• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Günaydının karlı Ankaradan sesleneyom... nasılsınız güzel anniş aday adaylarımm... ay nekadan da özlüyorum sizleri... bir türlü işlerden kurtulupta muhabbetinize katılamıyorum.. kızmayın haa
,
hadı artık sıra bana da gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn:1:

bebikim sıra sana da gelecek ben bu ay senden çok umutlandım :) preseed işe yarar inşallah canım..

yok gitmedim cnm yaaa üşeniyorum akşamları eve gidiyorum hemen yatış zaten... ama dün kocam talhot mudur nedir odan almış zorla içirdi gece adam akıllı uyku uyuyamadım kocamı da uyutmadım çok kötü oldum yaa buz gibi ter döktüm sonra kalktım tv odasında yattım uyuyamıyorum die kocamı yanlız bıraktım kıyamam oda daha kötü oldu ben yanından gidince sürekli gitti geldi kontrol etti beni... ama daha iyiyim işe yaradı sanırım... :34::34::34::34:

kuzum sana da geçmiş olsun.. ben de bir ara sana dedimdi bol bol bitki çayı iç baktın yaramıyor tylolHot iç :) aferin kocanada.. bakmış sana.. :21::21:

# mistrall - sana da geçmiş olsun canım.... ankaranın karlı trafiğine yakalanmışsın .. bir de allahtan patronun yok :) işe geç kaldın mı?

# canom_14+ ... bacım neşene hastayım :)

# SEVSENA .. canım sende aramıza hoş geldin :)

herkes bu ay hamişş kalsın inşallah göbişleriniz bebişle dolur.. :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Günaydının karlı Ankaradan sesleneyom... nasılsınız güzel anniş aday adaylarımm... ay nekadan da özlüyorum sizleri... bir türlü işlerden kurtulupta muhabbetinize katılamıyorum.. kızmayın haa
,

bebikim sıra sana da gelecek ben bu ay senden çok umutlandım :) preseed işe yarar inşallah canım..

kuzum sana da geçmiş olsun.. ben de bir ara sana dedimdi bol bol bitki çayı iç baktın yaramıyor tylolHot iç :) aferin kocanada.. bakmış sana.. :21::21:

# mistrall - sana da geçmiş olsun canım.... ankaranın karlı trafiğine yakalanmışsın .. bir de allahtan patronun yok :) işe geç kaldın mı?

herkes bu ay hamişş kalsın inşallah göbişleriniz bebişle dolur.. :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

:54::54::54::54::54::54:bebişimsin

Ay koprina patron yok ama adam beni aradı yolda yakalandım :17:
Napayım söyledim burda kar yağıyo daha yoldayım diye sen ofise gidince beni ara o zaman dedi..kırk yılda bir geç kaldım yakalandım :1:
Ama kızılayda kar yok ki yeni yeni yağıyo sincanda lapa lapa yağıyodu :52:

,

herkes bu ay hamişş kalsın inşallah göbişleriniz bebişle dolur.. :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:[/

hoşbulduk canım:3::3::3:

Napayım söyledim burda kar yağıyo daha yoldayım diye sen ofise gidince beni ara o zaman dedi..kırk yılda bir geç kaldım yakalandım :1:

uyuz istanbulda nefret ediyorum ilk defa kar yağdı oda 10 dk gitti sonra... güzel ankaramın karlı yollarını özledim.. ben karı çok severim her yer bembeyaz olsun ama nerdeee... istanbulda yok... ankaraya gitmek istiyorum beeennnnn.... :59::59::59::59:

haha :) canım zaten patron ne anlar işçinin halinden arabaları altında, geçen sene de böle ilk yağdığı gün bizim burda son durak yokuşun başında.. otobüsler durağa gidememişti yukarda kalanlar da bir acaip iniş yaptı yolda döne döne.. dediğin gibi kızılayda kar yok ya hiç bir yere yağmamış sanıyolar.. gerçi benim patroniçem de eryamanda oturuyodu ama .. amaan neyse bane ne :) eski çalıştığım yeri hatırladıkça cinleniyorum..

uyuz istanbulda nefret ediyorum ilk defa kar yağdı oda 10 dk gitti sonra... güzel ankaramın karlı yollarını özledim.. ben karı çok severim her yer bembeyaz olsun ama nerdeee... istanbulda yok... ankaraya gitmek istiyorum beeennnnn.... :59::59::59::59:

dimi kar olsun da işe geç kal :) cadı seni :10:

Back