- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.461
hadı artık sıra bana da gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok gitmedim cnm yaaa üşeniyorum akşamları eve gidiyorum hemen yatış zaten... ama dün kocam talhot mudur nedir odan almış zorla içirdi gece adam akıllı uyku uyuyamadım kocamı da uyutmadım çok kötü oldum yaa buz gibi ter döktüm sonra kalktım tv odasında yattım uyuyamıyorum die kocamı yanlız bıraktım kıyamam oda daha kötü oldu ben yanından gidince sürekli gitti geldi kontrol etti beni... ama daha iyiyim işe yaradı sanırım...
kızz ıslık smili yok burdasen ben ıslık çalıyomuşum gibi hayal et
Günaydının karlı Ankaradan sesleneyom... nasılsınız güzel anniş aday adaylarımm... ay nekadan da özlüyorum sizleri... bir türlü işlerden kurtulupta muhabbetinize katılamıyorum.. kızmayın haa
,
bebikim sıra sana da gelecek ben bu ay senden çok umutlandım :) preseed işe yarar inşallah canım..
kuzum sana da geçmiş olsun.. ben de bir ara sana dedimdi bol bol bitki çayı iç baktın yaramıyor tylolHot iç :) aferin kocanada.. bakmış sana..
# mistrall - sana da geçmiş olsun canım.... ankaranın karlı trafiğine yakalanmışsın .. bir de allahtan patronun yok :) işe geç kaldın mı?
# canom_14+ ... bacım neşene hastayım :)
# SEVSENA .. canım sende aramıza hoş geldin :)
herkes bu ay hamişş kalsın inşallah göbişleriniz bebişle dolur..
kız canom sen böyle manyak olmasan bu kadar sevmem seni sefiyorumm uleynnnnn..
kuzum sana da geçmiş olsun.. ben de bir ara sana dedimdi bol bol bitki çayı iç baktın yaramıyor tylolHot iç :) aferin kocanada.. bakmış sana..
bende seni seviyom uleynnnnnnnn
crafty bana topiğin delisi diyodu sende zır delisisin bundan sonra
Günaydının karlı Ankaradan sesleneyom... nasılsınız güzel anniş aday adaylarımm... ay nekadan da özlüyorum sizleri... bir türlü işlerden kurtulupta muhabbetinize katılamıyorum.. kızmayın haa
,
bebikim sıra sana da gelecek ben bu ay senden çok umutlandım :) preseed işe yarar inşallah canım..
# mistrall - sana da geçmiş olsun canım.... ankaranın karlı trafiğine yakalanmışsın .. bir de allahtan patronun yok :) işe geç kaldın mı?
# canom_14+ ... bacım neşene hastayım :)
# SEVSENA .. canım sende aramıza hoş geldin :)
herkes bu ay hamişş kalsın inşallah göbişleriniz bebişle dolur..[/
hoşbulduk canım
kız medi bende senin tickerin nerde diye bakıyom
Ay koprina patron yok ama adam beni aradı yolda yakalandım
Napayım söyledim burda kar yağıyo daha yoldayım diye sen ofise gidince beni ara o zaman dedi..kırk yılda bir geç kaldım yakalandım
Ama kızılayda kar yok ki yeni yeni yağıyo sincanda lapa lapa yağıyodu
kaldırdım canım tıckerı
gözüme gözüme batıyodu yok 10 gun yok 20 gun boylesı daha ıyı
kaldırdım canım tıckerı
gözüme gözüme batıyodu yok 10 gun yok 20 gun boylesı daha ıyı
kıdem atladın üstüm oldun...
Ay koprina patron yok ama adam beni aradı yolda yakalandım
Napayım söyledim burda kar yağıyo daha yoldayım diye sen ofise gidince beni ara o zaman dedi..kırk yılda bir geç kaldım yakalandım
Ama kızılayda kar yok ki yeni yeni yağıyo sincanda lapa lapa yağıyodu
uyuz istanbulda nefret ediyorum ilk defa kar yağdı oda 10 dk gitti sonra... güzel ankaramın karlı yollarını özledim.. ben karı çok severim her yer bembeyaz olsun ama nerdeee... istanbulda yok... ankaraya gitmek istiyorum beeennnnn....
Crafty nerde yhaaa
nıye hala gelmedü
gurbet abla nerede
bızı bulamadımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?