2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar bu ne iğnesiiii yumurta çatlatma iğnesimi

slm kader arkadaşlarım ...

ben de bir pko lu olarak , klomen kullananlardanım.
benm hormonlar ve eşimin durumu ii olmasına rağmen yaklaşık 2 yıldır normal yoldan çocuk sahibi olamadık. Ve geçen ay ilk defa yumurtlama ( klomen + ovitrelle) tedavisine başladık. İlkinde tutmadı. Bu ay 2. kez yine klomene başladım. 10 gün soora çatlatma iğnesi ve çalışmalardan sonra sonuçları bekliycez yine umutla. ( bu sefer de olmazsa doktorum HSG çekelim dedi)
Ancak siz tecrübeli olan arkadaşlarımdan bir isteğim var, bu süreçte olumlu sonuç ihtimalini artırabilmek için ne gibi ek yöntemler uygulamalıyım. Tavsiyeleriniz var mı?

Bu arada muhtemel adet tarihim 20 şubat. Beni de listeye eklerseniz çok sewinirim. Hepinize duacıyım.

mrb arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum bu aydan sonra ama korkuyorum da 4 ay önce safra kesesinden ameliyat oldum sizce bu süre yetrlimi hamile kalmak için cvplar için şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum bu aydan sonra ama korkuyorum da 4 ay önce safra kesesinden ameliyat oldum sizce bu süre yetrlimi hamile kalmak için cvplar için şimdiden teşekkürler

Merhaba Arkadaşım , hoşgeldin öncelikle :)

Bu soru beni aşar maalesef
Bence , bir kadın doğum uzmanına danışman , senin için daha sağlıklı olur .

adetıımın 17. gunu iğneyi oldum gun asırı ilişki ve 22. gunude yanı bugun pregesteronuma baktı epey yuksek cıktı masllah ya soruunum yok cok sukur allahıma hayırlı zamanı beklıo işte rabbım verıcek hepımıze emınım

pko ne demek kızzzzz bende klomen kullandım da pko lumu oluom şincikkk

valla bende en az 1 saat burda olucam makinem çalışıyoooo
ya kızlar bugun çok midem bulandıı bu taş düşmedimi acaba bulantı yapıyooooo:26:

valla bende en az 1 saat burda olucam makinem çalışıyoooo
ya kızlar bugun çok midem bulandıı bu taş düşmedimi acaba bulantı yapıyooooo:26:

taş mide bulantısı yapar mııı kii
kız canoo ne dıcem bugun doktor vagınal muayene ettı benıı bı baktım böle kahverengı bı akıntı demedım saalak gıbı doktoraa ama okadarcık eve geldım bısı yok

Selam canom , nasılsın ?

Bende diyorum bu hatunlar nerede , bir gün osman , bir gün sülüman , yarın da recep mi war
kız 6 da geldim eve yemekti falandı filandı sonra sülüman başladı tabi ben pür dikkattt yarında fatmagül var ama bizz polatı izliyoruz

yapıyomuş canım yaa hamile olsam bu kadar bulanmazz
adetin yeni bittiyse içerde kalmış kan doktorun sayesinde çıkmıştır canım banada olmuştu

adetım yenı bıtmedı 10 gun var daha olmama adetımın 22 gunundeyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…