peki ya haziran olsa olur mu:)
Kızlar nişanlıma çok kızgınım hala,ama sürekli özür diliyor.10 gündür affetmiyorum,konuşmuyorum bile,dün gece ağladı 100 yakın mj yolladı affet lütfen odunum tekiyim diye,ltfen beni biraz anla kafam okadar doluki inan ben bile kendimi tanıyamıyorum diyor,annesinin evini inştı,babasının ölmesi,abisinini hiç araryıp sormaması,işte sürekli sorunları,bazı sağlık sorunları,evlilik stresi... diyor artık bende bıktım bu halimden nolur bana biraz anlayış göster bende kendime geliyim falan diyor.ben ürgüpteyim şimdi kuzenlerimin yanında.15 gündür görüşmeedik hiç.ne dersiniz affediyimmi????sizde yaşıyormusunuz böyle saçma sapan sorunlar???ve evlilikten korkan yada sabırsızlıkla bekleyenler haydi buyrun anlatın:))bu arada diğer hazırlıklarınızı yazın düğünleriniz tarihini,aldıklarınız,heyecanı....paylaştıkça mutluluklar çoğalır,sıkıntılar azalırmış ya.bizide bizden başka kimse anlamaz.destek olalım birbirimize.hepsinizi kocaman öptüm
canım aslında sorununuzu tam olarak anlayamadım.. :S
ama düğüne bu kadar az kalmışken sinirler geriliyor sanırım ve bazı hususlarda tahammül bitiyor. ya da rahatsızlık duyuduğun başka birşeyi nişanlına ihale ediyorsun. çok olağan şeyler tabi tekrar söylüyorum sıkıntınızı tam olarak anlayamadım..
bu arada temmuzdu di mi düğün?
sevgilerimle..
Merhaba kızlar;
9 Temmuz benimde, 7 temmuz da kına kısmetse arkadaşlar..
Canım sorunları anlattım ilk başta ya çok büyük şeyler değil elbetteki:))ama sinirlerim çok bozuktu.21 gündür ürgüpteydim kuzenlerimin yanında bana iyi geldi sakinleştim baya bi kafayı bozmuştum artık herşeylecumartesi sabahı süpriz yapıp beni almaya gelmiş affettim bende:)gelmeden önceki gecede kocaman bir çicek yollamış bana sorunlar şimdilik halloldu ama bi haftaya kalmaz gene başlar sanırım evleninceye dek böyle sürüp gitcek:):81:
canım benim de 1 temmuzda kına ve nişan 3 temmuz da düğünüm var ...sanırım bu süreç de daha bi odunlaşıyor erkekler..biz de çok kavga ederdik ama sanki bu ara daha bi çoğaldı..kendi adıma objektif olmaya çalışıyorum sanırm fazla alıngan olmaya başladım..o da yeteri kadar yoğun ..dolayısıyla her an birbirimize patlama durumundayız...neyse umarım geçer bu günlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?