• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ya bu bir kolaylık sağlıyor.tabikide doğumun tüm acısını almaz fakat muhtemelen bu jel araştırmalarıma göre rahmi kayganlaştırıyo sancıları azaltıyor ve bebeğin çıkış anını kolaylatırıyo.ben ingilizce sayfalarada girdim ve aratırdım ve türkiye sayfasınada baktım telinide aldım ordan bilgi veriyolar 02123242190.eczanelere gelmiş 216 ytl :) ama tam benlik ben sırf doğumdan korktuğum için hamile kalamıyordum ama şimdi hamileyim ve bu jel beni rahatlattı en azından.jelin adıda dianatal jel:32::32:

ya bu bir kolaylık sağlıyor.tabikide doğumun tüm acısını almaz fakat muhtemelen bu jel araştırmalarıma göre rahmi kayganlaştırıyo sancıları azaltıyor ve bebeğin çıkış anını kolaylatırıyo.ben ingilizce sayfalarada girdim ve aratırdım ve türkiye sayfasınada baktım telinide aldım ordan bilgi veriyolar 02123242190.eczanelere gelmiş 216 ytl :) ama tam benlik ben sırf doğumdan korktuğum için hamile kalamıyordum ama şimdi hamileyim ve bu jel beni rahatlattı en azından.jelin adıda dianatal jel:32::32:
hayırlı olsun bebişin ben korkmuyorum doğumdan allahın izniyle seninde kolay olur bol bol dua et rabbim kolaylığını verir canım

dianatal jel bide doğum esnasında yırtılmayı engelliyomuş.orası müthişşş bişeyyy en korktuğum durum dikiş ve yırtılma. bu şekilde doğum yapan varsa bizimle paylaşşsın gerçi jel daha türkiyede yeni eczanelere geldi ama yineden olursa yazın.ve bence deneyin ya gerçekten çokkk mükemmelse ben kesin alcam doğuma 1 hafta kala....

ne iş yapıyorlarcanım ya burdan ayrılırsam o işlere cv göndereyim
vallahi gına geldi
hemde herkes şakır şakır yazıyo ben yazılanları okumaya zor yetişiyorum

bilmiyorum cnm..ama bende çok yoğun çalışıyorum.bakma bu hafta bende çok takıldım buraya..hem patron yurtdışına gitti.hemde çok işimiz yok bu aralar o yüzden.

cumarteside açıyon ya canım unuttun sölemeyi :1:

evet cumartesi nöbetçiside benim :17:

hayırlı olsun bebişin ben korkmuyorum doğumdan allahın izniyle seninde kolay olur bol bol dua et rabbim kolaylığını verir canım
sağolun ama ben acayip korkak ve cesarretsiz biriyim.anneme çekmemişim annem 3 tanemizide evde doğurdu ve bağırmadı bile ya bana bakınnn daha 2 aylık hamileyim hergün gece rüyalarıma giriyo doğum ve çok korkuyorum.hatta aniden gece uyanıp hayırrr ben hamilemiyim ben doğuramammmmm diyorum kabus olmuş yane.bana en kolay doğum lazımm en acısız:36:

bak kimse kalmadı zaten forumda..anlatsana eltinin durumunun detaylarını..
Hamilemi değilmi ben anlamadım :26:
Birde üzüldümü sevindi ne yaptı?

kan tahlili 881 çıkmış ama keseyi görememiş pazartesi tekrar gitcek acaba dış gebelikmi diye şüpelenmş ayrıca bebek varsa aldırcak ya çok üzgünüz hepimiz

kan tahlili 881 çıkmış ama keseyi görememiş pazartesi tekrar gitcek acaba dış gebelikmi diye şüpelenmş ayrıca bebek varsa aldırcak ya çok üzgünüz hepimiz

cnm ya..benimde öyle olmuştu.kanım yüksekti kese görünmüyordu.dr dış gebelik dedi.kan takibi yapalım dedi ama nasıl olduysa ben ertesi günü düşük yaptım :26: Dr şaştı kaldı.. Umarım onunda düşer de bari aldırıp günahına girmez..ama nasıl hamile kalmış anlamıyorum

cnm ya..benimde öyle olmuştu.kanım yüksekti kese görünmüyordu.dr dış gebelik dedi.kan takibi yapalım dedi ama nasıl olduysa ben ertesi günü düşük yaptım :26: Dr şaştı kaldı.. Umarım onunda düşer de bari aldırıp günahına girmez..ama nasıl hamile kalmış anlamıyorum

inş bizimkide öle olur bide vicdan azabı çekmesin ya dr daha yerleşememiş demiş bakacak işte normal gebelikmi diye offf pazartesiyede çok var daha

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına:49::nazar:

Back