- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
ben geldimmmm :)
kızlar nikah işlemlerini yaptıran var mı aranızda????
ayy biz yaptırmadıııkk.. daha dün söyledim nişanlıma.. korkuyorum bi de o gün dolu olursa diye. düğün yerimizi tuttuk çoktan çünkü.. ama sağlık raporları 6 ay geçerliymiş ya erken gelmeyin dediler.
hiç bilio muzunuz o günümüz dolu sizinkini kıyamazyız dediklerini?
Aman Allah korusun canım düşünme hiç olmadı düğünden önce kıydırırırz olur biter
İşlemleri yaptıran arkadaşlar varsa neler yapmamız gerekiyor yazabilir mi acaba?????
eh tabi en kötü ihtimall o başka çare yok ama ben düğünde eveeettt demek istiyorum tabi.. bi de insanların ağzı torba diil neden önceden kıydırmışlar kaçtı mı naaptı derler.. töbe töbe!!
Evet düğünde güzel oluyor aslında :)
ben artık üç maymunu oynuyorum GÖRMEDİM,DUYMADIM:26:,BİLMİYORUM
en iyisi yoksa herşeye bi yorumları var yanii
tabi canıııımmm aman takmıyorum ben de.. iyi ki hatırlattın nişanlımı dürteyim de haftaya yapalım şu işi..
yapanlar varsa yardımcı olsanız.. kaç gün sürüyor filan?
hımm evet bize göre yenisiniz elbet :)
ayrı şehirlede misiniz? zor oluodur evet. ben 1 gün ayıramıyorum gözümün önünden :):)
senin düğünün ne zamandı?
ooyyy kıyamam sana...
o zaman düğünü hakkaten iple çekiyorsundur :):):):)
ben de 2 temmuzda evleniyorum.. :)
ee neler aldın nasıl gidiyor çeyizler?
ev nerde olacak?
ooohh sen halletmişsin. benim çok eksiğim var daha :S
biz izmirdeyiz :) evimizi tuttuk bile. monilyalarımızı aldık geçen hafta sonu. ayın 19unda gelicek beyaz eşyalarımda 2 eksik var halı perde ve mutfak eşyalarım eksik. mobilyalarım gelsin de sonra alıp alıp evime götüreyim diye acele etmedim :)
evet evet ben de tek omuz istiyorum. çünkü askısız olanlarda vücut ayrı gelinlik ayrı oynuo bi garip oluo..
ama ben kabarık istiom çok kabarıkbaklaım umarım buluruz şöle içimize sinen bi model :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?