2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

ben geldimmmm :)

kızlar nikah işlemlerini yaptıran var mı aranızda????

ayy biz yaptırmadıııkk.. daha dün söyledim nişanlıma.. korkuyorum bi de o gün dolu olursa diye. düğün yerimizi tuttuk çoktan çünkü.. ama sağlık raporları 6 ay geçerliymiş ya erken gelmeyin dediler.
hiç bilio muzunuz o günümüz dolu sizinkini kıyamazyız dediklerini?

Aman Allah korusun canım düşünme hiç olmadı düğünden önce kıydırırırz olur biter

İşlemleri yaptıran arkadaşlar varsa neler yapmamız gerekiyor yazabilir mi acaba?????

Aman Allah korusun canım düşünme hiç olmadı düğünden önce kıydırırırz olur biter

İşlemleri yaptıran arkadaşlar varsa neler yapmamız gerekiyor yazabilir mi acaba?????

eh tabi en kötü ihtimall o başka çare yok ama ben düğünde eveeettt demek istiyorum tabi.. bi de insanların ağzı torba diil neden önceden kıydırmışlar kaçtı mı naaptı derler.. töbe töbe!!

eh tabi en kötü ihtimall o başka çare yok ama ben düğünde eveeettt demek istiyorum tabi.. bi de insanların ağzı torba diil neden önceden kıydırmışlar kaçtı mı naaptı derler.. töbe töbe!!

Evet düğünde güzel oluyor aslında :)

ben artık üç maymunu oynuyorum GÖRMEDİM,DUYMADIM:26:,BİLMİYORUM

en iyisi yoksa herşeye bi yorumları var yanii

Evet düğünde güzel oluyor aslında :)

ben artık üç maymunu oynuyorum GÖRMEDİM,DUYMADIM:26:,BİLMİYORUM

en iyisi yoksa herşeye bi yorumları var yanii

tabi canıııımmm aman takmıyorum ben de.. iyi ki hatırlattın nişanlımı dürteyim de haftaya yapalım şu işi..

yapanlar varsa yardımcı olsanız.. kaç gün sürüyor filan?

tabi canıııımmm aman takmıyorum ben de.. iyi ki hatırlattın nişanlımı dürteyim de haftaya yapalım şu işi..

yapanlar varsa yardımcı olsanız.. kaç gün sürüyor filan?

aynen haftaya gelicek bizimkilerde konuşulcak bu işler

ilk ne yapmamız gerekiyor bunları öğrensek iyi yanii :)

sen nasılsın ezgicim ne kadardır nişanlısınız?

canım biz aralık 2007den beri nişanlıyız :)

ama üniversitedeydik ikimiz de anca bitirdik işleri bulduk filan.
sonunda evleniyoruz yani.. :)
siz?

Maşallah canım baya olmuş cidden
biz 10.07.2010 dan beri nişanlıyız yeniyizz yani daha :)
ama bana çok uzunmuş gibi geliyor bazen,uzak olduğumuz için belkide

hımm evet bize göre yenisiniz elbet :)
ayrı şehirlede misiniz? zor oluodur evet. ben 1 gün ayıramıyorum gözümün önünden :):)
senin düğünün ne zamandı?

hımm evet bize göre yenisiniz elbet :)
ayrı şehirlede misiniz? zor oluodur evet. ben 1 gün ayıramıyorum gözümün önünden :):)
senin düğünün ne zamandı?

evet canım malesef ki hatta en son 1,5 ay önce görebildim ne kadar zor sen düşün artık

23 temmuz benim düğünüm

ooyyy kıyamam sana...
o zaman düğünü hakkaten iple çekiyorsundur :):):):)

ben de 2 temmuzda evleniyorum.. :)

ee neler aldın nasıl gidiyor çeyizler?
ev nerde olacak?

ooyyy kıyamam sana...
o zaman düğünü hakkaten iple çekiyorsundur :):):):)

ben de 2 temmuzda evleniyorum.. :)

ee neler aldın nasıl gidiyor çeyizler?
ev nerde olacak?

valla canım hepsi tamam yarın gidip yorgan yastıklarımı nevresim takımı birkaç küçük eşyalarımı toptan alıcam biticek yani anlıcağın :)

sen benden önce evleniyorsun, dediğin gibi iple çekiyorum :)
nişanlım Muğlada görev yapıyor orada tutucaz evi mayıs sonu gibi
siz nerede oturcaksınız

ooohh sen halletmişsin. benim çok eksiğim var daha :S

biz izmirdeyiz :) evimizi tuttuk bile. monilyalarımızı aldık geçen hafta sonu. ayın 19unda gelicek beyaz eşyalarımda 2 eksik var halı perde ve mutfak eşyalarım eksik. mobilyalarım gelsin de sonra alıp alıp evime götüreyim diye acele etmedim :)

sizde mobilyaları halletmişsiniz ne güzel...
biz mayıs gibi falan bakarız nişnalım şuan muğlada bi arkadaşıyla evde kalıyor haziran başı falan evi döşeriz diye düşündük ya bakalım
bende gelinlik,kına malzemeleri,mobilyalar için izmire gelicem :)

anladııımm :):):)
ggeelll geeell birlikte bakalım.. ben baya erteledim o işi mayıs gibi bakıcam gelinliğe. zaten bi modelde karar kıldım. hiç olmadı onu diktiricem..

sen nası bişi arıosun?

ya bilmiyorum kararım değişir mi ama bol bol gelinlik denmeyi düşünüyorum ilk başta :)
tek omuz istiyorum ben

bu gibi işte

evet evet ben de tek omuz istiyorum. çünkü askısız olanlarda vücut ayrı gelinlik ayrı oynuo bi garip oluo..

ama ben kabarık istiom çok kabarık baklaım umarım buluruz şöle içimize sinen bi model :)

evet evet ben de tek omuz istiyorum. çünkü askısız olanlarda vücut ayrı gelinlik ayrı oynuo bi garip oluo..

ama ben kabarık istiom çok kabarık baklaım umarım buluruz şöle içimize sinen bi model :)

İnşallah ezgicim bulurruz ya hiç olmadı diktiririz ne yapalım dimi :)

sohbetine doyum olmuyor ben çıkıyorum canım
iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…