2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

masallah kizlar sizde tam gece nöbetcilerisiniz gercekden ha =)...

ayy ne güzel gelinliginize cook vakit harcayabilceksiniz...benim sadece 2hafta olacaaak...ufff yaaa...=/...ama insallah buluruz hepimiz istedigimiz gibiii....

evet canım alt mahallemde.her gün görüşüyoruz.tabi bunun artı ve eksileri mevcut:))) tanışma hikalerimizi önceki sayfalarda paylaşmıştık 4-5 arkadaDD

tabi paylaş bekliyoruz:)) bu arada sanada günaydınnnn

Teşekkürler..Beğendiysen al tabiki canım.Henüz kullanmadım ama kullanışlı birşeye benziyor

evet görünüş ve kullanış açısından çok güzel:)))bakalım ozamanlar bi gelsinde aynısından bulursam alırım:))))

bu arada tüm gelinlerimize günaydınnnnnnnnnnnnnnn:)))

dün uğrayamadım kusura bakmayın çok yoğundum valla:SSS aslında buğünde izmire gitmem gerekiyordu ama randevu alamadım:S neyse kızlar çok çok çok yoğunum malum evin inşaatı derken dolap renklerinde zebrano ve beyaz karar kıldık.vesyeride üst ve alt kapaklar beyaz orta kapaklar zebrano yaptırıcaz.banyoyu siyah beyaz düşünüyorum.yerler siyah olucak duvarlar beyaz ve siyah bordürler var.tuvalet içinde aynı dşündüm ama siyah tuvalette kötü dururmu bilemedimki???oraya mat gri gibimi yaptırsak acaba??? off daha mutfağın fayansları var.ne zor işler bunlar yaa;((( kızlar yardımcı olun banaaaaa iyice tıkandım kararsız kaldım artık.bu arada fayansları bulursam eklerim burayaa.bi bakayım netten:)

Gece nöbetçiniz geldii

geç kaldın canım gündüz de gelllll bol bol :)

wooowww giz09 temmuz 23 gün almışşsınız hayırlı olsun.

haziran temmuz gelinleri diye ayrıldık dememki

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/411418-2011-haziran-yaz-gelinleri-buyrun-18.html

sağol sipidim sonunda belli olabildi tarihim seninde az kaldıı düğüne

canım sen yoğunsun ama insanın kendi evinle baştan aşağı ilgilenmisi güzeldir
dolap renkleride süper olucak zaten
fayansları ekle bakalım canım nasıl görünücek gözümde canlandıramadım bi an:26:

Günaydınnn bu arada hepinizee 7:30 da kalktım bugün iyi miii :96::95:

çok sevindim canım duymamıştım hayırlı olsun nasıl gidiyor hazırlıklar
benimde 3 ay kaldı işte tam 92 gün

bende tanışma hikayemizi yazayım artık dün unutmuşum

2008'in ağustos ayında tanıştık nişanlımla ben bodruma tatile gitmiştim,nişanlım aslen ankaralı onlarda haziran ayında babası emekli olunca bodruma yerleşmişler kayınvalidem bodrumlu...

teyzeminde bodrumdaa evi var bi sitede onlarda bizim üst sitemize yerleşmişler..

tabiii sitenin havuzu var..istemeye istemeye gittim şezlongta yatarken nişanlım yanımda ki şezlonga yattı o kadar boş yer varken :) ordan bi elektiklenme falan işte kader ağlarını örmüşte haberimiz yok

ordaki herkesi tanıdığım için ortam oluştu numaralarımızı verdik akşamına güzel bi mesaj halen daha çok özeldir benim için..görüştük gezdik çok iyi arkadaş olduk
bu tanışmadan 1 sene sonra çıkmaya başladık askere gitti o süre zarfında askerdeyken bekledim geleli 1 sene oldu işte eski şafakçılardanım anlıyacağınız
böyle bi tesadüftü işte kısa kestim anlatacak çok şey varda

çok sevindim canım duymamıştım hayırlı olsun nasıl gidiyor hazırlıklar
benimde 3 ay kaldı işte tam 92 gün

yeni belli oldu canım 1 hafta olmadı bile :)
güzelgidiyor çeyizler bitti bugünde çıkıp yorgan,yastık nevresim takımı tamamlıycam biticek :)

mobilyaları mayısta bakıcaz
senin nasıl gidiyor bitti sanırım dimii

çok iyi canım. yeni belli olmş demekki.
benimde herşey tamam bundan sonra ev olması lazımki bişeyler alalım.
nisan ortası gibi sanıım çeyizler yıkanack işte o kadar

anladım bu arada nikah işlemlerini yaptırdınız mı eğer yapıldıysa neler yapıcaz baştan sona anlatabilirmisin canım ??? :97:

eve yerleştirirken yıkayacaksınız dimi canım

sağolasın canım yaa.mutfak fayanslarını semedim daha çünkü gittiğimiz yerde hiç güzel bişey yoktu.birde dolap rengi elimde olmadan beğenmekte istemedim. ama banyo için olanın linkini ekliyorum hemen.tabi bundada çok kararsızım yerler siyah olucak duvarlar beyaz siyah ve yağmur damlacıkları olan bi bordür çeşiti var.ayrıca birde kelebekli bi model var:SS ikisinden birini buğün seçmemiz gerekiyor.
Seramiksan : Ürünler canım işte linke tıklarsan yağmur diye açılması lazım.siyah olanında istiyoruz.gerçi burda ayrıntılı görünmüyor.bir diğeri ise seramiksan yazınca açılan ana sayfada o resim görünüyor zaten.siyahlı beyazlı kelebekli gibi. zaten başkada yok burdaki adamın elinde;((( mecbur bunlardan biri olucak:SSS

anladım canım sizin beğenmeniz daha da önemli ama siyah yağmur renkleri hoşuma gitti benimde

anladım canım sizin beğenmeniz daha da önemli ama siyah yağmur renkleri hoşuma gitti benimde

ilk onu beğendik bizde.kelebek olmasa ne biliyim geometrik şekiller olsaydı onu alcaktım hemen.kelebekli falan pek hoşuma gitmedi:SSSbirde işte banyo ve tuvalette yerlerin siyah olması sorun yaratırmı bulu bilemedikS:SS gerçi beyazda çok kir gösteriyor:SSS ha siyah ha beyaz hepsi kirleniyorDgözümü kararttım artık.inşallah bitmiş resminide eklerimde ozaman net görürsünüz:))

ee sen anlat bende muhabbet bitmezDD ara ara danışırım size kararsız kaldıklarımda:))) sen ne alemdesin???nasıl gidiyor hazırlıklar???

anladım bu arada nikah işlemlerini yaptırdınız mı eğer yapıldıysa neler yapıcaz baştan sona anlatabilirmisin canım ??? :97:

eve yerleştirirken yıkayacaksınız dimi canım

sipaydiye yardımda 2706 sayfada yazıyor :44::44:

iyiyim canım sabah 7:30 da kalktım uyuyamıyorum ben 1 ay kala ne yapıcam bilemiyorum

ya gözümde canlandırınca siyah çok güzel oluyor ne bilim hoşuma giderdi benim

birazdan çıkıp eksikleri tamamlıycam

bu arada düğün listemizi yapıyorum topiğin

alla alla çok tuhafbende tam tersi bi durumdayım normalde beni burda bu satte görmek olanaksız bişiy.gece 3-4-5-6 civarı yatıyorum normalde haliylede öğlene kalkıyorum.stres sarmış durumda nasıl olcak hangi olsun.... derken uykularım kaçıyor:)))ben bi ay kala hiç uyuyamam heralde:)))

maşallah sende hızlısın:)))inşallah istediğin şeyleri bulursun canım zor oluyor bu alışveriş istediğini bulamayınca.düğün listesi çok güzel bi fikir.ilk topiği açtığım zamanlarda 3-5 kişi falandk muhabbette daldık unutuldu :)

valla stres bizi bekliyor canım ama tatlı heyecanlar bunlar napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…