- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.181
selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım
pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım
cnm ya..çok mutlu oldum..inşallah beklediğin sonuçtur...hadi iyi haberini bakliyoruz
bu arada cano,crafty,medi sözüm sizlere bizde burda tebrik mercii olduk..bizi ne zaman tebrik edecekler ayol
kanda mı baktılar 3 haftalık olduğun çıktı yoksa adet tarihine göre mi hamilelik haftanı söylediler:26:
hayırlısıysa olsun diyelim sıkma canını sağlıklı olmayan zaten tutunamıyor
canım
annen nasıl bu arada
iyicemi daha
çıktı mı hastaneden
ayyyyy benide tebik edin bu gidişle portakal dogurcamm sabahtan beri yediğim 8. ci portalı yiyom
selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım
pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım
kanda mı baktılar 3 haftalık olduğun çıktı yoksa adet tarihine göre mi hamilelik haftanı söylediler:26:
hayırlısıysa olsun diyelim sıkma canını sağlıklı olmayan zaten tutunamıyor
kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..
kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..
Hadi hayirlisi olsun insallah.2011 ugurlu geldi
Hadi hayirlisi olsun insallah.2011 ugurlu geldi
canım ben senin yazılarını takip ediyorum sen hep umutsuz konuşuyosun seninde olcak bebişin ümitsizlenme canımm sen böle yapınca ben üzülüyoum
ayyyyy benide tebik edin bu gidişle portakal dogurcamm sabahtan beri yediğim 8. ci portalı yiyom
Ohhhh maşallah sapır,sapır hamiş kaynıyo ortalık
Hadi kızlar herkez peşimden gelsinnnnnnn
evet kanda baktılar halsizlik ve vücudumda ağrı şikayetiyle hastaneye gittim bir de bhgc yaptırdık sonuç 199 çıktı
ben bu ay için umut beslemiyorum canım yoksa umutlar tükenmez önemli günlerde çalışmalara devamsadece artık hamile kalabildiğimi öğrendiğim için her ay aynı heyecanla bekler miyim onu bilmiyorum hayırlı zamand olsun diye dua ediyorum hep
8. portakalı mı yiyorsunabovv şişmedin mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?