hayırlısı olsun canım.şehir dışına çıkmasanızda bulunduğunuz yerde 2-3 günde olsa bi balayı yapın yaa hazır gelsin herşey ayağınıza:)))onun keyfi orda zaten.gelinliğe gelince evet haklısın daha çok var erkenden alıp napcazDDsülalede görmeyen kalmaz artık gelinliği DDbu arada küçük detaylar olsun kafanda kuyruklu,kuyruksuz,duvağı uzun,kısa,askılı,askısız... ama net bir model belirtme bulmakta zorlanabilirsin.
evet canım 1 hafta falan şehir turu yada bi otelde kalabiliriz 1 gece de olsa...
bize hiç belli olmaz..
işinden izin alma sorunu olduğundan şehir dışı istemedik biz..
ben türbanlı gelinlik istedim..kaftan tipi ve rahibe duvak..üstü taşlarla işlemeli olsun..
türbanımı öyle kabartırıp süsletmeyi düşünmüyorum duvağım taş işlemeli olacak sadece..
ne sade ne abartılı :)
benim 2 sene önceden belliydi mayıs ayın olucagı nişanlım askare gitmişti ekim ayında geldi düğün tarihini belirledik, sonra ablamı istemeye geldiler eniştem polis oldugu için biran önce yapmak istediler tayin den dolayı allah tan oda ankara ya cıktı hepimiz ankara dayız yanibi kız kardeşim daha var annem ve babam onunla kalıcaklar artık neyseki o daha küçük gelinliğimide modele karar verdim gidip bi kaç yer ile görüşücem değiştiriyo bağzı yerler değiştirmelerini istemiyorum aynı modeli istiyorum ben
@ suu: dolaplarin hayirli ugurluu olsun caniiim..ins istedigin gibi olur
ben daha gelinlik modeli karar vermedim..ama cook bakiyom netde ya...ama uzun duvak istiyom..ama oynarken sorun olur gibi geliyor..bide boynundan dantelli istiyorum..ama oda sicakda..uff..karar veremiyorumama giyince hersey daha iyi belli oluyor ya..yakisani alcaksin..
benim sözden 5 bilezigim var...12 tane daha alinacak ..fazlasi olursada hayir dememama normel almadim..modelleri böyle ..sizce nasil
Eki Görüntüle 142340
ben hicbiriini takmam ki...hihi...senin nekadar?
ulaa aklim karisdi..nereye hangi renk istiyon..kahve krem dolap...gerisi ?
mail atmaya calisdim ama postan dolmus göndermediiiii...
iyi yaa bosver baski yapma...hayirlisii
ya aslinda beyaz cok hos olurduu ama unutma mutfak...hemen birsey alayim dersin yemek yaparken...kirlene verir...ona göre iyi düsün bence beyaz yaptirma...
iyii kuzuum evlenme...ellinden tuttu gibi götürür nisanli bak
orasidaa öyle..ozaman yaptircaksin biryandanda durmadan temizleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?