2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kanda mı baktılar 3 haftalık olduğun çıktı yoksa adet tarihine göre mi hamilelik haftanı söylediler:26:
hayırlısıysa olsun diyelim sıkma canını sağlıklı olmayan zaten tutunamıyor

kanda mı baktılar 3 haftalık olduğun çıktı yoksa adet tarihine göre mi hamilelik haftanı söylediler:26:

canım ben senin yazılarını takip ediyorum sen hep umutsuz konuşuyosun seninde olcak bebişin ümitsizlenme canımm sen böle yapınca ben üzülüyoum

ayy süpper bi topic oldu bu yaaa.. şuna bakın.. eğer testlerden de oolumlu sonuç olursa 3.hamişimiz olacak...allahım darısı bize yarabbiiimmmm....

canım
annen nasıl bu arada
iyicemi daha
çıktı mı hastaneden

canım çok teşekkür ederim hastanede yatmadı hiç..sadece gece acilde bi süre kaldık..geçirdiği kalp spazmı değilmiş..mideyle alakalıymış..doktorlar tahliller bu ay baya koşturduk neyseki bütün sonuçlar iyi..şimdi 2 doktor randevumuz var,heralde sorun mideyle alakalı..inşallah iyi olucak bir de tam müjdeyi alırsak daha güzel tabi..

Ayyyyyy çok sevindim sende sevin
Hemen bilgilendireyim seni heçbişeycik olmaz
Çok ünlü bir doktordan duydum regli gecikmesinden önce yapılan heçbirşey bebişi etkilemezmiş

evet kanda baktılar halsizlik ve vücudumda ağrı şikayetiyle hastaneye gittim bir de bhgc yaptırdık sonuç 199 çıktı

Hadi hayirlisi olsun insallah.2011 ugurlu geldi

Ohhhh maşallah sapır,sapır hamiş kaynıyo ortalık
Hadi kızlar herkez peşimden gelsinnnnnnn

canım ben senin yazılarını takip ediyorum sen hep umutsuz konuşuyosun seninde olcak bebişin ümitsizlenme canımm sen böle yapınca ben üzülüyoum

ayyyyy benide tebik edin bu gidişle portakal dogurcamm sabahtan beri yediğim 8. ci portalı yiyom

ben bu ay için umut beslemiyorum canım yoksa umutlar tükenmez önemli günlerde çalışmalara devam sadece artık hamile kalabildiğimi öğrendiğim için her ay aynı heyecanla bekler miyim onu bilmiyorum hayırlı zamand olsun diye dua ediyorum hep

8. portakalı mı yiyorsun abovv şişmedin mi kız

yok kızzz banamısın demiyooo yiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…