2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Lonestar - Amazed
melih kibar mesaj
SEMİRAMİS PEKKAN - DERT ORTAĞIM
CHARLES AZNAVOUR she
yüksek yüksek tepeleri candan erçetin
Nilüfer Ta uzak yollardan koştum geldm
Yalın - Meleklerin Sözü Var
valse--fanfan
Füsun Önal - Senden Başka
Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz (Mirkelam)
Ajda Pekkan & Halil Kocak - Nikah
engelbert Love Me With All Your Heart
ESİN ENGİN - GURUR DUYARIM
Twilight Soundtrack[Flightless Bird
izmirli taylan
kenan doğulu_gelinim
Seitkaliyev-Waltz of the Butterfly
Sefarad Seni Ne Cok Sevdigimi
kayahan 365 gün

böyle bi liste yapmıştım kızlar bakın bi şarkılara :) kına ilk dans hepsi karşık ama :)

Bunu hiç düşünmemiştim ezgi senin ki orjinalmiş valla ne tatlı olur
düşünmek lazımm aslındaa sesim titrer benim kesin o zaman

ayy ben bunları düşnmedim.. amane bilim orkestra düşünmüştür herhalde..

ama işte ilk dansımızı sanırım imkan olurda bora öztoprak 'seni seviyorum'la yapmak istiyorum..

Orkestra bide bakarsın en alakasız bitanesini çalıcak, şansa bırakma canım kendiniz seçin

ya dimii valla söylemesi duyması da çok güzell
herkes diyor ki zaman çok çabuk geçicek şu anın bile tadını çıkar diyorlar

Valla öyle bekar geçirdiğimiz son günler aylar, tadını çıkarmak gerek

biz giriş için fanfan-walse,kenan doğulu gelinim düşündk.
dans müziğimiz engelbert --ove me with aall your heart
pasta kesekende füsun önal-senden başka :)

Fanfan çok güzel o benimde aklımda vardı bi ara,
Gelinimde çok hoş
Dans müziğini hiç duymadım bi dinleyeyim bende.
Pastada kime sorsam Senden Başka'yı çal diyorlar, aslında çok güzel uyuyor ama bakalım belki o zamana başka bişey buluruz hep beraber

Bana müsade kızlar, yarın görüşürüz, hep gelin emi boş bırakmayalım başlığımızı gözümüzün nuru burası
İyi geceler, rüyalarınızda prenslerinizi görmeniz dileğiyle

ben de heyecandan yapabilir miyim bilmiyorum kuru kuru bi evetten çok daha yoğun içimdekiler.. bakalım :)

çıkamadım

woow bak bu pek orjinalmiş

Hevin biz seninle çok yakın arkadaş olabiliirizz normal hayatttaa aynıyızz sankii
vala bence düğünde de çalsın bu şarklar çok severim benn daha bi anlam kazanıyor

valla canım ne kadar aynıyız biz böyle

not edilmiştir sağol canım

off o heycanı düşünemiyorum ben, facede bi video vardı hani gördünüz mü şaşkın damat hemen evettttt diye atlamıştı, beyaz showada çıkmıştı hatta, öyle olmazsak iyi valla

vee çıktım iyi geceleer

hahah evet hatırladım ben ne gülmüştüm bende öyle olabilirimm
iyi uykular canım bende çıkabilirim heran gözlerim kapanıyorr

evlenin evleninde görün....kini

ayol bende derdim var bölümünde yorum yazıyordum can sıkıntısına kimse yok diye.meğer dolmuş burası:))) güzel muhabbetleri kaçırmışızz artık neyse yarın devam ederis inşallahDD

bu arada topiğimizin bir kuralı var ona göre:)))) ilk tanışma hikayelerini anlatmayanları almıyoruzDDD evet mecnunlarınız ile nerde ve nasıl tanıştınız?(ben bayılırım da ilk tanışma hikayelerine:))) bizler paylaşmıştık ama yeni katılan arkadaşlardanda bekliyoruz.bu arade çeyiz resimlerinizle nişanlık resimlerinizi eklemeyide ihmal etmeyin:))))

son olarak bendede bi şarkı listesi vardı ekliyim bariDD hepsini severim.ama aralarında bikaç tanesine bayılırım:))) bu arada nilüfer hayranları siziD bende çok seviyorum ama bize uygun değil bacım alt tarafı alt mahallemde oturuyor taa uzak yollardan falan gelmedi yanee bağırsa ben duycam hahahaDDd ama çok hoş bi şarkı.bu arada yaza kadar bakalım ne şarkılar çıkıcak listeye eklemeler mutlaka yaparıs:)

1.ZERRİN ÖZER-O YAZ
2.ZEKİ MÜREN-BEKLENEN ŞARKI
3.BERKANT-SAMANYOLU
4.BORA ÖZTOPRAK-SENİ SEVİYORUM
5.CAN-YARİM
6.AYTEN ALPMAN-BEN VARIM
7.SEFERAD-SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ
8.ERDAL GÜNEY-SAKLIMDASIN
9.YAVUZ BİNGÖL-BAHAR GÖZLÜM
10.ZEKAİ TUNCA-GÜLÜ SUSUZ

evlenin evleninde görün....kini

ama ama sen neden öyle dedin kiiii şimdiii

HAHAH alt mahhallende demekk ne güzelllll :)
bu arada zerrin özer-o yaz süper oluyor 2 hafta önce arkadaşım evlendi ilk şarkıları oydu çok güzel oldu

bende yazayım tanışma hikayemizi sen yazdın mııı görmedim bennn

Bu arada günaydın güzel gelin adaylarıı

Teşekkürler..Beğendiysen al tabiki canım.Henüz kullanmadım ama kullanışlı birşeye benziyor

selam kızlar
dizimi izlerken 1 saat uyumuşum ben nasıl uyucaksam arık bilemiyorum :26:

ne kadar çok 3 temmuz gelini var çevremdede bir kaç kişi 3 temmuz da evleniyor

tam yaz sezonunun başlangıcı olması etkiledi bizi. ayrıca ağustos ayı ramazan olduğu için ramazandan önce tatilimizi yapıp gelelim, güzelce gezelim dedik biz... sanırım birçok kişi de böyle dedi..

tam yaz sezonunun başlangıcı olması etkiledi bizi. ayrıca ağustos ayı ramazan olduğu için ramazandan önce tatilimizi yapıp gelelim, güzelce gezelim dedik biz... sanırım birçok kişi de böyle dedi..

Çok mantıklı bizde öyle düşündük

ohh masallah yaa kizlarr....=))
dügün listeniz nolduu....

bu arada evet derken sevgilimin basgisi altinda desem benimkii alinirdii galiba.... =))

ohh masallah yaa kizlarr....=))
dügün listeniz nolduu....

bu arada evet derken sevgilimin basgisi altinda desem benimkii alinirdii galiba.... =))

tatlım sanırım bu mesaj banaydı..
ama dikkat et sevgilimin değil sevgimin baskısı altında kalarak .. eehuehueheuheue

heee....dikkatlii okumam gerek yani...ozaman iiis baska...begendim

ama ben beceremem...hele heycandan...bide nikah salonda herkesin önünde olacaak...abooow bi evet diyebilirsem sükür edeyim =)

heee....dikkatlii okumam gerek yani...ozaman iiis baska...begendim

ama ben beceremem...hele heycandan...bide nikah salonda herkesin önünde olacaak...abooow bi evet diyebilirsem sükür edeyim =)

di mi di mi bakma
ben de burda sölüom rahat rahat ama orda nasıl olcak düşünüom.. gerçi o günüm ii geçerse strassiz,yani yolunda olursa herşey o zaman akşam neşem yerinde olur o zaman patlatıveririm :):):)

ben geldimmmm :)

kızlar nikah işlemlerini yaptıran var mı aranızda????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…