- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
ama ama sen neden öyle dedin kiiii şimdiii
HAHAHalt mahhallende demekk ne güzelllll :)
bu arada zerrin özer-o yaz süper oluyor 2 hafta önce arkadaşım evlendi ilk şarkıları oydu çok güzel oldu
bende yazayım tanışma hikayemizi sen yazdın mııı görmedim bennn
Bu arada günaydın güzel gelin adaylarıı
Teşekkürler..Beğendiysen al tabiki canım.Henüz kullanmadım ama kullanışlı birşeye benziyor
Gece nöbetçiniz geldii
wooowww giz09 temmuz 23 gün almışşsınız hayırlı olsun.
haziran temmuz gelinleri diye ayrıldık dememki
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/411418-2011-haziran-yaz-gelinleri-buyrun-18.html
bu arada tüm gelinlerimize günaydınnnnnnnnnnnnnnn:)))
dün uğrayamadım kusura bakmayın çok yoğundum valla:SSS aslında buğünde izmire gitmem gerekiyordu ama randevu alamadım:S neyse kızlar çok çok çok yoğunum malum evin inşaatı derken dolap renklerinde zebrano ve beyaz karar kıldık.vesyeride üst ve alt kapaklar beyaz orta kapaklar zebrano yaptırıcaz.banyoyu siyah beyaz düşünüyorum.yerler siyah olucak duvarlar beyaz ve siyah bordürler var.tuvalet içinde aynı dşündüm ama siyah tuvalette kötü dururmu bilemedimki???oraya mat gri gibimi yaptırsak acaba??? off daha mutfağın fayansları var.ne zor işler bunlar yaa;((( kızlar yardımcı olun banaaaaa iyice tıkandım kararsız kaldım artık.bu arada fayansları bulursam eklerim burayaa.bi bakayım netten:)
çok sevindim canım duymamıştım hayırlı olsun nasıl gidiyor hazırlıklar
benimde 3 ay kaldı işte tam 92 gün
yeni belli oldu canım 1 hafta olmadı bile :)
güzelgidiyor çeyizler bitti bugünde çıkıp yorgan,yastık nevresim takımı tamamlıycam biticek :)
mobilyaları mayısta bakıcaz
senin nasıl gidiyor bitti sanırım dimii
canım sen yoğunsun ama insanın kendi evinle baştan aşağı ilgilenmisi güzeldir
dolap renkleride süper olucak zaten
fayansları ekle bakalım canım nasıl görünücek gözümde canlandıramadım bi an:26:
Günaydınnn bu arada hepinizee 7:30 da kalktım bugün iyi miii :96::95:
anladım canım sizin beğenmeniz daha da önemli ama siyah yağmur renkleri hoşuma gitti benimde
anladım bu arada nikah işlemlerini yaptırdınız mı eğer yapıldıysa neler yapıcaz baştan sona anlatabilirmisin canım ??? :97:
eve yerleştirirken yıkayacaksınız dimi canım
sipaydiye yardımda 2706 sayfada yazıyor :44::44:
iyiyim canım sabah 7:30 da kalktım uyuyamıyorum ben 1 ay kala ne yapıcam bilemiyorum
ya gözümde canlandırınca siyah çok güzel oluyor ne bilim hoşuma giderdi benim
birazdan çıkıp eksikleri tamamlıycam
bu arada düğün listemizi yapıyorum topiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?