- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.761
ne sürpriz yaptın eşine?
COK ISTEDIGI BI CEP TELEFONU VARDI SUAN KULLANDIGI TELEFON COK ESKIYDI HERGUN SARJI BITIYODU DEDIM TELEFON ALAYIM
İŞ ÇIKIŞI YEMEGE GOTURUYORUM SENI DEDIM
SONRA FARKLI BI DURAKTA INDIM OTOBUSTEN
TELEFONCUYA GİRDİK
ALDIM ONA TELEFONU COK SEVINDI:)
TABI YEMEGE DE GİTTİK:)
kız biliyom senin istanbulda olduğunu..yani olurya belki duyduğun vardır.
şaka maka benim iyi bir doktor bulmam şart..yani doğal yolla hamile kalsam bile iyi bir doktorun kontrolü altında olmak zorundayım :18:
VALLAH BENDE DR ARIYORUM ISTANBULDA EVET IYI BI DR ŞART.
MEHMET IBRAHIM HARMA CNM KARAELMAS ÜNİ DEzonguldakta hangi dr var kizzz:44: ,merak ettim bi zonguldakli olarak
HOŞGELDİN CNM.kızlarrr geldim ben yine.... kusuruma bakmayın bu çocuk işini takmama kararı alınca fazla girmek istemedimhepinizi çok özledim..
demin bi arkadaşla konuşurken 4 ayluk hamile olduğunu öğrendim kız 30 ağustosta evlendi ve 4 aylık hamileee ister istemez ağlamaya başaldımben kendimi kandırıyorum evet çok istiyorum naparsam yapim umursamıyorum demekle olmuyorr
HIHayrıcada bana tarantulanın nick ini bul mediii
yeni kankamı tarantula ilan ediyorum :)
yok bacııı beee kendimi kandırdımmmmaslında eşimle iddalaştık ben x raydan geçmicem dedim oda geçeceksin dedi yalandan hamileyim dedim
yok bacııı beee kendimi kandırdımmmmaslında eşimle iddalaştık ben x raydan geçmicem dedim oda geçeceksin dedi yalandan hamileyim dedim
allah iyiliğini versin alemsin yaa
kızlar size bişey sorcam bu arada benim son günlerde çalışma yaptıktan sonra hep midem bulanıyo geçen banyoda bayılcaktım midem bulandı gözüm karardı tansiyonum düştü zor attım kendimi dışarı acep neden kii çalışma yapmaktan sıkıldı galiba bünye
allah iyiliğini versin alemsin yaa
kızlar size bişey sorcam bu arada benim son günlerde çalışma yaptıktan sonra hep midem bulanıyo geçen banyoda bayılcaktım midem bulandı gözüm karardı tansiyonum düştü zor attım kendimi dışarı acep neden kii çalışma yapmaktan sıkıldı galiba bünye
tansiyonun düsüyo demekki,
ya dün akşamda konuştuk kızlarlaa bebek yüzünden ilişkiden soguduk kendimiz için yapmıyoruz otomatige bağlamışız bebek te bebek
evet aynen öyle ya heralde benimkide psikolojik vücudum reddediyo galibaya dün akşamda konuştuk kızlarlaa bebek yüzünden ilişkiden soguduk kendimiz için yapmıyoruz otomatige bağlamışız bebek te bebek
tansiyonun düsüyo demekki,
tickerinı yesinlerrrrrrrrrrrkızzz esine nasıl söyledin anlat bakammmm
bende otomatıge baglıyodum ama bu ay daha az zorladım kendımı cano
ınsanın canı acıyo preseedle bile vajınısmus gibi oluyomvalla
mediiiiiiiiii
kız bende telefon alceem kocama
11 Şubat d günü
hoş o gün transfer bilem olabilir :)
bu benim 5.hamileligim oldugundan adama normal geldi,mesaj yazdim,ilk testi yaptigimda silik cikmisti,gösterdim inanmadi ,ben orda hic bisey göremiyorum diyo,ikinci cizgi koyu olursa inanirim dedi,pazertesi o ise gidince gittim test aldim,onada mesaj cektim,ikinci cizgi,kop koyu diye,oda geri aradi,hayirli osun dedi.ne kadan romantikkkk dimi
beş miiiiiiiiiiiinaıl yani? kız kaç çocuk var
bir oglum var,3 düsük,e buda 5.si oluyo
mediiiiiiiiii
kız bende telefon alceem kocama
11 Şubat d günü
hoş o gün transfer bilem olabilir :)
bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım[/QUOTE
EVET ESIM AKSAM DIYO MEDİ YENI EVLENDIGIMIZDEKI HALLERINDESIN SANKI BUGUN EVLENDIK DIYO KIZDI BANA]
BENCE 4ÜNCÜ OLİİİ BU NEDERSİN CNM?:):):) Bİ ÖNCEKİNİ BİZDE BERABER YASADIK HATIRLAMAK ISTEMIYORUZ
canım düşüklerinin arasında kaç ay vardı ve bu bebişe kaç ay sonra hamile kaldın şimdiden seni üzdüğüm için özür dilerim
bu benim 5.hamileligim oldugundan adama normal geldi,mesaj yazdim,ilk testi yaptigimda silik cikmisti,gösterdim inanmadi ,ben orda hic bisey göremiyorum diyo,ikinci cizgi koyu olursa inanirim dedi,pazertesi o ise gidince gittim test aldim,onada mesaj cektim,ikinci cizgi,kop koyu diye,oda geri aradi,hayirli osun dedi.ne kadan romantikkkk dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?