• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

osmanlı tatlısı
1 bardak irmik
1 bardak şeker
2-3 yumurta
1 pkt kabartma tozu vanilya
1 pkt yag
yeterince un
şerbeti
1 litre su 4 bardak şeker
bütün malzemeyi karıştırr yumuşak bir hamur elde et
elinde şekiller ver 140 derce fırında pişirr önceden şerbeti hazırlayıp sogut pişen tatlıyı soguk şerbete batırıp servis tabagına al üzerine fıstık sepebilirsin süper oluyoooooo:56::56:

kısır
1 su bardagı ince bulgur
2 adet kuru sogan
2 domates
1 demet maydanoz
10 dal nanee
1 bag sogan
1 çay bardagı z.yagı
1 bardak ılık suu
1 tatlı kaşıgı salça
limon suyu istersen nar eksisi
tuz karabiber pul biber
bütün malzemeyi ince dograa bulguru kapaklı bir tencereye koyy üzerine ılık suyu dök bulgurların şişmesini bekle bir yandan da kuru soganı tavada pişirip salçayı kattt bunuda bulgura ekle sonra tüm malzemeyi karıştır servis yap:56:

Haykoo nerde oturuyorsun , bende gelecem gününe :66:

Osmanlı tatlısı hiç yemedim ben , görmedim , duymadım bilem :59::56:

gel bacım ben sana yapayımmmm

haykolikk canım bu tarifteki malzemeler 4-5 kişilik sen 1 kat fazladan koy ok:34:kalabalık olacaksaa ben 40 kişiye yetecek kadar yapmıştım abartıp alt komsum yüzündennn

osmanlı tatlısı
1 bardak irmik
1 bardak şeker
2-3 yumurta
1 pkt kabartma tozu vanilya
1 pkt yag
yeterince un
şerbeti
1 litre su 4 bardak şeker
bütün malzemeyi karıştırr yumuşak bir hamur elde et
elinde şekiller ver 140 derce fırında pişirr önceden şerbeti hazırlayıp sogut pişen tatlıyı soguk şerbete batırıp servis tabagına al üzerine fıstık sepebilirsin süper oluyoooooo:56::56:

kısır
1 su bardagı ince bulgur
2 adet kuru sogan
2 domates
1 demet maydanoz
10 dal nanee
1 bag sogan
1 çay bardagı z.yagı
1 bardak ılık suu
1 tatlı kaşıgı salça
limon suyu istersen nar eksisi
tuz karabiber pul biber
bütün malzemeyi ince dograa bulguru kapaklı bir tencereye koyy üzerine ılık suyu dök bulgurların şişmesini bekle bir yandan da kuru soganı tavada pişirip salçayı kattt bunuda bulgura ekle sonra tüm malzemeyi karıştır servis yap:56:

taamdır cok saoll osmanlı tatlısına garantı verıosun dımı daha once hıc denemedım ya ılk denemem oluck gercı yarın aksamdan yaparım onu olmazsa baska bısı yaparım serbetı uzerıne dokmuces he batırıp tabaga

gel bacım ben sana yapayımmmm

haykolikk canım bu tarifteki malzemeler 4-5 kişilik sen 1 kat fazladan koy ok:34:kalabalık olacaksaa ben 40 kişiye yetecek kadar yapmıştım abartıp alt komsum yüzündennn

hangsı tatlının kiler mi kısırın kiler mi banada yaklasık bı 20 kısı gelır hee

taamdır cok saoll osmanlı tatlısına garantı verıosun dımı daha once hıc denemedım ya ılk denemem oluck gercı yarın aksamdan yaparım onu olmazsa baska bısı yaparım serbetı uzerıne dokmuces he batırıp tabaga

ewet süper olmuştu ama çook yumuşak yapma ulaa böle şeylerde yardım etmeyi çok severim yakın olsan komşuların barnaksız giderlerdi evlerine:1::1::1:akşamdan yapp şerbete batır sonra sabahta kalan serbeti üzerlerine dok

kısırın bulgurunu 2 bardak bilemedin 2.5 bardak yap ama tatlıyı kesinlikle 1 ölçek fazla yap sizede kalsın kızzzzzzzzzz:34:

tamamdır iyiki dedin he tarifteki gibi yapardımm:1: okey to baby ben gıdıorum sanırım uykum geldı sende bı saat demıstın camasırlar makınedeydıı hadı yatın garii

Back