2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Bende hap düşünüyorum, ama zararları çokmuş ya korkmuyorda değilim açıkcası.
Nisanda gidicem jinekoloğa, bakalım ne dicek.
Ama sadece 6-7 ay kullanmayı düşünüyorum, sonrasınıda nişanlım düşünsün artık
Çok uzun kullanmakta iyi değil, ama birde bünye meselesi, bunun için kadın doktoruna gidip herşeyi baştan aşağı sormak gerekiyor.

2011 bizim yılımız olacak

slm canım h.g:)

kınayı düğünden önceki gece yapmak en mantıklısı çünkü dediğin gibi uzaktan akraba eş dost gelicek.bunların çoğu memur olsa bile.normal çalışanlar kınaya katılamazlar:Sbölük pörçük olur sevdiğin kişilerin bi kısmı gelemeyebilir.ama diğer türlü cuma gününden çıkıp gelirler pazartesi dönebilirler.yada düğünden sonra.ama sen kendini düşünürsen bu konudada haklısınDarada bi gece dinlenöiş olursun.bu arada senin düğün kaçındaydı??17 sindeyse olamaz:çünkü 15 kandile denk geliyor

ben kesinlikle hap kullanmayacağım,evli arkadaşlarım da diyo zaten sakın kullanma diye,o düşünsün,zaten nişanlımla da konuşmuştuk,o da ben senin hap kullanmanı istemiyorum,hormonlarına zararlı,ben bakarım başımın çaresine diyo

canım hap konusunu bende çok araştırdım.zararı falan yok.yani çok büyük zararları yok.hap kullanımında dikkat edilmesi gereken 2 şey var uzun yıllar hap kullanmıycaksın.birde sigara içenler mümkün olduğunca kısa kullanıcak.ortalama 1 yıl kullanmak normal bir süre.bu arada faydalarıda çok.mesela gögüslerde dolgunlaşma dikleşme,cinsellikte istek,en güzelide ciltte pürüzsüzlük:))) daha nee

waaayyyyyy yan etkilerini sevdim

Nişanlım bir gün önce olsun diyor herkes gelir, uzaktan çok gelen olcak çünki.
Aslında mantıklısı 2 gün arayla ama diğer yandanda hep öyle gördüm ben bir gün önceden yaparlardı, annelerimde bir gün önce olsun diyorlar, bakalım karar vermedik daha.Bu arada annelerim dedim, ben aşkımın annesine kaynanam demiyorum hiç, o benim 2. annem çook seviyorum onuda, sağolsun kendi kızlarından ayırt etmeksizin oda çok seviyor beni Allahım bozmasın bazen derdim var bölümünü okuyorumda, Allahım neler neler oluyor dünyada, hep şükretmemiz lazım

canım 3 Temmuz benim düğünüm Allah nasip kısmet ederse

benim nişanlımda kesinlikle istemiyor, hapı kıskanırım ben diyor birde her gün onu düşünceksin unutmamak için diyor ama evliliğin ilk aylarınıda kondomla, geri çekme yöntemleriyle vs geçirmekte istemiyorum, ne anladım bu işten dimi
offf ne zor işler bunlar ya, gözünü sevdiğimin bekarlığı

Sigara kullanıyorum bende malesef, onun için kısa kullanmayı düşündüm zaten, gerçi bebek istemiyoruz hemen o zamana kadarda bırakacağım inşallah. Yalnız faydaları gerçekten cezbedici

Son düzenleme:

bende sevmiştim özellikle ciltteki güzelleşmeleriDDki zaten çok zararlı olsa avrupadaki kadınların yarısından fazlası bunu kullanmazdı.malum ordaki sağlık muameleleri burdakinden daha titiz.hem bişiy söliyimmi duyumlarıma göre erkekler bu kondom olayını hiç sevmiyorDd ve ne yazıkki bazı kadınlarda alerji yapabiliyormuş:SSSS aman şöyle bi hap içsek 1 yıl rahatlasak ne güzel olurdu dimi:))9

Bak o avrupa konusunda haklısın, ben Almanyada'yım burda herkes kullanıyor,
hatta çocuk olduktan sonra tekrar başlayıp yine bırakıp yine hamile kalıyorlar
zaten en önemlisi iyi bir jinekoloğa gitmemiz, gereken tahlilleri yapıp ona göre uygun olan hapı yazar zaten.

canım en mantıklısı bi gün önce olması .yorgunluk olucak ee bi zahmet katlanıcaksın artıkDDD gelin olmak kolaymı hıhhh:)))geri çekme yöntemi erkeğe bağlı olmakla beraber erken boşalma sorunlarına yol açıyormuş bunu hiç önermiyolar.kaldıki çokta riskli.kondom mantıklı ama bence hiç olmadı 5-6 ay hap kullanılmalı doğallık açısından dimi ama:))))ne yazıkki bende sigara kullanıyorum da napıyım.kondom bana ilk etapta çok itici geliyor.bi süre hap sonrada kondom sonrasında bakarıs başımızın çaresineeDDolmadı iğneler falan var 3 aylık düşünebilirimDDhap kullanmak zor evet ama mesela her gece 12 de alabilirsin.gün içinde bazen kargaşadan unutulabilir.sabahta her gün aynı saatte kalkılmıyor.tlfna kaydederiz her gece hatırlatır zaten bi süre sonrada alışmış oluruz:)))kullananlar nasıl kullanıyorki unutmadan:)biz bunakmıyızz alla alla unutmayız öle bişiyi zaten unutulsada çözümü var sağolsun ertesi gün hapları:)

tabiki bunak değiliz
işte bak nişanlımında derdi o, telefona kaydediceksin, aklın hep onda olucak, yok şu yok bu hapı kıskanıyor ya
ama ikna ettim sonunda, oda zararları yüzünden istemedi almamı ama en mantıklısı o olcak, yalnız dediğin gibi kısa bir süre için.
Kına içinde haklısın canım, gelin olmak kolay değil katlanıcaz herşeye, gerçi oynamak olsunda nolursa olsun sabaha kadar sürse oynarım

en mantıklı kararı vermişsin keyfine bakDilk zamanlar keyfini çıkarmak lazım herşeyinsonra nasılsa olaya başka bi boyuttan bakabiliyorsunn:))o günler bi gelsinde bak emin ol yorgunluğu bile düşünmeye fırsatın kalmaz heyecandantabi düğün biter evinize gidersiniz oldu oldu olmadı zaten yorgunluk ozaman başlar vee bi kaç günde devam eder:))))

aynen canım

bana az müsade gelirim sonra yine

aynen canım

bana az müsade gelirim sonra yine

tabi ne demek müsade seninDbu arada bende akşama girmeyebilirim.yarın akşama anca:SS yarın izmire gidicem lazerli epilasyon için.sabahtan tüm gün orda işlerimi halledip dönmem akşamı bulurbensiz devam edin artık buralar size emanethadi öpüldünüz hepiniz hoşçakalın:)))

Hoşgeldin hevincimm

bende o yüzden hap kullanmak istiyorum eylülde kuzenim geldi yeni evli o da almanyada hap kullanıcam ama çok söylenti oluyor dedim valla orda benim çevremde herkes hap kullanıyor böyle bişey duymadım hiç diyor

kondoma pek güvenmiyrum açıkcası olmazsa 1 yıl hap kullanırız daha sonra başka bi yöntem e geçeriz ama ilk sene önemli hap kullanmak en iyi fikir

o zaman ben gelecek ay sonu sağlık ocağına gidiyim

Hevincim bende 1 gün önce yapıcam kınamı uzaktan misafir çok ağırlamak zahmetli olucak

Sende hoşgeldin canım
Evet gerçekten burda öyle bir sorun yok nerdeyse, ben duymadım hiç ki bende sağlık sektöründe çalışıyorum.
Herşeyin hayırlısı canım, en mantıklısı hap gerçekten, ama işte önemli olan doktor ne dicek.
Evet ya uzaktakileri düşünerek bakılırsa en mantıklısı bir gün önce. Bende öyle yapıcam zannedersem, yorulcaz ama napalım, çekilen çile kutsaldır hesabı

suuuuu tamam canım dikkat et kendine, bekliyoruz seni şimdiden

masallah kizlar masallah.....

suu ne lazeriii yapiyorsun? =))
bendee biraz anlatayiim siz anlatmisiniiiz...

evlendikden sonra malesef hem okuyup hem calisacayiiim...öyle ev hanimi olamicagim....ama bakalim...zaten becerememde...hiic anlamiyorum bu islerden yaa=)
4 ayda hapa basliyoruum...hic sorun duymadim bende burda...ama herkes bünyesine göre almali..doktorlar saglik ocaklarida kesinlike ona göre veriyordur zaten...benim sadece duydum yasmin hapindan yillarca kullann bikac insan ölmus ama kanitlanmadi...

sonraaa kinaa konusuna....benim önce 6. ayda yurtdisinda kinaam olcaak...orda tam cosacam..ne ertesi gün ne öncekii gün birsey var... =) sonra türkiyede 3 gün...önce cuma baslicak..ozamanda oynaniyor...sonra cumartesii kinaa..pazarda salonda....ayyy =)))

anaammm millet lazer epilasyona başlamış,bakın hele :44::44:

yaa kizlar ben bogazi dantelli gelinlikleri cok begeniyorum..ama sicakda sorunmu olur acaba yaa...sizce? aklinizda gelinlikler varmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…