- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.781
bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım
,bir bucuk senede 3 düsük yaptim,en son düsügümü,3.5 sene oldu yapali,yani asa yukari 3 seneden beri hamile kalamadim
((((((( inş.. süprizi büyük olur hıh ikiz olsun düşüp bayılır ozaman
sağlıklı olsunda kaç tene olursa oplsun bea
mistirall yazdığım doktoru okudun mu...
mistirall yazdığım doktoru okudun mu...
EVET EVET
EN GUZEL HEDIYE ISTE:)
bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım[/QUOTE
EVET ESIM AKSAM DIYO MEDİ YENI EVLENDIGIMIZDEKI HALLERINDESIN SANKI BUGUN EVLENDIK DIYO KIZDI BANA]
BENCE 4ÜNCÜ OLİİİ BU NEDERSİN CNM?:):):) Bİ ÖNCEKİNİ BİZDE BERABER YASADIK HATIRLAMAK ISTEMIYORUZ
yok CANIM BEN ONU SAYMADIM BILE;EGER O DÜSÜKTÜ ISE OZAMAN 4 DÜSÜK YAPTIM;ILKI 5 HAFTA;IKINCISI 6 HAFTA;ÜCÜNCÜSÜ IKI BUCUK AYLIKTI
((((((( inş.. süprizi büyük olur hıh ikiz olsun düşüp bayılır ozaman
bir oglum var,3 düsük,e buda 5.si oluyo
NE GÜZEL OLURDU IKIZ OLSAYDI;
hay allah tikera dikkat etmemişim
5 görünüyor maşallah maşallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
poticim düşüklerinin nedeni neymiş bellimidir ona göre dikkalti davransan gerekiyorsa ilk aylar izin alıp yatsan kalkmasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?