2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına

hayırlı olsun ne güzel bi gün oldu bisürü hamişimiz var allahım hayırlı evlat versin cümlemize

cnm ya..çok mutlu oldum..inşallah beklediğin sonuçtur...hadi iyi haberini bakliyoruz

bu arada cano,crafty,medi sözüm sizlere bizde burda tebrik mercii olduk..bizi ne zaman tebrik edecekler ayol

canım çok teşekkür ederim,mesajını görmemişim öğlen,bakalım öğrendim sonucumu da inşallah herşey yolunda gider..

Kızlar ben gedim..kan testi sonucumu aldım,451.62 çıkmış hala inanamıyorummm,çok mutluyum,çok şaşkınım,çok karışık duygularım,darısı hepnizin başına

ayyy iremcim senel sohbetlerimiz olmuştu, uzun zamandır görüşemiyorduk..çok sevindim hamile olmana Allahım kucağına almayı nasip etsin...Çokkkkkkkkk sevindim...............

ayyy şimdi gördüm, potim hamilemi..ayyy inaşşalh.o da bu yolda çok yoruldu biliyorum..Allahım bebişine kavuşsun.........

Eraycım iyiyim canım, tüp bebek tedavim devam ediyor..Biraz ilaçlar beni yordu,maddi ve menevi zo biir süreç..İnşallah Allahım bu yolun sonunda beni bebişle taçlandırır...
olcak inş arkadaşım dualarım seninle umutsuzluk yok bebişin gelcek annesi
olsun hepimiz bazen karışıyor duyguları :44::44::44:
özüne döndün ama

evet bugün gerçek ben burdayım allah bidaha şaşırtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…