- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.361
Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına
yanlış mı hatırladımki ben ismide böle su su gibi bişeymiydi ne :26::26:ayyy emin olamadım şimdi
su_su günü geçmişti ama test yapmadım dedi galiba..
aman alışık değiliz ya iyi haber almaya kafamız karıştı
evet evet su _su hamile bir de bende yanlış mı hatırlıyorum diye yazmadıydım
OLEY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MAŞALLAH 1000 kere
Allah'ım sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
Dua et bakem şimcik bol bol bize :)
Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına
medii fik fik kardeşiyiz kızzzzzzzz
bu akşam 2 ayrı yerde halvet var
medi ve fikfik cano
düzeltiyorum üüüüüççç
OLEY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MAŞALLAH 1000 kere
Allah'ım sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
Dua et bakem şimcik bol bol bize :)
benlede...
hayııırrrr 5 5 5 ....
maşallah bitanem gözün aydın allahım sağlıkla aranıza katılmayı nasip etsin...
canım benimm çok sağol..inşallah sağlıkla kavuşurum..etmez olurmuyum dualarım sizlerle merak etmeyin,
cnm ya..benimde öyle olmuştu.kanım yüksekti kese görünmüyordu.dr dış gebelik dedi.kan takibi yapalım dedi ama nasıl olduysa ben ertesi günü düşük yaptım :26: Dr şaştı kaldı.. Umarım onunda düşer de bari aldırıp günahına girmez..ama nasıl hamile kalmış anlamıyorum
bu akşam 2 ayrı yerde halvet var
medi ve fikfik cano
düzeltiyorum üüüüüççç
kan değeri 1500 ün üzerindeyken karından yapılan usg ile görülebilir, 1000 civarıyken de vajinal usg ile görülebilirmiş gebelik kesesiMistrall o yüzden senin keseyi görememiştir doktor:26:
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
bende ilk defa kullandım bu ay. bana gun asırı ilişki dedi iğneden hemen ertesı gun basladım öle ıste sımdı bısı yaapmıorum valla sana da progesterona bakıcaz dedı mı gun verdı mı pekı ığneyı vururken su saatte vur dıye zaman soledımı
göbüşünüde sür bilgisayara bak elma sürüdü peş peşe geldi haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?