2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

mıstral kız mistik kız
ben istanbuldayım cnm
ankarada bıldıgım bır dr yok
hanı ankarada bı yakınım da yok
oyuzden bişey diyemıycem

zonguldakta var ama :)
orası da sana uzak:)

mıstral kız mistik kız
ben istanbuldayım cnm
ankarada bıldıgım bır dr yok
hanı ankarada bı yakınım da yok
oyuzden bişey diyemıycem

zonguldakta var ama :)
orası da sana uzak:)

kız biliyom senin istanbulda olduğunu..yani olurya belki duyduğun vardır.
şaka maka benim iyi bir doktor bulmam şart..yani doğal yolla hamile kalsam bile iyi bir doktorun kontrolü altında olmak zorundayım :18:

günaydın kızlar poti susu zeynep ve irm hepinizi çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi darısıda bize inşallahhhh ahhh ahhh rüya gibi geliyo ama Allah büyüktür

kızlarrr geldim ben yine.... kusuruma bakmayın bu çocuk işini takmama kararı alınca fazla girmek istemedim hepinizi çok özledim..
demin bi arkadaşla konuşurken 4 ayluk hamile olduğunu öğrendim kız 30 ağustosta evlendi ve 4 aylık hamileee ister istemez ağlamaya başaldım ben kendimi kandırıyorum evet çok istiyorum naparsam yapim umursamıyorum demekle olmuyorr

hoşgeldin cnm..
zuzu üzme kendini cnm..varmıydı eşinde yada sende bir sorun hatırlamıyorum..eğer sorun varsa üzülme herşey yoluna girer ama yoksa bekle çalışmaya devam et..boşuna kendini yıpratıyosun cnm.ağlama sakın.

kesinlikle bende okuyupta bağlandığım herkese tavsiye ettiğim kitaplardandır AŞK... birde MAEVE BİNCHY İTALYANCA AŞK BAŞKADIR VE BU YAZARIN ROMANLARININ HEMEN HEMEN TÜM SERİSİ...

seb_bosh günaydınnnnnn

kızlar bişi sorcam beeeeeeeeeeeee
sabah adet sancısıyla uyandım adet oldum sandım ama bişi yoktuuu
adet olmam demiiiiiiiiii

hoşgeldin canımmm özledik vallaaaaaaaaaa ya takma kafanaaa boşverrr kendini üzmekten başka bişi olmuyoooooo
günaydın kızlar poti susu zeynep ve irm hepinizi çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi darısıda bize inşallahhhh ahhh ahhh rüya gibi geliyo ama Allah büyüktür

günaydın

bende görünürde sorun yok canım... yumurtam oluşuyor kendiliğinden çatlıyorr... eşim baktırmadı daha iş güç zaman bulamıyormuşşş göyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…