsa ...
bize hiç belli olmaz..
işinden izin alma sorunu olduğundan şehir dışı istemedik biz..

ben türbanlı gelinlik istedim..kaftan tipi ve rahibe duvak..üstü taşlarla işlemeli olsun..
türbanımı öyle kabartırıp süsletmeyi düşünmüyorum duvağım taş işlemeli olacak sadece..
ne sade ne abartılı :)

canım türbanlıysan bak çok yakın ilçe ve illerde kğültürel geziler yapabilirsiniz.deniz biraz saçma olur çünkü nasılsa genel biyerde girmessin.maddi açıdan tasarruflu olsun istersende evinizde kalırsınız.ama yöreyi gezip dolanırsınız.akşam yemeklerine gidersiniz,sinema,canlı müzik... içinde kalmasın bol bol gezzz:))

bu arada iyiki türbanı yaptırmıyorsun alınan olmasın lütfen ama eşarpları saç gibi apmanın ne anlamı var anlamıyorum.topuz gibi yapıp taş takıyolar falan filan.onu yaptırasıya saçını yaptır daha iyi:))bencede sade bi şekilde bağla taşlarlada süsle.gayet hoş olur.

not:bu gelinler neden paylaşımlarda bulunmuyor acaba.hiçbişeyiniz yokmuu yaww:)))hadi herkesten bişeyler bekliyorum.neler alıncak,kim ne aldı...

benim 2 sene önceden belliydi mayıs ayın olucagı nişanlım askare gitmişti ekim ayında geldi düğün tarihini belirledik, sonra ablamı istemeye geldiler eniştem polis oldugu için biran önce yapmak istediler tayin den dolayı allah tan oda ankara ya cıktı hepimiz ankara dayız yanibi kız kardeşim daha var annem ve babam onunla kalıcaklar artık neyseki o daha küçük gelinliğimide modele karar verdim gidip bi kaç yer ile görüşücem değiştiriyo bağzı yerler değiştirmelerini istemiyorum aynı modeli istiyorum ben

@ suu: dolaplarin hayirli ugurluu olsun caniiim..ins istedigin gibi olur

@ M.Dilek bence dolasin gezin..cok evde durmayin..herkes aramaya baslar fln...

ben daha gelinlik modeli karar vermedim..ama cook bakiyom netde ya...ama uzun duvak istiyom..ama oynarken sorun olur gibi geliyor..bide boynundan dantelli istiyorum..ama oda sicakda..uff..karar veremiyorum ama giyince hersey daha iyi belli oluyor ya..yakisani alcaksin..

benim sözden 5 bilezigim var...12 tane daha alinacak ..fazlasi olursada hayir demem ama normel almadim..modelleri böyle ..sizce nasil

ozaman suçlu ablannnn:)))hayırlısı artık canım napcan yapcak bişey yokki:)biraz telaşlı olur pek bişey anlaşılmaz telaş bitmeyeceğinden.ama ablan uyanık kızım bak sırayı sana kaptırmamışDbu arada 3. nolu bi kardeşin olmasına çok sevindim.anlız kalmıcaklar:))

sağol canımın içi bakalım daha modellere karar vermedik.buraya eklerim sizlerde bana yardımcı olursunuzz:))) gelinliği boşver takma gün gelince nasılsa beğenip alıcanDD

son olarak dadlumm ben bi hata yapmışım sana takılarından bahset diye artık vazgeçtim bahsetme boşver.anladımki sen vicdansız tosbağasınn milletin yüreğinemi indircennn caduuuu senii.bak sonra gelinler ucuza gittik diye ağlıycak burdaa:)))) güzelmiş canım ama kalın ve sayısıda fazla olunca hepsini takamassın.birde işçilik var gibi öyleyse diğerlerini öyle alma satarken çok para düşüyolar çünkü.takıcakların kalsın diğerlerini düz modellerden yada lazerli işlemelilerden tavsiye ederim:)

beynimm sulandı sitedeki tüm mutfak modellerine baktım heralde internette cabası.şimdi kızlar bi açık kahve tonlarında düşünüyorum.bi kahve ve krem tozlarında.birde bembeyaz dolaplar düşünüyorum.yerleri gri fayansla döşemek.tezgar üstüyle duvar kısmınıda gri tozlarında döşersem.ankastrelerimde siyahlı girili olucak.akıl verin hangisi daha hoş durur:SSS

ben hicbiriini takmam ki...hihi...senin nekadar?

ulaa aklim karisdi..nereye hangi renk istiyon..kahve krem dolap...gerisi ?

ben hicbiriini takmam ki...hihi...senin nekadar?

ulaa aklim karisdi..nereye hangi renk istiyon..kahve krem dolap...gerisi ?

hoşgeldinn kıss nihayet kavuştuk heeDDDtakma tabi bacum ayaklı zarraf gibi ne o öleDkaçırırlar kuzum seni sonraa biz napcas sensizzeh benimde bileziklerim seninki gibi kalın 20 gr.bir tane baya bi kalın söz bileziğim var.5 tanede kalın bileziğim var işte.düğünde kaynanam 3 tane takıcak,nişanlımda set mümkünse 5 yada daha fazla bilezik takıcak(zorlamak istemiyorum bazum malum ev yaptırıyor kıyamam ona benn)20 lira gider diyoz.zaten olan paras 30 lira.ı 10 lira nasıl düğün yapcak,takı alcak,eşya yapcak:SSSS anlıycan baskı kuramıyorum.allah var alıcaksın desem hepsini alırda.sonra borcu ödücekte biziz gerek yok.zaten akrabalardanda gelir bilezik.20 yi bulur kısacası bacım.tabi tahmin bu ogün gelince net rakamları veririm:)))

tatlumm ben sanırsam mutfak dolaplarını diyorum:)))tek abanoz tarzında ama öle değil.yada beyazla oabanoz tarzı,yada dolaplarım bembeyaz olsun yerleride koyu gri fayans yaptırıyım.tezgahla bango yanlarınıda gri yaptırıyım uyumlu olsun diyorumDDD anladınmı bak dahada naltmamm ona göree:))dersine iiyi oku çocuuummm

Son düzenleme:
mail atmaya calisdim ama postan dolmus göndermediiiii ...
iyi yaa bosver baski yapma...hayirlisii

ya aslinda beyaz cok hos olurduu ama unutma mutfak...hemen birsey alayim dersin yemek yaparken...kirlene verir...ona göre iyi düsün bence beyaz yaptirma...

özür dilerim canım benşm yaa farkında değildim.sildim ama hemencik.boşaltım istediğin kadar gönderebilirsinn:26:

iştee bende kirlenir diye kararda veremiyorum bi türlü ama bölede olmuyorki hep kirlencek diyee ne banyomu ne mutfağımı ne koltuklarımı beyaz alamıyorum.banane evlenmicem işte küstüm

iyii kuzuum evlenme...ellinden tuttu gibi götürür nisanli bak
orasidaa öyle..ozaman yaptircaksin biryandanda durmadan temizleyeceksin

kızlaaarr ez önce evlilik takvimimde 4 months ı da gördüm çok şükürr mutlu oldum da Allah today is the day i görmeyi de nasipetsinnn

ya kızla imam ( dini ) nikahı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?
niaşnlım ve ailesine kalsan hemen şimdi istiyor da ben düğün haftası olsun dedim..
siz ne düşünüyosunuz ?

hayirli olsuun...allah bizede 4 ayi nasip etsin =))

canim...benim nisanlimin aileside öyle demisdi..ama ben istedemedim...ve bana göre olmamazi daha iyi..sonucda oda bir evlilik..ve allah korusun hadi tamam ayrilmazsiniz diyelim..ya birsey olsa nisanlina..ortada kaliyor nikah...

benim düğünümde 24 temmuzda 21inde kına gecem eskişehirde ertesi gün gelin alma ve nikah sonra yola çıkcaz samsuna düğüne :) bende 17 sinde istedim ama tutulmuştu ogün bi hafta daha ileri aldık ramazana yakın oldu bide gece nasıl kalkcam oruca bilmiyorum annem hazırlardı ne güzel

iyii kuzuum evlenme...ellinden tuttu gibi götürür nisanli bak
orasidaa öyle..ozaman yaptircaksin biryandanda durmadan temizleyeceksin

şuna bak ya bis naz yapıyoss sana sende hemencik evlenme diyonn.insan kıyamam canım şöle olar böle olar falan der nerdeeeeeeeeeeee

canım bakalım 2-3 gün içinde kesin karar verilecek ona göre yaptırıcaz bakalım.

not:bak dadlum nikahı(dini) önceden yaptırma saçlarını yolarım heee:)))erkenden olmazz ayolll.nolar olmas demüü dadlumm.bende düğünden en fazla 1 hafta önce falan düşünüyorum.hayırlısıyla o günler bi gelsede görsek dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…