2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

canım bu listeyi yapıpta ilk msjmda yayınlıyımki herkes görsün güzel olur.yıllar sonra bakar bakar eğleniriz:))) en azından evlilik yıl dönümlerimizi kutlarızzz

speedyyyy hayrolaa seninde mi var bir kararsızlığın???varsa söle hemen fikirlerimizi iletelim:)))bu arada geçenlerde tesadüfen mobilyalarına baktım çok güzeldi.umarım hayat boyu kocişinle çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı oturursun.

arkadaşlar ben de temmuzda evleniyorum,bu konuyu görmemiştim,bi de kk de yeniyim,dün konu açmıştım ama sizi buldum sonunda

arkadaşlar ben de temmuzda evleniyorum,bu konuyu görmemiştim,bi de kk de yeniyim,dün konu açmıştım ama sizi buldum sonunda

canım hoşgeldin:)))boşver geç olsun güç olmasın.ee anlat bakalım temmuzun kaçında??nerelerdesin???ev eşya mobilyaların alındımı??gelinlik meselesi noldu???

ben çanakkaleliyim,nişanlım ailem orda,bense erzurumun bir ilçeisnde öğretmenim sömestr tatilinde mobilya ve beyaz eşyaları aldık,halılar,perdeler en önemlisi gelinlik ben gidince hallolacak,inşallah yetiştirebilirm,ben gittiğimde düğüne 2 hafta kalmış olacak,14 temmuzda kına,16sında benim oturduğum ilçede,17sinde nişanlımın köyünde düğün olacak

2011 TEMMUZ GELİNCİKLERİ
:123:nesli 02.07.2011 DÜĞÜN

ezgiyilmaz 02.07.2011 DÜĞÜN:123:

:123:FUNDA6167 03.07.2011 DÜĞÜN

aaulku 03.07.2011 DÜĞÜN :123:

:123:hevin 03.07.2011 DÜĞÜN

alewuska 08.07.2011 DÜĞÜN:123:

:123:deymezsin 09.07.2011 DÜĞÜN

happzhr 09.07.2011 DÜĞÜN:123:

:123anikatak86 10.07.2011 DÜĞÜN

carminas 16.07.2011 DÜĞÜN:123:

selda17 17.07.2011 DÜĞÜN :123:

:123:havvaaa 17.07.2011 DÜĞÜN

m dilek 17.07.2011 DÜĞÜN:123:

:123:suuuuu 17.07.2011 DÜĞÜN

giz09 23.07.2011 DÜĞÜN:123:

:123:egeli_yasemin 23.07.2011 DÜĞÜN

bergenn 24.07.2011 DÜĞÜN:123:​

Son düzenleme:
bitti kızlar beğenirsiniz inşallah 2-3 günde bir güncellerim ben sayfalar ilerledikçe

**********bu arada yanlış veya eksik yazdığım varsa listeye ismini eklemek isteyen olursa yazsın ekliyim gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın *************

olmazsam bile özel mesaj atarsınız düzeltirim hemen kendi bilgisayarımada not aldım bunların hepsini

yaa çanakkaleye gitmek hiç nasip olmadı ama ölmeden gitmek istiyorum.bu arada canım bende manisalıyım.düğünüm 17 sinde.

aradaki uzaklık kötü olmuş ama bak ne güzel halletmişsiniz hepsini.bizde daha bişey yok.inşaattan başka:)))gelinliğide kafana takma canım okadar çok çeşit varki mutlaka bulursun gönlüne göre.bu arada çanakkalede bulamıcak gibi olursan dönerken izmirede uğrayıp bi gelinlikçileri gezebilirsin çeşit bol oluyor çünkü.ayrıca gelinliğinide kimse görmemiş olur:))düğün günü herkese süpriz olabilir.son olarak maşallah 2 tane düğün bak herkese nasip olmaz:))))gönlünce eğlenme fırsatı:)biz kına ve düğünle yetinicez artık:

Hoşgeldin seldacım bu arada annemin ismide selda :)

seni 17 diye mi kaydedeyim

canım ellerine sağlıkk:)))bu arada müsaden olursa ilk msjımada kopyalamak istiyorum.ilk sayfada da görünsün:)))son olarak kına gecelerinide ekleyebiliriz:)veeeee balayıııııııııııı

farketmez canım nasıl istersen öyle kaydet :) ben de aslında kına gecesi filan istemiyorum ama annem sonra içinde kalır diyo,üstelik oynamayı da pek beceremem

canım ellerine sağlıkk:)))bu arada müsaden olursa ilk msjımada kopyalamak istiyorum.ilk sayfada da görünsün:)))son olarak kına gecelerinide ekleyebiliriz:)veeeee balayıııııııııııı

ne demek canım kaydet tabikide bu sayfanın mimarı sensin izin almana gerek yok

farketmez canım nasıl istersen öyle kaydet :) ben de aslında kına gecesi filan istemiyorum ama annem sonra içinde kalır diyo,üstelik oynamayı da pek beceremem

ya kına gecesi olmadan olurmu.kına yakılması bindallı düğünden daha sevimli eğlenceli bir gündür hem yoksa kaynanandan hediye koparamassın benden sölemesiDDDyaptır herkes yaptırıyor içinde kalır bencede.

ne demek canım kaydet tabikide bu sayfanın mimarı sensin izin almana gerek yok

teşekür ederim canım.burası temmuz gelinlerinin topiği benim değil:))))ben sadece bi öncü oldum ben olmasam başka biri açardı.ama itiraf ediyim bi baktım temmuz gelinleri yok çıldırdım hemen açtım:)))))iyikide açmışım sizleri tanıdım.burda ne güzel heyecanlarımızı,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.umarım kurulan dostluklar daimi olur.

kızlar bu arada yatak odası takımları bölümüne yatak odamı ekledim,bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

eşya almak ev döşemek çok eğlenceli daha eksiklerim de var ama büyükler alındı ya gerisi hallolur,yaaazzzzz gelsin neredeyse 7 yıldır birlikteyiz ya :) 1 seneden fazladır da nişanlıyız,temmuuuzzz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…