ben şuan çalışmıyorum kızlar ama evlenince çalışıcam...
bu arada korunma yöntemlerinizi ne düşünüyorsunuz ???
ben hap kullanıcam ne zaman doktora gitmeliyim sağlık ocağına gitsem olur dimi????
yoksa jinekologa mı görüneyim???
2011 TEMMUZ GELİNCİKLERİ :123:nesli 02.07.2011 DÜĞÜN
ezgiyilmaz 02.07.2011 DÜĞÜN:123:
:123:FUNDA6167 03.07.2011 DÜĞÜN
aaulku 03.07.2011 DÜĞÜN :123:
:123:hevin 03.07.2011 DÜĞÜN
alewuska 08.07.2011 DÜĞÜN:123:
:123:deymezsin 09.07.2011 DÜĞÜN
happzhr 09.07.2011 DÜĞÜN:123:
:123anikatak86 10.07.2011 DÜĞÜN
carminas 16.07.2011 DÜĞÜN:123:
selda17 17.07.2011 DÜĞÜN :123:
:123:havvaaa 17.07.2011 DÜĞÜN
m dilek 17.07.2011 DÜĞÜN:123:
:123:suuuuu 17.07.2011 DÜĞÜN
giz09 23.07.2011 DÜĞÜN:123:
:123:egeli_yasemin 23.07.2011 DÜĞÜN
bergenn 24.07.2011 DÜĞÜN:123:
selam kızlarr
giz ellerine sağlık canım süper olmuş listemiz
Kına günlerimizide ekleyelim ama
Ya kına demişken, kızlar siz bir gün önceden mi yapıyorsunuz kınayı ?
Ben karar veremiyorum, bir yandan çok yorulcaz 2 gün önce yapalım diyorum, diğer yandanda gelecekleri düşünüyorum. Pazar evleniyoruz nasipse, cumartesi kına olursa gelebilir herkes, cuma olursa iş sorunu olacak. :44:
Bende hap düşünüyorum, ama zararları çokmuş ya korkmuyorda değilim açıkcası.
Nisanda gidicem jinekoloğa, bakalım ne dicek.
Ama sadece 6-7 ay kullanmayı düşünüyorum, sonrasınıda nişanlım düşünsün artık
Çok uzun kullanmakta iyi değil, ama birde bünye meselesi, bunun için kadın doktoruna gidip herşeyi baştan aşağı sormak gerekiyor.
Çok uzun kullanmakta iyi değil, ama birde bünye meselesi, bunun için kadın doktoruna gidip herşeyi baştan aşağı sormak gerekiyor.
canım hap konusunu bende çok araştırdım.zararı falan yok.yani çok büyük zararları yok.hap kullanımında dikkat edilmesi gereken 2 şey var uzun yıllar hap kullanmıycaksın.birde sigara içenler mümkün olduğunca kısa kullanıcak.ortalama 1 yıl kullanmak normal bir süre.bu arada faydalarıda çok.mesela gögüslerde dolgunlaşma dikleşme,cinsellikte istek,en güzelide ciltte pürüzsüzlük:))) daha nee
slm canım h.g:)
kınayı düğünden önceki gece yapmak en mantıklısı çünkü dediğin gibi uzaktan akraba eş dost gelicek.bunların çoğu memur olsa bile.normal çalışanlar kınaya katılamazlar:Sbölük pörçük olur sevdiğin kişilerin bi kısmı gelemeyebilir.ama diğer türlü cuma gününden çıkıp gelirler pazartesi dönebilirler.yada düğünden sonra.ama sen kendini düşünürsen bu konudada haklısınDarada bi gece dinlenöiş olursun.bu arada senin düğün kaçındaydı??17 sindeyse olamaz: çünkü 15 kandile denk geliyor
ben kesinlikle hap kullanmayacağım,evli arkadaşlarım da diyo zaten sakın kullanma diye,o düşünsün,zaten nişanlımla da konuşmuştuk,o da ben senin hap kullanmanı istemiyorum,hormonlarına zararlı,ben bakarım başımın çaresine diyo
canım hap konusunu bende çok araştırdım.zararı falan yok.yani çok büyük zararları yok.hap kullanımında dikkat edilmesi gereken 2 şey var uzun yıllar hap kullanmıycaksın.birde sigara içenler mümkün olduğunca kısa kullanıcak.ortalama 1 yıl kullanmak normal bir süre.bu arada faydalarıda çok.mesela gögüslerde dolgunlaşma dikleşme,cinsellikte istek,en güzelide ciltte pürüzsüzlük:))) daha nee
waaayyyyyy yan etkilerini sevdim
waaayyyyyy yan etkilerini sevdim
bende sevmiştim özellikle ciltteki güzelleşmeleriDDki zaten çok zararlı olsa avrupadaki kadınların yarısından fazlası bunu kullanmazdı.malum ordaki sağlık muameleleri burdakinden daha titiz.hem bişiy söliyimmi duyumlarıma göre erkekler bu kondom olayını hiç sevmiyor Dd ve ne yazıkki bazı kadınlarda alerji yapabiliyormuş:SSSS aman şöyle bi hap içsek 1 yıl rahatlasak ne güzel olurdu dimi:))9
canım en mantıklısı bi gün önce olması .yorgunluk olucak ee bi zahmet katlanıcaksın artıkNişanlım bir gün önce olsun diyor herkes gelir, uzaktan çok gelen olcak çünki.
Aslında mantıklısı 2 gün arayla ama diğer yandanda hep öyle gördüm ben bir gün önceden yaparlardı, annelerimde bir gün önce olsun diyorlar, bakalım karar vermedik daha.Bu arada annelerim dedim, ben aşkımın annesine kaynanam demiyorum hiç, o benim 2. annem çook seviyorum onuda, sağolsun kendi kızlarından ayırt etmeksizin oda çok seviyor beniAllahım bozmasın bazen derdim var bölümünü okuyorumda, Allahım neler neler oluyor dünyada, hep şükretmemiz lazım
canım 3 Temmuz benim düğünüm Allah nasip kısmet ederse
benim nişanlımda kesinlikle istemiyor, hapı kıskanırım ben diyor birdeher gün onu düşünceksin unutmamak için diyor ama evliliğin ilk aylarınıda kondomla, geri çekme yöntemleriyle vs geçirmekte istemiyorum, ne anladım bu işten dimi
offf ne zor işler bunlar ya, gözünü sevdiğimin bekarlığı
Sigara kullanıyorum bende malesef, onun için kısa kullanmayı düşündüm zaten, gerçi bebek istemiyoruz hemen o zamana kadarda bırakacağım inşallah. Yalnız faydaları gerçekten cezbedici
canım en mantıklısı bi gün önce olması .yorgunluk olucak ee bi zahmet katlanıcaksın artıkDDD gelin olmak kolaymı hıhhh:)))geri çekme yöntemi erkeğe bağlı olmakla beraber erken boşalma sorunlarına yol açıyormuş bunu hiç önermiyolar.kaldıki çokta riskli.kondom mantıklı ama bence hiç olmadı 5-6 ay hap kullanılmalı doğallık açısından dimi ama:))))ne yazıkki bende sigara kullanıyorum da napıyım.kondom bana ilk etapta çok itici geliyor.bi süre hap sonrada kondom sonrasında bakarıs başımızın çaresinee DDolmadı iğneler falan var 3 aylık düşünebilirim DDhap kullanmak zor evet ama mesela her gece 12 de alabilirsin.gün içinde bazen kargaşadan unutulabilir.sabahta her gün aynı saatte kalkılmıyor.tlfna kaydederiz her gece hatırlatır zaten bi süre sonrada alışmış oluruz:)))kullananlar nasıl kullanıyorki unutmadan:)biz bunakmıyızz alla alla unutmayız öle bişiyi zaten unutulsada çözümü var sağolsun ertesi gün hapları:)
tabiki bunak değiliz
işte bak nişanlımında derdi o, telefona kaydediceksin, aklın hep onda olucak, yok şu yok bu hapı kıskanıyor ya
ama ikna ettim sonunda, oda zararları yüzünden istemedi almamı ama en mantıklısı o olcak, yalnız dediğin gibi kısa bir süre için.
Kına içinde haklısın canım, gelin olmak kolay değil katlanıcaz herşeye, gerçi oynamak olsunda nolursa olsun sabaha kadar sürse oynarım
en mantıklı kararı vermişsin keyfine bakDilk zamanlar keyfini çıkarmak lazım herşeyin sonra nasılsa olaya başka bi boyuttan bakabiliyorsunn:))o günler bi gelsinde bak emin ol yorgunluğu bile düşünmeye fırsatın kalmaz heyecandan tabi düğün biter evinize gidersiniz oldu oldu olmadı zaten yorgunluk ozaman başlar vee bi kaç günde devam eder:))))
aynen canım
bana az müsade gelirim sonra yine
canım bende şuanda çalışmıyorum evlendikten sonrada tek amacım okulumu bitirmek olucak:)))korunma yöntemine gelince bende hap kullanmayı düşünüyorum hiç olmadı 1 yıl kadar daha sonra kondom olur diye düşünüyorum.çünkü hapıda uzun yıllar kullanmak sakıncalı.bunun için düğünden 3 ay önce sağlık ocağına gitmen yeterli canım orda aile planlaması bölümleri var yardımcı olucaktırlar bu konuda.çünkü erken başlanması gerekiyormuş hapa bünyenin hapı kabul etmesi için.nisan-mayıs gibi gidicem bende sağlık ocağına.he birde bu hapların saati saatine alınması çok önemliymiş biran önce başlamak gerekDmalum alışkanlık kazanmak unutmamak gerekir:))
selam kızlarr
giz ellerine sağlık canım süper olmuş listemiz
Kına günlerimizide ekleyelim ama
Ya kına demişken, kızlar siz bir gün önceden mi yapıyorsunuz kınayı ?
Ben karar veremiyorum, bir yandan çok yorulcaz 2 gün önce yapalım diyorum, diğer yandanda gelecekleri düşünüyorum. Pazar evleniyoruz nasipse, cumartesi kına olursa gelebilir herkes, cuma olursa iş sorunu olacak. :44:
Hoşgeldin hevincimm
bende o yüzden hap kullanmak istiyorum eylülde kuzenim geldi yeni evli o da almanyada hap kullanıcam ama çok söylenti oluyor dedim valla orda benim çevremde herkes hap kullanıyor böyle bişey duymadım hiç diyor
kondoma pek güvenmiyrum açıkcası olmazsa 1 yıl hap kullanırız daha sonra başka bi yöntem e geçeriz ama ilk sene önemli hap kullanmak en iyi fikir
o zaman ben gelecek ay sonu sağlık ocağına gidiyim
Hevincim bende 1 gün önce yapıcam kınamı uzaktan misafir çok ağırlamak zahmetli olucak
tabi ne demek müsade seninDbu arada bende akşama girmeyebilirim.yarın akşama anca:SS yarın izmire gidicem lazerli epilasyon için.sabahtan tüm gün orda işlerimi halledip dönmem akşamı bulur bensiz devam edin artık buralar size emanet hadi öpüldünüz hepiniz hoşçakalın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?