Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha kocalarimiz kutlamazsa biz birbirimizinki kutlayalim =)))
arkadaşlar ben de temmuzda evleniyorum,bu konuyu görmemiştim,bi de kk de yeniyim,dün konu açmıştım ama sizi buldum sonunda
ben çanakkaleliyim,nişanlım ailem orda,bense erzurumun bir ilçeisnde öğretmenim sömestr tatilinde mobilya ve beyaz eşyaları aldık,halılar,perdeler en önemlisi gelinlik ben gidince hallolacak,inşallah yetiştirebilirm,ben gittiğimde düğüne 2 hafta kalmış olacak,14 temmuzda kına,16sında benim oturduğum ilçede,17sinde nişanlımın köyünde düğün olacak
ben çanakkaleliyim,nişanlım ailem orda,bense erzurumun bir ilçeisnde öğretmenim sömestr tatilinde mobilya ve beyaz eşyaları aldık,halılar,perdeler en önemlisi gelinlik ben gidince hallolacak,inşallah yetiştirebilirm,ben gittiğimde düğüne 2 hafta kalmış olacak,14 temmuzda kına,16sında benim oturduğum ilçede,17sinde nişanlımın köyünde düğün olacak
bitti kızlar beğenirsiniz inşallah 2-3 günde bir güncellerim ben sayfalar ilerledikçe
**********bu arada yanlış veya eksik yazdığım varsa listeye ismini eklemek isteyen olursa yazsın ekliyim gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın *************
olmazsam bile özel mesaj atarsınız düzeltirim hemen kendi bilgisayarımada not aldım bunların hepsini
canım ellerine sağlıkk:)))bu arada müsaden olursa ilk msjımada kopyalamak istiyorum.ilk sayfada da görünsün:)))son olarak kına gecelerinide ekleyebiliriz:)veeeee balayıııııııııııı
farketmez canım nasıl istersen öyle kaydet :) ben de aslında kına gecesi filan istemiyorum ama annem sonra içinde kalır diyo,üstelik oynamayı da pek beceremem
ne demek canım kaydet tabikide bu sayfanın mimarı sensin izin almana gerek yok
kızlar bu arada yatak odası takımları bölümüne yatak odamı ekledim,bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?