• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

suuuuu

nAzLı
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
752
106
103
Kızlar sizde temmuz ayında evlenicekseniz.buyrun beraber konuşalım,dertleşelim,kaynaşalım.bu aralar buna ihtiyacım var sanırım!

Olur tatlım nolcakki:)))şöyle içten,doğal,samimice muhabbet ederiz.malum tarih yaklaştıkça stres çoğalıyor.çevremdeki herkesi kırmaya başladım.yakında vebalıymışım gibi kendimi odama kapıycam.niçin bukadar çok sinirlendiğimi anlamıyorum.kendimden nefret edesim geliyor artık.belki sizlerle paylaşarak bu sıkıntılarımdan kurtulurum.

peki ya haziran olsa olur mu:)

Olmazmı yaa tek fark topik başlığına uymaması:)))biraz üzgünüm bu gece.off peki sen???herşey normalmi gidiyor hayatında?daha doğrusu nişanlılık ve evlilik hazırlıkları falan.en önemliside sakin kalabilmeyi başarıyormusun?

cok sükür hersey yolunda tatlım ama pek sakin olduğum söylenemez:)sende ne var ne yok?hazırlıklar cok yoğun bir sekilde baslamadı daha benim

Ya bilmiyorum canım ya ben herşeyi çok büyütüyorum,ya nişanlım değişti:Sya herşey sorunsuz gidiyorda aksilikler beni çıldırttı artık en basitine bile tahammül edemiyorum:Spazartesi günü nişanlım,annesi dayısı ve yengesi geldiler.düğün tarihini konuşmaya.oda benim baskımla yani yoksa ne kaynanamın umrunda ne beniimkinin.nişanlımın patronunun benzikliklerinde düğün salonuda var orda yapıcaz düğünü.nişanlım işinin yanı sıra birde düğün salonunun sözleşmelerini yapıyor falan filan.tarihler benim elimde deyip salladı beni hep.pazartesi sabah aradı işte (biz 2,9,16 temmuz düşünüyoduk) salon tutulmuş dedi:S o tarihler uçtu gitti benim tepem attı tabi başladım söylenmeye falan.hiç özür bile dilemedi.geldiler gece işte 3tarih var ellerinde 18 haziran,10,17 temmuz.kaynana dedi işte biz tarihi konuşmaya geldik.tarihleri okuyo nişanlım kaynana başladı haziran olmaz benim gelceklerim var onlar gelemez diyor.memurları kastediyor en baştada oğlunu!10 temmuz olsun en iyisi o dedi.birde dalga geçiyor gibi demezmi gerçi siz bilirsiniz ben karışmam:47:ardından yine başladı 17 sinde iyice sıcak olcak gelen misafirler rahat edemez en iyisi 10 u olsun.ardından yine ben karışmam.çıldırdım o sinirle ya laf sokcam ya mutfağa kaçcam.bana sordular dedim farketmez benim için.babama sordular oda farketmez dedi.annesi yine 10 temmuz olsun diyince tarih 10 temmuz oldu.ben mutfağa kaçtım hemen.sinirden ağlıycam ama yaa kendi düğün tarihime karar veremedim.ailemede kızdım niye bukadar kabullenici oluyorsunuz diye.ailem sorun çıkmasın diye herşeyi kabul ediyor buda beni çıldırtıyor.neyse nişanlımda arkamdan geldi ona anlattım annen hem karışmıyorum diyor hemde karışıyor benle dalgamı geçiyor allah aşkına falan dedim.yok öyle bişey falan dedi.güldü geçti.ama artık okadar doldumki zaten kendisiylede kavgalıyız.:5:

ay canım haklısın keşke siz baştan nişanlınla karar verip öyle usulen gelseydiler konusmaya yani o 3 tarihten birini secseydiniz keske baştan...nişanlında biraaz gevsek davranmıs ama erkekler genelde öyledir son ana bırakırlar işlerini

Ya nişanlım bana sormutu hangisi olsun diye ama ben gündüz sinirle hiçbişey umrumda değil dedim.diğer salonları arattırdım.zaten ilçedeyim yazlık alan 3 tane ve hepsinde o günler dolu.ne yaparsan yap dedim sonunda.hiç aramadı oda beni evi aramış annesi falan akşama geldiler.şimdi inat içinde hayır 17 si olcakta diyemedim iyice sinir oldum.ya o sinirim geçmeden salı akşamı annem ben nişanlım izmire gittik falan.çarşamba günü annemi kemeraltına falan götürdük bişiyler aldık.kendi sap gibi geziyor bizim elimizde poşetler.dedim insan annesinin elinden poşetleri alır nasıl bir odunsun böyle.güldüde yürümeye devam etti:47:akşam yemeğinden sonrada manisaya geri dönüyoruz.hiç konuşmuyor kendi anası oldumu ama sürekli muhabbet ediyolar.ben susuyorum ozaman.tlfnu çaldı ben bakcam dedim şakayla karışık yani tlfnu açmıcam kim arıyor diye ekrana bakıcam sadece.elimden bir aldı tlfnu işte bu benim iş hattım ver bana onu arabada yapma böyle şeyler diye çıkıştı annemin yanında.annemin yanında sustum o üzülmesin diye ama sinirden başıma ağrılar girdi.aradan 10 dk geçti flalan elimi tutmaya çalışıyor iyice sağa kaydım ellerimi kollarıma sardım falan.küsmüsün diye sordu cvp vermedim.sonrada varana dek hiç muhabbet falan yoktu.eve geldik indim poşetleri aldım direk girdim içeri.eve gidince arıyor beni iyi geceler ben yatıyorum diye.halada konuşmuyorum çok kırıldım.bu benim 6 yıllık sevgilim olamaz.hayatta böyle kaba hareketlerini görmedim ben .artık sıkıldım herşeyden.:5:

yazdıklarının sonuna gelmeden ne kadardır berabersiniz die sormak aklımdan geçiodu okurken sonunda yazmıssın.şaşkınlık içinde okudum neden bu şekilde davranıo erkek gibi onun taşıması lazım poşetleri sen yardım edersen edersin ancak size taşıtması bana cok ayıp geldi.sordun mu peki neden değiştiğini?nedir bu davranışlarının sebebi diye?ayrıca ailende baştan o kadar sessiz kalmasınlar sonucta kız tarafı sizsiniz onlar siz uymak zorund

Kızlar nişanlıma çok kızgınım hala,ama sürekli özür diliyor.10 gündür affetmiyorum,konuşmuyorum bile,dün gece ağladı 100 yakın mj yolladı affet lütfen odunum tekiyim diye,ltfen beni biraz anla kafam okadar doluki inan ben bile kendimi tanıyamıyorum diyor,annesinin evini inştı,babasının ölmesi,abisinini hiç araryıp sormaması,işte sürekli sorunları,bazı sağlık sorunları,evlilik stresi... diyor artık bende bıktım bu halimden nolur bana biraz anlayış göster bende kendime geliyim falan diyor.ben ürgüpteyim şimdi kuzenlerimin yanında.15 gündür görüşmeedik hiç.ne dersiniz affediyimmi????sizde yaşıyormusunuz böyle saçma sapan sorunlar???ve evlilikten korkan yada sabırsızlıkla bekleyenler haydi buyrun anlatın:))bu arada diğer hazırlıklarınızı yazın düğünleriniz tarihini,aldıklarınız,heyecanı....paylaştıkça mutluluklar çoğalır,sıkıntılar azalırmış ya.bizide bizden başka kimse anlamaz.destek olalım birbirimize.hepsinizi kocaman öptüm :kkk:

Kızlar nişanlıma çok kızgınım hala,ama sürekli özür diliyor.10 gündür affetmiyorum,konuşmuyorum bile,dün gece ağladı 100 yakın mj yolladı affet lütfen odunum tekiyim diye,ltfen beni biraz anla kafam okadar doluki inan ben bile kendimi tanıyamıyorum diyor,annesinin evini inştı,babasının ölmesi,abisinini hiç araryıp sormaması,işte sürekli sorunları,bazı sağlık sorunları,evlilik stresi... diyor artık bende bıktım bu halimden nolur bana biraz anlayış göster bende kendime geliyim falan diyor.ben ürgüpteyim şimdi kuzenlerimin yanında.15 gündür görüşmeedik hiç.ne dersiniz affediyimmi????sizde yaşıyormusunuz böyle saçma sapan sorunlar???ve evlilikten korkan yada sabırsızlıkla bekleyenler haydi buyrun anlatın:))bu arada diğer hazırlıklarınızı yazın düğünleriniz tarihini,aldıklarınız,heyecanı....paylaştıkça mutluluklar çoğalır,sıkıntılar azalırmış ya.bizide bizden başka kimse anlamaz.destek olalım birbirimize.hepsinizi kocaman öptüm :kkk:

canım aslında sorununuzu tam olarak anlayamadım.. :S

ama düğüne bu kadar az kalmışken sinirler geriliyor sanırım ve bazı hususlarda tahammül bitiyor. ya da rahatsızlık duyuduğun başka birşeyi nişanlına ihale ediyorsun. çok olağan şeyler tabi tekrar söylüyorum sıkıntınızı tam olarak anlayamadım..

bu arada temmuzdu di mi düğün?
sevgilerimle..

canım aslında sorununuzu tam olarak anlayamadım.. :S

ama düğüne bu kadar az kalmışken sinirler geriliyor sanırım ve bazı hususlarda tahammül bitiyor. ya da rahatsızlık duyuduğun başka birşeyi nişanlına ihale ediyorsun. çok olağan şeyler tabi tekrar söylüyorum sıkıntınızı tam olarak anlayamadım..

bu arada temmuzdu di mi düğün?
sevgilerimle..

Canım sorunları anlattım ilk başta ya çok büyük şeyler değil elbetteki:))ama sinirlerim çok bozuktu.21 gündür ürgüpteydim kuzenlerimin yanında bana iyi geldi sakinleştim baya bi kafayı bozmuştum artık herşeyle:Dcumartesi sabahı süpriz yapıp beni almaya gelmiş affettim bende:)gelmeden önceki gecede kocaman bir çicek yollamış bana sorunlar şimdilik halloldu ama bi haftaya kalmaz gene başlar sanırım evleninceye dek böyle sürüp gitcek:):81:

Canım sorunları anlattım ilk başta ya çok büyük şeyler değil elbetteki:))ama sinirlerim çok bozuktu.21 gündür ürgüpteydim kuzenlerimin yanında bana iyi geldi sakinleştim baya bi kafayı bozmuştum artık herşeyle:Dcumartesi sabahı süpriz yapıp beni almaya gelmiş affettim bende:)gelmeden önceki gecede kocaman bir çicek yollamış bana sorunlar şimdilik halloldu ama bi haftaya kalmaz gene başlar sanırım evleninceye dek böyle sürüp gitcek:):81:

canım benim de 1 temmuzda kına ve nişan 3 temmuz da düğünüm var ...sanırım bu süreç de daha bi odunlaşıyor erkekler..biz de çok kavga ederdik ama sanki bu ara daha bi çoğaldı..kendi adıma objektif olmaya çalışıyorum sanırm fazla alıngan olmaya başladım..o da yeteri kadar yoğun ..dolayısıyla her an birbirimize patlama durumundayız...neyse umarım geçer bu günlerde..

:82:
canım benim de 1 temmuzda kına ve nişan 3 temmuz da düğünüm var ...sanırım bu süreç de daha bi odunlaşıyor erkekler..biz de çok kavga ederdik ama sanki bu ara daha bi çoğaldı..kendi adıma objektif olmaya çalışıyorum sanırm fazla alıngan olmaya başladım..o da yeteri kadar yoğun ..dolayısıyla her an birbirimize patlama durumundayız...neyse umarım geçer bu günlerde..

Haklısın canım biraz can sıkıcı olsada sabredicez:S kavga dövüş geçicek bu evlilik sendromu denen illette:)))ayol herşeyden kavga çıkarıyoruz artık kavgalarımızında bi tadı tuzu kalmadı:)))

Back