eşya almak ev döşemek çok eğlencelidaha eksiklerim de var ama büyükler alındı ya gerisi hallolur,yaaazzzzz gelsin neredeyse 7 yıldır birlikteyiz ya :) 1 seneden fazladır da nişanlıyız,temmuuuzzz olsun
aslında ben de pek anlamıyorum da bu işlerden işte fikir almak için koydum oraya,nasıl ev kadını olcam ben ya
bu arada sizin de çok olmuş maşallah,Allah ayırmasın
yok alıştırmadım zaten,onun yanında çok nazlıyımdır,o da bana hiç kıyamaz,annemle bana kahve yapar,biz sarma sararken o da sarar,hiç bu kadın işi ben yapmam demez,çok şanslıyım,bana kalsa bizim de 7 yıl sürmezdi ama hiç sevilmediğim kadar seviliyorum çok şükür,çok nazik ve romantiktir benim sevgilim,ayyy özledim ya
teşekür ederim canım.burası temmuz gelinlerinin topiği benim değil:))))ben sadece bi öncü oldum ben olmasam başka biri açardı.ama itiraf ediyim bi baktım temmuz gelinleri yok çıldırdım hemen açtım:)))))iyikide açmışım sizleri tanıdım.burda ne güzel heyecanlarımızı,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.umarım kurulan dostluklar daimi olur.
kızlar bu arada yatak odası takımları bölümüne yatak odamı ekledim,bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?
eşya almak ev döşemek çok eğlencelidaha eksiklerim de var ama büyükler alındı ya gerisi hallolur,yaaazzzzz gelsin neredeyse 7 yıldır birlikteyiz ya :) 1 seneden fazladır da nişanlıyız,temmuuuzzz olsun
beni de kaydedin kızlar
16 temmuz kına
17 temmuz nikah ve düğün
ben alışığım ailemden ayrı olmaya ortaokuldan sonra ayrıldım evden de beni babam düşündürüyo,ben giderken kesin ağlama krizine gider,babamı tanıyan herkes diyo zaten o gün gidip sakinleştirici yaptırmak gerek babana diye
bizim elimizde canım evlendikten sonra bu sayfada yeni adımızla devam ederiz olmaz mı süper bence:)
ben hem ev hanımı hem çalışan bir bayan olacağım,üstelik biliyor musunuz?düğünden sonra eylülde yine erzuruma gelicem eş durumu atamaları olana kadar eşimden ayrı kalacağım 6 ay kadar
ya ayrıca temmuz gelinleri balayı için nereleri düşünüyorsunuz,ben deniz kenarı bir yere gitmek istemiyorum,daha sakin bir yerde geçirmek istiyorum balayını
peki deniz kenarı olmayan nereler olabilir canım?abant,uzungöl,kapadokya,ben aslında kapadokya istiyorum ama temmuzda çok sıcak,bunaltıcı mı olur ki?
ben şuan çalışmıyorum kızlar ama evlenince çalışıcam...
bu arada korunma yöntemlerinizi ne düşünüyorsunuz ???
ben hap kullanıcam ne zaman doktora gitmeliyim sağlık ocağına gitsem olur dimi????
yoksa jinekologa mı görüneyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?