• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına:49::nazar:

OLEY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MAŞALLAH 1000 kere
Allah'ım sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
Dua et bakem şimcik bol bol bize :)

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına:49::nazar:

hey maşallah yaa:nazar::nazar: Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah:81:
ateşini liste halinde ateş topiğine paylaşır mısın iremciğim:16::16:

bilgisayarımda virüs var çıplak hatunlar sardı ekranı cevap yazamıyom sayfalar açılmıyo net kesiliyo imdaaaaaatttttt:84::84::84::84:

medii fik fik kardeşiyiz kızzzzzzzz:1::1::1::1:

benlede... :60::60::60::60::60::60::60:

bu akşam 2 ayrı yerde halvet var:1:
medi ve fikfik cano:1::27:

düzeltiyorum üüüüüççç

hayııırrrr 5 5 5 ....:60::60::60::60::60::60::60:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
maşallah bitanem gözün aydın allahım sağlıkla aranıza katılmayı nasip etsin... :71::71::71::71:

cnm ya..benimde öyle olmuştu.kanım yüksekti kese görünmüyordu.dr dış gebelik dedi.kan takibi yapalım dedi ama nasıl olduysa ben ertesi günü düşük yaptım :26: Dr şaştı kaldı.. Umarım onunda düşer de bari aldırıp günahına girmez..ama nasıl hamile kalmış anlamıyorum

kan değeri 1500 ün üzerindeyken karından yapılan USG ile görülebilir, 1000 civarıyken de vajinal USG ile görülebilirmiş gebelik kesesi:29: mistrall o yüzden senin keseyi görememiştir doktor:26:

kan değeri 1500 ün üzerindeyken karından yapılan usg ile görülebilir, 1000 civarıyken de vajinal usg ile görülebilirmiş gebelik kesesi:29: Mistrall o yüzden senin keseyi görememiştir doktor:26:

cnm vajinal ultrasonla baktı doktorum..ama ultrasonda silik keseye benzer birşey gördü..sonra kan istedi kanım yükselmemiş düşmüş.bumlar dış gebelik belirtisiymiş ama ben gittiğimde günüm 2 hafta geçmişti.doktorum dediki dış gebelik teşhisi içinde erken biraz bekleyelim hergün kanına bakalım dedi.tabi ben sabaha kadar salya sümük ağladım durdum sabah bir kaltım kanamam başlamış..hemen acile gittim kan tahlillerimle beraber..bu doktorda dediki kan tahlillerine göre sen dış gebelikmişsin ama düşük yapıyosun ben anlamadım bundan bişey dedi.:26: Yani bende anlamadım bişey :1:

bende ilk defa kullandım bu ay. bana gun asırı ilişki dedi iğneden hemen ertesı gun basladım öle ıste sımdı bısı yaapmıorum valla sana da progesterona bakıcaz dedı mı gun verdı mı pekı ığneyı vururken su saatte vur dıye zaman soledımı

Bana iğneyi muayene olduğum gün dün yani vurur dedi ve 4 gün ilişki dedi o kadar.progestorana bakacez filan demedi.zaten hiç kan tahlili bile yapmadı yaw.Bende anlamadım.olmazsa rahim filmi çekecekmiş.:18:

İrem ve zeynep her ikinizide yürekten tebrik ediyorum:71::71::nazar:.İnşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh

Back