2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

mihrace hoşgeldin aynı durum benim başımda var bütün kuzenlerim evlendi hatta 2. çocuğa hamileler ama bende tık yok halaaa :))) amaa gülüyorumm çünkü çocuktan soğuduuummm istemiyorum işte gelmezse gelmesinn çokta problem :87::87::87: gelirse yine gelsin amaa ben vazgeçtim işte gelincee ben ona napıcağımı biliyorum bir keree her tarafınıı ısırıcam onunnn

:) aman boşver şekerimm Allahın dediği olur vardır bir bildiği:) annesii istemem deme sonra üzülür bak biz keyfine bırakalım o bıdıklarınn gelince dediğin gibi ısırmadık yerinı bırakmayız.

ay kızlar ben şimdi 15 şubatta adet olucam. 14 şubatta test yapayım inş. güzel bişiler çıkar kocişime sevgililer günü hediyesi olsunnn....

Hoşbulduk canım .

Kişisel rütbende yazdığın yazı çok hoşuma gitti . Bende aynı durumdayım . Hangi işim kolay
oldu ki bu olsun ; ama ben umudumu kaybetmek üzereyim

yok öyle umut kaybetmek falan şeker inadına umutluyuzzzz demelisin zor elde edilen şeyler güzel olur olsunda varsın zor olsunnnn....

Hoşbulduk canım .

Kişisel rütbende yazdığın yazı çok hoşuma gitti . Bende aynı durumdayım . Hangi işim kolay
oldu ki bu olsun ; ama ben umudumu kaybetmek üzereyim

AMANNNNNNNNNNNNNNNNNN
ne bu umutsuzluk
bak biz tüp aşamasına geçtik tüp için bekliyorum şu an
hala umudum var
acaba kendi kendine olmuş olabilir mi bu ay die
:)
he benim durum saldım çayıra olduğundan delirme belirtiside olabilir bu o başka

Sizler gibi , bende bir çok arkadaşımı telkin ettim zamanında ama ; iş kendine gelince telkin yetemiyor .
Kendimi de sizi de kandırmayayım . Hiç umudum yok . Olmayacak sanırım .

ben de çantamda prediktorler kolumda iğne morluklarıyla dolaşıyorum
eroinman sanacaklar kolumu sıyırsam

ooohhh topikce kafayı sıyırdık
sonraki topicimiz "mart ayında kafaya huni takanlar buraya" falan olur herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…