• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Teşekkür ederim canım,
bu gün biraz hassasım hem yoğun bulantım var
hemde kendimi güçsüs hissediyorum herşeye ağlayasım var
çıbık kreker ye mideni bastırsın kötü olaylardan uzak dur dicem ama çalışıyosun:59:
günaydın kızlarr:D nbrsinizz bakim dün ayın 25 iydi:D yumurtlama günüm gıdak gıdak haha:) tavuk gibi hissediyorum kendimi benden kuluçkalık tavuk olmuyor ya neyse:) bugün keçi boynuzu pekmezi getirttim :D bakalım göreceğizz nihaha sabah sabah neşem yerinde

kız tickerde 5 gün var yımırtlamanaaaa:1:nasıl yımırtlıyon

çıbık kreker ye mideni bastırsın kötü olaylardan uzak dur dicem ama çalışıyosun:59:

:) canım o tickerde var birşey ya bilmiyorm:D 15 yidi reglim:D 10 gün sonrası çıkıyor tüm hesaplayıcılarda bu :D ben başlangıç kabul edeyim kiki bu hafta dolu dolu geçsin senimi kırıcam:)

,medicalsecreter,jasmeen,SEVSENA,canom_14,seb_bosh+,mistrall,mihracee,

Tontişler merhaba; hepinize ayrı ayrı selamlarımı iletir, yanaklarınızdan öperim:81:

ağlamak yok artıkkkk kız ısırırm snei valla

günaydın cnm..

aman iyi bak kendine..ağlamak ve güçsüz olmak yok..sen annesin herzaman neşeli ve güçlü olmalısın.

Teşekkür ederim kızlar,iyi dilekleriniz için

Back