kızlarrrrrrr bi sorun olucak yaa..bornoz seti alıcam.indirime girmiş.alsammı almasammı bilemedim.299dan 149a düşmüş.taçın bornozu.bambuu
resmi şu yorumm lütfen.rengi çok açmadı benii ama fiyat cazip bilemedimmm
Eki Görüntüle 153441
alimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :97::97::97::97:
utandım ama yanii:))) yaw otobüsleriniz zaten kulaklarımı sağır etti sanırsın gemi geçiyorr anam arabası olmayana allah kolaylık versin he DDbu arada ne duruşması yaw yoksa avukatmısınn öyleyse senle kanka olalım hemen bakarsın ilerde adam boynuz takar falan donuna kadar almak lazım DDD
tabee kısımm kentkartım var sanada beleşe veririm dert etmeDDnaparsın 3-5 biletle baş olmuyor diğer türlü namussuzlar 3.00 lira alıyolar.açtı maymun gözünü Dher geldiğimde ilk ona yükletiyom para tamam canım inşallah yaa bak şimdi canım çekti kahve.ben bu yorgunluğun üstünee içerim harbiden DD neyse ballııı böreeeeeeeeemmm uyu sen benim işim gaydım yok DD camışş gibi yatıyom DDD darısı senin başınaaaa:)hadi en kokulusundan öpücükler iyi uykular.rüyanda en yakışıklı nurileri gör emüüü:)
benim de 14 temmuz olacak galiba kına,tam karar veremedim ama yapsam mı yapmasam mı diye
ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)
eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)
çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.
özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:
seldacım yap bence.. yani ne bilim kaygılarını anlıorum ama sonra içinde kalacağını düşünüyorum.. çünkü evlenen tüm arkadaşlarım kınam düğünümden daha eğlenceli ve daha duygusal geçti dio..
bak mesela ben kına kokusundan NEEFFFREETTT ederim .. o kınayı avcuma nası yaltırcam onla nası dolaşcam bilmiom ama düşün ben bile yapıcam
kızlarrrrrrr bi sorun olucak yaa..bornoz seti alıcam.indirime girmiş.alsammı almasammı bilemedim.299dan 149a düşmüş.taçın bornozu.bambuu
resmi şu yorumm lütfen.rengi çok açmadı benii ama fiyat cazip bilemedimmm
Eki Görüntüle 153441
alimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :97::97::97::97:
ben de yorgunluk olacak diye istemiyorum i de oda ayrı bir telaş,bi de 2 gün düğün olacak gerçi kına gecesi ve düğün arasında bir gün boşluk var :) kandil münasebetiyle,annem de içinde kalır sonra yap diyo ve herkes kına gecesinin daha eğlenceli olacağını söylüyo
ben de yorgunluk olacak diye istemiyorum i de oda ayrı bir telaş,bi de 2 gün düğün olacak gerçi kına gecesi ve düğün arasında bir gün boşluk var :) kandil münasebetiyle,annem de içinde kalır sonra yap diyo ve herkes kına gecesinin daha eğlenceli olacağını söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?