• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ay koprina patron yok ama adam beni aradı yolda yakalandım :17:
Napayım söyledim burda kar yağıyo daha yoldayım diye sen ofise gidince beni ara o zaman dedi..kırk yılda bir geç kaldım yakalandım :1:
Ama kızılayda kar yok ki yeni yeni yağıyo sincanda lapa lapa yağıyodu :52:

bende kar görmek istiyoruuum :52::52::52:
burda hiç yağmıyoo:50:
ben çocuktum en son kar yağıpta tuttuğunda
kar görmek için bozdağ a gitmek lazım ...

kız medi nöryon :) alabildin mi maaşını.. ben daha orda kalmışım..

KOPUŞ NOKTAM İYİİYİM ALDIM MAAŞI
SEN NASSIN BAKEM TÜKKANDA İŞLER NASIL

BU ARADA CRAGTYNIN BUGUN MUAYENESI VARMIS

DIGER TOPİŞTE YAZMIŞ BAKIIN
evet testler yapılacak sonra muayene başlar heralde ilaçlara yarın :)
heyecanlıyım, endişeliyim gerginim üzgünüm mutluyum
saçma sapan rengarenk dolanıorum etrafta :)
tüpü duyduğun andan beri ikiz diyorsun sen :)
Kısmet nasip...
Allah hepimizin gönlüne göre versin umarım
hepimiz için hayırlı olsun

haha :) canım zaten patron ne anlar işçinin halinden arabaları altında, geçen sene de böle ilk yağdığı gün bizim burda son durak yokuşun başında.. otobüsler durağa gidememişti yukarda kalanlar da bir acaip iniş yaptı yolda döne döne.. dediğin gibi kızılayda kar yok ya hiç bir yere yağmamış sanıyolar.. gerçi benim patroniçem de eryamanda oturuyodu ama .. amaan neyse bane ne :) eski çalıştığım yeri hatırladıkça cinleniyorum..

dimi kar olsun da işe geç kal :) cadı seni :10:

yok kız kar yağsın yayanda giderim ki az mı ankaradayken sıhhiyede kızılayda miting olurdu da ulustan itibaren kapatırlardı mecbur güvenparktan heykele kadar yürürürdüm hey gidi günler heyy... çok özledim yaaa istanbul gerçekten düşündüğüm gibi çıkmadı... çok sıkıcı uyuz bi şehir.. allahım göstrirse o günleri ölmeden ankaraya geri dönecem....

kopuş noktam iyiiyim aldım maaşı
sen nassın bakem tükkanda işler nasıl

bu arada cragtynın bugun muayenesı varmıs

dıger topişte yazmış bakıın
kısmet nasip...

evet doğru ya..regl oldu ya doktora gidecekti o..
Hangi topikte yazmış bunları..ben başka hiç bir topike takılamıyorum :50:

KOPUŞ NOKTAM İYİİYİM ALDIM MAAŞI
SEN NASSIN BAKEM TÜKKANDA İŞLER NASIL

BU ARADA CRAGTYNIN BUGUN MUAYENESI VARMIS

DIGER TOPİŞTE YAZMIŞ BAKIIN
Kısmet nasip...

hm evet crafty dün yazdı bu topiğe, bugün 14:30 da randevusu.. allah hayırlısını versin.. inşallah fazla uğraştırmaz onu bebişi... :nazar::emir_bebek:

ayyyy radyoda favori şarkım çalıyo sizede gönderiyim çok hüzünlü.....

[video=youtube;GKOSxPEJVQI]http://www.youtube.com/watch?v=GKOSxPEJVQI[/video]

hm evet crafty dün yazdı bu topiğe, bugün 14:30 da randevusu.. allah hayırlısını versin.. inşallah fazla uğraştırmaz onu bebişi... :nazar::emir_bebek:

inşallah guzel bir tedavi süreci yaşar
ya aslında buna tedavi demek yanlıs gelıyo bana
cok sert oluyo tedavi..
sonucta sorun erkekte...
nıye gıren hep bize giriyo yaaaaaa

kızlar bugün hala sakiniz...ne oldu ..hadi hareketlenelim.

bu arada çok şükür halimize..bizim işyerinde bir arkadaş var bekar kız..miyom var kendisinde.az önce doktora gitti geldi miyomlar rahmini yiyo bir an önce ameliyat olman lazım yoksa doğurganlığını yitireceksin demiş..kızın sevgilisi falan da yok..dr geçen gittiğinde de bence sen bir an önce evlen demiş.üzüldüm kıza gerçi 32 yaşında ama hala bekar.

Günaydın kızlarrrrr
Poti den haber varmı?
İnşallah güzel haberler gelir
Hergün bir hamiş haberi almayı nasip etsin Rabbim
:49: :nazar:

bu arada çok şükür halimize..bizim işyerinde bir arkadaş var bekar kız..miyom var kendisinde.az önce doktora gitti geldi miyomlar rahmini yiyo bir an önce ameliyat olman lazım yoksa doğurganlığını yitireceksin demiş..kızın sevgilisi falan da yok..dr geçen gittiğinde de bence sen bir an önce evlen demiş.üzüldüm kıza gerçi 32 yaşında ama hala bekar.

amann şükür halimizeee arkadaşına çok üzüldüm benimde izmirde komşum varr çift rahimliii çocuk yapamazmış ameliyat olmadan :50:şen şakrak kadın 34 yaşında ama ameliyata korkuyoo gerçi evlenemedi ama ancak çocuk diye hasretlenirsemm ameliyat olurum demişti

günaydın kızlarr:D nbrsinizz bakim dün ayın 25 iydi:D yumurtlama günüm gıdak gıdak haha:) tavuk gibi hissediyorum kendimi benden kuluçkalık tavuk olmuyor ya neyse:) bugün keçi boynuzu pekmezi getirttim :D bakalım göreceğizz nihaha sabah sabah neşem yerinde

$fire.jpg

konuşun yoksa yakarım topigi:60::60::60::60::60:

ay bızım burda da bı doktor hanım var
30 lu yaşlarda 3 ay once evlendi.
evlenmeden evvel (10 gun once fılan) rutın muayenedeyumurtalıkta kötü huylu tümör varmış
Allah esirgesin nelerı var ya
ama bu doktorlarda bı alem ya
evlenmeden baktırmazmı ınsan kendıne

Back