2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

eşya almak ev döşemek çok eğlenceli daha eksiklerim de var ama büyükler alındı ya gerisi hallolur,yaaazzzzz gelsin neredeyse 7 yıldır birlikteyiz ya :) 1 seneden fazladır da nişanlıyız,temmuuuzzz olsun

evet eğlenceli ama biokadarda zor:)))eksikler giderirlir mutlakaa sanki her evlenenenin 4 4 lükmü eşyaları:)eksiklikler olsun ki evin içinde yaşa neye ihtiyacın var nasıl bişey kullanışlı olur yaşayarak eksiklikleri tespit edip almak daha mantıklı:) bizde 6 yıldır birlikteyiz canım nişanımız 2010 ağustosun 1 inde olmuştu:)))

yatak odanda çok güzelmiş beğendim orayada yazdım yorumumu ama perde olaylarında bi araştırmam yok üzgünüm bu konuda yardımcı olamam

aslında ben de pek anlamıyorum da bu işlerden işte fikir almak için koydum oraya,nasıl ev kadını olcam ben ya
bu arada sizin de çok olmuş maşallah,Allah ayırmasın

aslında ben de pek anlamıyorum da bu işlerden işte fikir almak için koydum oraya,nasıl ev kadını olcam ben ya
bu arada sizin de çok olmuş maşallah,Allah ayırmasın

canım ne varki ya ev hanımı olmaktan kolay ne vardzamanla alışırsın tek yapman gereken herşeyi yüklenme eşini hazıra alıştırma yoksa hep bekler ve sen bi an gelir yorgun düşer isyan etmeye başlarsın.olduğu kadar olsun.yemek ikram muhabbetine gelinceee allahtan becerikliyim bu konuda çok severim uğraşmayı.nette okadar güzel tarifler varki hiçbişey sorun olmuyor.tek bi sorun var oda evliliğe alışmak e buda doğal olarak 3-4 ay sürüyordur.sonrasında ise herşey yoluna girer:)))bizler eskimiş yeni yeni evlenenler oluyordur.dkendi düğünümüzü ve ilk zamanlarımızı düşünür düşünür güler eğleniriz:)))

sağolasın canım bana kalsa asla 6 yıl sürmezdi 6 ay bile fazlaydıDnişanlımın bana olan sevgisi anlayışı sayesinde geldik bugünlere:)))allah herkese nasip etsin inşallah sevdiğiyle evlenmeyi

yok alıştırmadım zaten,onun yanında çok nazlıyımdır,o da bana hiç kıyamaz,annemle bana kahve yapar,biz sarma sararken o da sarar,hiç bu kadın işi ben yapmam demez,çok şanslıyım,bana kalsa bizim de 7 yıl sürmezdi ama hiç sevilmediğim kadar seviliyorum çok şükür,çok nazik ve romantiktir benim sevgilim,ayyy özledim ya

iyi yapmışssın canım sende akıllı gelinlerden olucaksın:))))bu arada gerçekten senin sevdiğin değil seni seven mutlu edebiliyor.bunu çok kez gördüm.diğerleri aşk bitince başlıyor hır güre.ama erkek daha çok seviyorsa birde anlayışlı,eşitlikçi biriyse tadından yenmiyoristemesende zamanla seviyorsun bi bakıyorsunki o olmadan olmuyor hiçbişey:)))az kaldı güzelim sabret azcıkDD benim düşündüğüm nasıl ayrılıcam ailemden aynı şehirdeyiz ama olsun herkes salya sümük ağlarkene ben nasıl giderim ki((bende ağlarım susamamda ilk gecemizz ağlamakla geçer diye düşünüyorum:::)))

ben alışığım ailemden ayrı olmaya ortaokuldan sonra ayrıldım evden de beni babam düşündürüyo,ben giderken kesin ağlama krizine gider,babamı tanıyan herkes diyo zaten o gün gidip sakinleştirici yaptırmak gerek babana diye

bizim elimizde canım evlendikten sonra bu sayfada yeni adımızla devam ederiz olmaz mı süper bence:)
kızlar bu arada yatak odası takımları bölümüne yatak odamı ekledim,bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

eşya almak ev döşemek çok eğlenceli daha eksiklerim de var ama büyükler alındı ya gerisi hallolur,yaaazzzzz gelsin neredeyse 7 yıldır birlikteyiz ya :) 1 seneden fazladır da nişanlıyız,temmuuuzzz olsun

hemen bakıcam bende merak ettim hayırlı olsun eşyaların canım büyükler hallolmuş ne güzel

beni de kaydedin kızlar
16 temmuz kına
17 temmuz nikah ve düğün

ekledim canım seni de

yaa canım ne kadar alışkın olsanda yinede farklı bir durum.artık evli bir kadın olucaksın.kendi evin kendi ailen olucak.sorumlulukların sıkıntıların.... hiçbir şey eskisi gibi olamıycak.baba evine gidipte yayıla yayıla yatamıycaksın meselaDD daha bi olgunluk yüklüyor evlilik insana:))her şeyde olduğu gibi artıları ve eksileri mevcut umarım bizim evliliklerimizin artısı bol olur:)

bizim elimizde canım evlendikten sonra bu sayfada yeni adımızla devam ederiz olmaz mı süper bence:)

inşallah canım hepberaber daha nice mutluluklara şahit oluruz:)))bu arada bayanlar konularımızı genişletsekmi ne???sadece çeyizde eşyada kalmayalım:)))mesela balayında valizimizde olması gereknler?,kaynana elti durumları?takılarrrrrrr?korunma yöntemleri?çocuk düşünceleri?ev hanımı olacaklarve çalışanlar kimler???... liste uzadıkça muhabbetimiz daim olur:)))

ben hem ev hanımı hem çalışan bir bayan olacağım,üstelik biliyor musunuz?düğünden sonra eylülde yine erzuruma gelicem eş durumu atamaları olana kadar eşimden ayrı kalacağım 6 ay kadar

ben hem ev hanımı hem çalışan bir bayan olacağım,üstelik biliyor musunuz?düğünden sonra eylülde yine erzuruma gelicem eş durumu atamaları olana kadar eşimden ayrı kalacağım 6 ay kadar

hadi yaa çok üzüldüm canım:SS ama napıcaksın işte bazı şeyler için fedakarlık gerekiyor.sizin cicim ayları daha uzun süürcek anlaşılanDbiz normal düzene geçerken siz daha kavuşmanın hasretiyle yanıp tutuşuyor olucaksınız:)))

zaten 7yıldır hep ayrı yürüttük ilişkimizi acaba bu yüzden mi 7yıl oldu,evlenince hep birlikte olunca nasıl olacak diye merak etmiyor da değilim

ya ayrıca temmuz gelinleri balayı için nereleri düşünüyorsunuz,ben deniz kenarı bir yere gitmek istemiyorum,daha sakin bir yerde geçirmek istiyorum balayını

ya ayrıca temmuz gelinleri balayı için nereleri düşünüyorsunuz,ben deniz kenarı bir yere gitmek istemiyorum,daha sakin bir yerde geçirmek istiyorum balayını

canım düşünme artık bunları.bak kendin söledin 7 yılın yanında 6 ayın lafımı olur söz açıp kapayana geçer kavuşursunuz birbirinize:)zor olan daha kıymetli olur boşver üzülme sen.balayı için biz antalya belekte alva donna otele gidiyoruz.5 gece kalıcaz.daha sonrada dönüş yolunda 2 gece konaklayıpta yöreyi dolaşmayı planlıyoruz bakalım nasıl olucak.zaten ondan sonrada 1haftamız kalıyor.ozamanda ikimiz deli gibi egede gezicez:))hemde evimizin keyfini çıkarıcaz.sonrada hem ramazna hemde malum aşkımın işe başlaması gerek.bende ev hanımlığına alışıcam:)) açıktanda okuyorum ya derslerime çalışırız kurslara falan giderim.zaten ramazanda davetlere git çağır derken yoğun olucakDanca ramazandan sonra çıkarcaz keyfini:)))

peki deniz kenarı olmayan nereler olabilir canım?abant,uzungöl,kapadokya,ben aslında kapadokya istiyorum ama temmuzda çok sıcak,bunaltıcı mı olur ki?

peki deniz kenarı olmayan nereler olabilir canım?abant,uzungöl,kapadokya,ben aslında kapadokya istiyorum ama temmuzda çok sıcak,bunaltıcı mı olur ki?

kapadokya heekuzenlerim ürgüpte yaşıyor ve 1 ay kalmıştım onların yanında aralık ayındaDDdonmuştum resmenDD ama süper bir ortam ya bayılırsın emin olDbence düzgün bir karar ya nekadar sıcak olsada antalya gibi olamaz sanmam yani:)gezilip görülecek okadar çok yeri varki.üstelik hiltonda açılmıştı avanosta ben şahsen gezip dolaşma fırsatı buldum:)))tavsiye ederim güzel ve romantik bir ortam yakalabilirsiniz.arabayla gitmesenizde araç kiralayın yada turlara katılın yoksa zevki çıkmaz.

ben şuan çalışmıyorum kızlar ama evlenince çalışıcam...

bu arada korunma yöntemlerinizi ne düşünüyorsunuz ???

ben hap kullanıcam ne zaman doktora gitmeliyim sağlık ocağına gitsem olur dimi????

yoksa jinekologa mı görüneyim???

Son düzenleme:

canım bende şuanda çalışmıyorum evlendikten sonrada tek amacım okulumu bitirmek olucak:)))korunma yöntemine gelince bende hap kullanmayı düşünüyorum hiç olmadı 1 yıl kadar daha sonra kondom olur diye düşünüyorum.çünkü hapıda uzun yıllar kullanmak sakıncalı.bunun için düğünden 3 ay önce sağlık ocağına gitmen yeterli canım orda aile planlaması bölümleri var yardımcı olucaktırlar bu konuda.çünkü erken başlanması gerekiyormuş hapa bünyenin hapı kabul etmesi için.nisan-mayıs gibi gidicem bende sağlık ocağına.he birde bu hapların saati saatine alınması çok önemliymiş biran önce başlamak gerekDmalum alışkanlık kazanmak unutmamak gerekir:))

selam kızlarr

giz ellerine sağlık canım süper olmuş listemiz
Kına günlerimizide ekleyelim ama

Ya kına demişken, kızlar siz bir gün önceden mi yapıyorsunuz kınayı ?
Ben karar veremiyorum, bir yandan çok yorulcaz 2 gün önce yapalım diyorum, diğer yandanda gelecekleri düşünüyorum. Pazar evleniyoruz nasipse, cumartesi kına olursa gelebilir herkes, cuma olursa iş sorunu olacak. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…