• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aman cnm..olmazsın inşallah..ben yorgun başladım yine.yol çok yoruyo beni :14:

Alla alla hayırdır inşallah..
Crafty'nin haberini oldın demi? Senden ankara içinde bir doktor tavsiyesi bekliyorum.ciddiyim ben varmı duyduğun falan biri :34:

mıstral kız mistik kız
ben istanbuldayım cnm
ankarada bıldıgım bır dr yok
hanı ankarada bı yakınım da yok
oyuzden bişey diyemıycem

zonguldakta var ama :)
orası da sana uzak:)

mıstral kız mistik kız
ben istanbuldayım cnm
ankarada bıldıgım bır dr yok
hanı ankarada bı yakınım da yok
oyuzden bişey diyemıycem

zonguldakta var ama :)
orası da sana uzak:)

kız biliyom senin istanbulda olduğunu..yani olurya belki duyduğun vardır.
şaka maka benim iyi bir doktor bulmam şart..yani doğal yolla hamile kalsam bile iyi bir doktorun kontrolü altında olmak zorundayım :18:

günaydın kızlar poti susu zeynep ve irm hepinizi çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi darısıda bize inşallahhhh ahhh ahhh rüya gibi geliyo ama Allah büyüktür

kızlarrr geldim ben yine.... kusuruma bakmayın bu çocuk işini takmama kararı alınca fazla girmek istemedim :50: hepinizi çok özledim..
demin bi arkadaşla konuşurken 4 ayluk hamile olduğunu öğrendim kız 30 ağustosta evlendi ve 4 aylık hamileee ister istemez ağlamaya başaldım :43::43::43: ben kendimi kandırıyorum evet çok istiyorum naparsam yapim umursamıyorum demekle olmuyorr:43::43:

kızlarrr geldim ben yine.... kusuruma bakmayın bu çocuk işini takmama kararı alınca fazla girmek istemedim :50: hepinizi çok özledim..
demin bi arkadaşla konuşurken 4 ayluk hamile olduğunu öğrendim kız 30 ağustosta evlendi ve 4 aylık hamileee ister istemez ağlamaya başaldım :43::43::43: ben kendimi kandırıyorum evet çok istiyorum naparsam yapim umursamıyorum demekle olmuyorr:43::43:

hoşgeldin cnm..
zuzu üzme kendini cnm..varmıydı eşinde yada sende bir sorun hatırlamıyorum..eğer sorun varsa üzülme herşey yoluna girer ama yoksa bekle çalışmaya devam et..boşuna kendini yıpratıyosun cnm.ağlama sakın.

bugun naptım biliyomusunuzzzzzzzzz
alışveriş merkezine girdik eşimleeee kapıdayızzzzzz
ben x ray cihazından geçmedim kadın bana bakıyo bön bönn
bende hamileyim dedim gururlaaaaaaaa çok utanıyyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:17::17::17::17::17:

:60::60::60::60::60::60::60:

selam bacılar napıonuz bakiim
hadi yeni kampanya başlatalım
herkes bi kitap önersin hepimiz bu hafta sonu yeni bi kitaba başlayalım
bitiren beğenen diğerine önersin
en güzel kafa dağıtma şekli değil mi :)
ben mesela
beni benden alan hayatta başka boyut almama yardımcı olan AŞK'ı öneririm ısrarla okumayana

kesinlikle bende okuyupta bağlandığım herkese tavsiye ettiğim kitaplardandır AŞK... birde MAEVE BİNCHY İTALYANCA AŞK BAŞKADIR VE BU YAZARIN ROMANLARININ HEMEN HEMEN TÜM SERİSİ...

seb_bosh günaydınnnnnn :3::3::3:

kızlar bişi sorcam beeeeeeeeeeeee
sabah adet sancısıyla uyandım adet oldum sandım ama bişi yoktuuu
adet olmam demiiiiiiiiii:14:

kız biliyom senin istanbulda olduğunu..yani olurya belki duyduğun vardır.
şaka maka benim iyi bir doktor bulmam şart..yani doğal yolla hamile kalsam bile iyi bir doktorun kontrolü altında olmak zorundayım :18:

cnm ankarada büyük doğum var ya zekai tahir burak onun başheki yardımcılarından biri bnm yengemin doktoruydu özlem uzunlar çok dikkatli özenli bi doktor ama özel muayenehanesine gidiyorsun tahlilleri hastanede yaptırıyorsun ama öncelikli oluyorsun biz çok memnun kalmıştık. :34::34::34:

hoşgeldin canımmm özledik vallaaaaaaaaaa ya takma kafanaaa boşverrr kendini üzmekten başka bişi olmuyoooooo :70::70::70::70::70::70:
günaydın kızlar poti susu zeynep ve irm hepinizi çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi darısıda bize inşallahhhh ahhh ahhh rüya gibi geliyo ama Allah büyüktür

günaydın :3::3::3::3::3::3::3:

hoşgeldin cnm..
zuzu üzme kendini cnm..varmıydı eşinde yada sende bir sorun hatırlamıyorum..eğer sorun varsa üzülme herşey yoluna girer ama yoksa bekle çalışmaya devam et..boşuna kendini yıpratıyosun cnm.ağlama sakın.

bende görünürde sorun yok canım... yumurtam oluşuyor kendiliğinden çatlıyorr... eşim baktırmadı daha iş güç zaman bulamıyormuşşş göyaaa

Back