- Konu Sahibi medicalsecreter
-
hayırdır ne kazası canımm geçmiş olsunnnn vardır herşeyde bir hayırr
ayrıca benden sonra evlenenn benden önce evlenen tüm kuzenlerim doğurduu benimdee,,hele yazın evlenen 2 kardeş kuzenim var ilk geceden hamile kaldırlar ya maşallah biz kariyer sevdasına rteledik şimdide ben bekliyorum hayırlısı
merhabalar hepinize ...
Inşaallah umduklarınıza kavuşursunuz ...
The ticker URL: http://lt1f.lilypie.com/wXump2.png BUYUR BACI
cnm banyoda ayağım kaydı düştüm kafamı küvete vurdum şimdi raporu evde yatıyorum.. ondan dedim olsaydı kesin düşerdi die..
sende hoşgeldin fıstık Allah evladını sana bağşlasın darısı 2.sine inş. Alalh aratmadan tez zamanda verir inş.
Aynı zamanda başlamışız bebiş denemelerine
mihrace hoşgeldin aynı durum benim başımda var bütün kuzenlerim evlendi hatta 2. çocuğa hamileler ama bende tık yok halaaa :))) amaa gülüyorumm çünkü çocuktan soğuduuummm istemiyorum işte gelmezse gelmesinn çokta problem :87::87::87: gelirse yine gelsin amaa ben vazgeçtim işte gelincee ben ona napıcağımı biliyorum bir keree her tarafınıı ısırıcam onunnn
saolasın şekerimmm
ahh şekerim çok çok çok geçmiş olsunnnnn( hakikaten bebiş düşebilirmiş olsamyışş Allah birdaha göstermesin
ınsallah jasmeeen hosgeldınnnnn
4 şubata arkadaş istiyom tek kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşbulduk canım .
Kişisel rütbende yazdığın yazı çok hoşuma gitti . Bende aynı durumdayım . Hangi işim kolay
oldu ki bu olsun ; ama ben umudumu kaybetmek üzereyim
Hoşbulduk canım .
Kişisel rütbende yazdığın yazı çok hoşuma gitti . Bende aynı durumdayım . Hangi işim kolay
oldu ki bu olsun ; ama ben umudumu kaybetmek üzereyim
4 şubata arkadaş istiyom tek kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AMANNNNNNNNNNNNNNNNNN
ne bu umutsuzluk
bak biz tüp aşamasına geçtik tüp için bekliyorum şu an
hala umudum var
acaba kendi kendine olmuş olabilir mi bu ay die
:)
he benim durum saldım çayıra olduğundan delirme belirtiside olabilir bu o başka
Sizler gibi , bende bir çok arkadaşımı telkin ettim zamanında ama ; iş kendine gelince telkin yetemiyor .
Kendimi de sizi de kandırmayayım . Hiç umudum yok . Olmayacak sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?