- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.341
Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına
cnm ya..çok mutlu oldum..inşallah beklediğin sonuçtur...hadi iyi haberini bakliyoruz
bu arada cano,crafty,medi sözüm sizlere bizde burda tebrik mercii olduk..bizi ne zaman tebrik edecekler ayol
Off ya çok üzüldüm inşallah kendi düşer, madem aldıracak
Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına
hayırlı olsun ne güzel bi gün oldu bisürü hamişimiz var allahım hayırlı evlat versin cümlemize
AMİNNN tebrik ederim canımm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini
cnm hayırlı olsun
ne güzel bir haber
amin canım hepimize..bu arada ben kendi telaşımdan anlamadım kimler hamile
poti zeynep bide bi arkadaş daha vardı adını hatırlamıyorum şu an
amin canım hepimize..bu arada ben kendi telaşımdan anlamadım kimler hamile
tanseeelll niye konuşmuyosun canım nasılsın
dün ne kadar kötüydüm demi ben bencillikle karışık kıskançlık sitem dolu sözlerim vardı ağlamaktan helak olmuştum bugün çok kızıyorum kendime rabbim hayırlısını varsin herşeyin
olcak inş arkadaşım dualarım seninle umutsuzluk yok bebişin gelcek annesiEraycım iyiyim canım, tüp bebek tedavim devam ediyor..Biraz ilaçlar beni yordu,maddi ve menevi zo biir süreç..İnşallah Allahım bu yolun sonunda beni bebişle taçlandırır...
olsun hepimiz bazen karışıyor duyguları :44::44::44:
özüne döndün ama
1- zeynep
2- poti (kan testi sonucunu bekliyo ama çift çizgiyi gördü)
başka yoktu demi kızlar :26:
cnm nasıl çalıştın anlatsana bakalım
yanlış mı hatırladımki ben ismide böle su su gibi bişeymiydi ne :26::26:ayyy emin olamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?