- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.581
Valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..Ama akşam ne olur bilmiyorum..Hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.
gunaydın kıZlar
irm cim senı de tebrık edeyım canm cks evındırdınız pöti su su ve sen bıde zeynp tabi
cnm bu ufak tartışmalar giderek büyüyerek karşımıza çıkıyor...Hep kadın yutkunan taraf olmak zorunda mı?
Biraz da onlar çabalasın,onlar bizim için yutkunsun ,istemden de olsa bziim için yapsın bişeyleri...
İrem ve zeynep her ikinizide yürekten tebrik ediyorum.İnşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh
evet haklısın haksızsın demiyorumm ama kadın olmak böyle bişi iştee çabalayan sevgi veren emek veren olmak kolay değil olsa zaten yaparlarrr emin olki verdiğin hiçbir mücadeleden pişmanlık duymazsın heleki bu güzel bir evlilik için yuvan içinsee her sıkıntı unutulur giderr
amin canım inşallah,çok teşekkür ederim,inşallah sizler de kavuşucaksınız bebişlerinize,dualarımız sizinle..
Kızlar çok tebrik ederim...
Ben dünde kutlamıştım sizleri tekrar tebrik ederim.
Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin.
Şimdi topikteki diğer hatunlarıda peşimize takmak için dua edeceğiz.
Rabbim hepinizin göbeğine melek kondursun
cnm bu ufak tartışmalar giderek büyüyerek karşımıza çıkıyor...Hep kadın yutkunan taraf olmak zorunda mı?
Biraz da onlar çabalasın,onlar bizim için yutkunsun ,istemden de olsa bziim için yapsın bişeyleri...
valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.
valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.
evet boyle dusunme canım hıc bellı olmuyo bu ısler sımdıye kadar hıc gun kacırmadım da ne oldu kısmette olsun yeterkı oyle dua edelım.
--KIZLAR BUGUN ESIMIN DOUM GUNU
AKSAM SURPRIZ YAPIP YEMEGEMI GOTURSEM AYNI ISYERINDE CALISIORUZ BISEY ALAMIYORM KAÇAMIYORUM YA
evet boyle dusunme canım hıc bellı olmuyo bu ısler sımdıye kadar hıc gun kacırmadım da ne oldu kısmette olsun yeterkı oyle dua edelım.
AKSAM SURPRIZ YAPIP YEMEGEMI GOTURSEM AYNI ISYERINDE CALISIORUZ BISEY ALAMIYORM KAÇAMIYORUM YA
bende şimdiden 14 şubatta ne alsam diye düşünüyorum:18:
aynı işyerinde çalışmak dert işte her yönden.yemek iyi fikir, sonrada ne istiyorsa söylesin beraber alın artıkay çok saçma oldu
14 şubat benim içinde dert..
yılbaşında eşim bana bir sürü hediye almış ben hiç bişey almamıştım fena utandım. (gerçi kendi işine yarayan bir hediye almış ama neyse anlarsınızya) geçen sene sevgililer gününde de hediye almamıştım o almıştı gene utanmıştım.bari bu sene alayın ama ne alacağımı bilmiyorum. varmı fikri olan?
canım problemler ufakken sorunu çözmek lazım büyümeden
onbir yıl olacak evlendiğim bu konuda tek diyeceğim bu seni rahatsız eden neyse iyi olduğunuz zamanlarda sakince dile getireceksin yoksa tartışmakla sorun çözülmüyo
Haklısın medicim olacağı varsa olur artık.
Ben yaratıcı hediyelerden yanayım.En son kendim bir raptiye kutusunu davetiye kartını keserek kapladım.Üst kapağına gelin damat figürünü kesip yapıştırdım.Yanlarına renkli raptiyeler taktım.İçine de küçük bir not kağıdına yazdım:"bu küçük kutunun içine dünyanın en güzel hediyesini koymak isterdim ama düşündüm ki en güzel hediye aşkımız,bu kutuya birlikte hayal etmek için hayallerimi,birlikte gülmek için gülücüklerimi,......... vs vs.aşkımız ilk günkü gibi kalsın diye heyecanımı koydum" yazdım.
yemek sırasında verdim okurken çok heyecanlandı.Sonra hüüüüüüp diye kafama dikiyorum o zaman içime sakladım hepsini dedi bana
bende aynı, evlilik yıldönümümüzde hediye almış bana, ben ona almamıştım.uyuyana kadar umutla bekledi bi yerden çıkarıp sürprüz yapmamıhala söyleyip duruyor. sevgililer gününde kendimi afettirmem lazım. gerçi sevgililer günü mevlit kandili, bu sene 13 şubatta kutlanıyor
Valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..Ama akşam ne olur bilmiyorum..Hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?