2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Son düzenleme:
yok bacııı beee kendimi kandırdımmmmaslında eşimle iddalaştık ben x raydan geçmicem dedim oda geçeceksin dedi yalandan hamileyim dedim

allah iyiliğini versin alemsin yaa

kızlar size bişey sorcam bu arada benim son günlerde çalışma yaptıktan sonra hep midem bulanıyo geçen banyoda bayılcaktım midem bulandı gözüm karardı tansiyonum düştü zor attım kendimi dışarı acep neden kii çalışma yapmaktan sıkıldı galiba bünye

ya dün akşamda konuştuk kızlarlaa bebek yüzünden ilişkiden soguduk kendimiz için yapmıyoruz otomatige bağlamışız bebek te bebek

tansiyonun düsüyo demekki,

ya dün akşamda konuştuk kızlarlaa bebek yüzünden ilişkiden soguduk kendimiz için yapmıyoruz otomatige bağlamışız bebek te bebek
evet aynen öyle ya heralde benimkide psikolojik vücudum reddediyo galiba
tansiyonun düsüyo demekki,

evet canım hemde fena düşüyo 1 kaç saat kendime gelemiyorum

tickerinı yesinlerrrrrrrrrrrkızzz esine nasıl söyledin anlat bakammmm

bu benim 5.hamileligim oldugundan adama normal geldi,mesaj yazdim,ilk testi yaptigimda silik cikmisti,gösterdim inanmadi ,ben orda hic bisey göremiyorum diyo,ikinci cizgi koyu olursa inanirim dedi,pazertesi o ise gidince gittim test aldim,onada mesaj cektim,ikinci cizgi,kop koyu diye,oda geri aradi,hayirli osun dedi.ne kadan romantikkkk dimi

bende otomatıge baglıyodum ama bu ay daha az zorladım kendımı cano
ınsanın canı acıyo preseedle bile vajınısmus gibi oluyomvalla

bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım

beş miiiiiiiiiiiinaıl yani? kız kaç çocuk var

mediiiiiiiiii
kız bende telefon alceem kocama
11 Şubat d günü
hoş o gün transfer bilem olabilir :)

EVET EVET
EN GUZEL HEDIYE ISTE:)

Son düzenleme:

((((((( inş.. süprizi büyük olur hıh ikiz olsun düşüp bayılır ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…