2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Fiyatı gerçekten uygunmuş.Dediğin gibi rengi pek hoş değil ama sonuçta evde giyinceksin.

bence kaçırma rengide fena değil.istersen sonrada hamam seti alırsın istediğin renklerde.hamam setleri 70-80 civarı oluyo..

evet fiyatı iyiymiş rengi çok güzel değil ama önemli değil diyceksen kaçırma derim

aldmmm walla

renk benide çok cezbetmedi ama bornoz takımında bembeyaz pek sewmiyrm ben.pembe olsaydı benmkisii :) aman aldım kızlar güle güle kullaniim inşallah :)

ehueheuheuheueh :):):):):):):):)
şekerr.. evet avukatım :):) aman aman bşına öle bişi gelmesin de hiç yolun düşmesin bana :) ama öle bişi oldu mu yaıpsın alırız donunu bile :)

rüyamda nuri görürsem benimki kesmesin beni :):)

benim de 14 temmuz olacak galiba kına,tam karar veremedim ama yapsam mı yapmasam mı diye

benim de 14 temmuz olacak galiba kına,tam karar veremedim ama yapsam mı yapmasam mı diye

seldacım yap bence.. yani ne bilim kaygılarını anlıorum ama sonra içinde kalacağını düşünüyorum.. çünkü evlenen tüm arkadaşlarım kınam düğünümden daha eğlenceli ve daha duygusal geçti dio..

bak mesela ben kına kokusundan NEEFFFREETTT ederim .. o kınayı avcuma nası yaltırcam onla nası dolaşcam bilmiom ama düşün ben bile yapıcam

ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)

eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)

çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.

özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:

ben de mobalyaları ve beyaz eşyalarımı aldım caanım,benim de yatak ve yemek odam beyaz,mobilya aldığımız yer bize sehpa ve 82 ekran tv hediye etti beyaz eşyaları aldığımız yer de ütü hediye etti halı ve perdeleri ben memlekete gidince alacağız.

yatak örtüsü,mutfak robotu,bornoz takımı,saç kurutma makinesi gibi eşyalarım eksik

benim de yatak başlığı ve yemek takımı ışıklı ve beyaazzz :)

ben de yorgunluk olacak diye istemiyorum i de oda ayrı bir telaş,bi de 2 gün düğün olacak gerçi kına gecesi ve düğün arasında bir gün boşluk var :) kandil münasebetiyle,annem de içinde kalır sonra yap diyo ve herkes kına gecesinin daha eğlenceli olacağını söylüyo

almışsın canım.. güzel günlerde kullan..
bende geçenlerde bunu aldım.. sen çok uyguna almışsın. ben nakit 225e zor aldım vallahi... taç bambu olunca eder dedik.. güzel günlerde kullanırız inşallah hepimiz...

merhaba kızlar.. üç gündür yoktum ortalarda... nişanlım geldi de yanıma :))) uzaklık çok zor gerçekten ben 2,3 haftada bile çok özlüyorum... gelince de gitmesi çok zor oluyo... üç gündür birlikteydik, güzel bir hafta sonu geçirdik.. şimdi kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum... telefon ve msn yetmiyor tabi... az önce yorumlarınızı okudum.. öok uzakta olanlar varmış.. Allah sabır versin hepimize...
bu arada Gizz canım benim kına da 2 temmuz... kınamı küçük bi kafede yapacaz... düğün daha kapsamlı olacağı için yeter dedik.. fikir isteyen arkadaşlar olmuş bence kandil gecesi kına yapmak pek hoş olmaz.. tabii son karar kişiye ait :))))

gerçekten çok yorgunluk olacak ama kına gecesinin tadı başka olur canım... bence yapmalısın...sonrasında bol bol dinleniriz artık :))))

bu arada bende öğretmenim Seldacım... senin branş ne? benim Türkçe.. yeni atanmasın herhalde.. tayin bekleyeceğini yazmıştında... ben epey eskidim. onun için yazın tayin isteyecem.. kadroluda olduğum için sorun yok... senin durumun zor ama sayılı gün geçer tabii güzelim.. benim abimle yengem aynı durumda 2 yıl ayrı kaldılar.. bi de 3 yaşında çocuk ortada düşün yani.. inşallah sizin kolayca olur canım.. görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…