• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selammmmmmmm
nasılsınız kızlarrr
kop kop
nerdesin sen nie az gelion bakem

iyiyiz canım sen nasılsın.Craftycim benim ticker kafay yemiş.Ayarlayabilirmisin.Ben anlamıyorumda o işi.En son 12 ocakta adet oldum ve 29 günde bir oluyom.10 şubatta beklenmeyen adet tarihim.Telşekkürler muck muck...

iyiyiz canım sen nasılsın.Craftycim benim ticker kafay yemiş.Ayarlayabilirmisin.Ben anlamıyorumda o işi.En son 12 ocakta adet oldum ve 29 günde bir oluyom.10 şubatta beklenmeyen adet tarihim.Telşekkürler muck muck...

eh arkadaşım sor bakem crafty çakar mı ticker dan :)
hiç anlamıom ki ben bu işi :)

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına:49::nazar:

enem tebrik edirem tatlım seni.. allah sağlık versin öncelikle..

bilgisayarımda virüs var çıplak hatunlar sardı ekranı cevap yazamıyom sayfalar açılmıyo net kesiliyo imdaaaaaatttttt:84::84::84::84:

ablam getir format atalım :) antivirüssüz kullanma şu bilgisayarı.. gerçi sızan gene sızar... heryere girmeyin öle :20::20: :21::21:

selammmmmmmm
nasılsınız kızlarrr
kop kop
nerdesin sen nie az gelion bakem

kuşum ya işlerimiz biraz yoğun.. eşimde dükkanda durunca pek fırsat olmuyor foruma bakmak... gerçi ara sıra giriyorum.. okuyorum, tam yazayım derken basılıyorum :) kapatmak zorunda kalıyorum... eşime çaktırmıyorum burayı sözde... bugün de yimek yemeye vaktim kalmadı.. şimdik çay demledim içtim 1 bardak, onu da aç karnına içince mide bulantısı yapıyo bende.. acıkktıımm :84::84::84:

ocak ayımız da bereketliymiş.. sonuna doğru patlama yapıyor gibi :)
şubata da güzel haberler alıruk inşallah

cnm vajinal ultrasonla baktı doktorum..ama ultrasonda silik keseye benzer birşey gördü..sonra kan istedi kanım yükselmemiş düşmüş.bumlar dış gebelik belirtisiymiş ama ben gittiğimde günüm 2 hafta geçmişti.doktorum dediki dış gebelik teşhisi içinde erken biraz bekleyelim hergün kanına bakalım dedi.tabi ben sabaha kadar salya sümük ağladım durdum sabah bir kaltım kanamam başlamış..hemen acile gittim kan tahlillerimle beraber..bu doktorda dediki kan tahlillerine göre sen dış gebelikmişsin ama düşük yapıyosun ben anlamadım bundan bişey dedi.:26: Yani bende anlamadım bişey :1:
ayy kız anlamadım şimdi düşükmü yapıyonnnn:26:
Kimsecikler yok , herkes fikfik yapıyor galiba :60::60::60:

:17::17::17::17::17::17: bilemiyom artık osman bitsin önce burdakiler osman aşıgıııııı hade bende kaçtım:54::54::54:

yenı hamıslerııı tebrık edıorumm allah nazarlardana korusun dıyorummm veee darsı da bızım basımıza dıorumm

vee ben cokkk acıkıorummm yaaaaaaaa nolucakkk

osmann varr aha reklamm bıtooo hadı kactımmm

Günaydı kızlarrrrr:71: bugünün müjdeli haberi benden :66: gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm sonunda ikinci çizgi biraz silik çıktı.:49: yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back