- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.081
ay benı kırdın gulmekten herkes bana baktı ısyerınde yaaaaaaaa
katılıa katıla guluyorm şuan
manyak mısın kızım sen?
böyle şakamı olurkahkaha attım valla bilgisayarın başında.
bıdıkcım bu arada beşiğine bayıldım..çok zevkli bir seçim
Dün akşam bebişimin kalp atışlarını duydum :)
Çok hoştu kızlar,Allahım hepimize iyi günler yaşatsın
Hepinizin gönlüne göre versin
Kızlar Poti den haber varmı?
Bende resim hastasıydım,
Renk renk boyalarım vardı,Ne bulursam boyardım,
Duvarları,annemin ayakkabılarını,bebeklerimin yüzünü..
Bi de kendi kendime evcilik oynarken babamdanaşırdığım bi paket malbora sigarayı içerdim.Bi gün annem yakaladı tabi.O gün sigarayı bıraktım
ohoooo bende ne maceralar varr bu bişi diil kiii
yengemlere yemek yemege gittik bi akşam elince çorba tabaklarıyla geliyodu
bende çıktım karşısına oynama şıkıdım sıkıdım diye bi bagırdım kadın tabakları fırlatmıştı
yengem çok ödlekti yaw bu yüzden benden çok çekmiştir
bence yengen ödlek değilmiş sen biraz fazla muzipmişsin..yazık kadının tabaklarına olan olmuş
bende annemim eşarplarını belime bağlar dansöz gibi oynardım..çocukken çok oynaktım..düğünlerde ortadan inmezdim hiç..evde kimse yokken birgün annemin geceliğini giyip komşuya gitmiştim (biraz seksi bir gecelikti tabi o döneme göre) annem çok kızmıştı banabirde oyun oynamak için dışarı çıkarken hep makyaj yapardım
AYYY DURUN BENİMDE VAR BİR HİKAYEM BİRAZ ACI AMA:)
Annem öğretmen olduğu için ben evde yanlız kalmaya alışkındım, annem işe gidince ben onun topuklu ayakkabılarını çıkarır, ruju sürer 1-2 saat otururdum öyle..Bigün yine annem işe gitti, ben 6 yaşlarında felanım.Annem işe giidnce babannem gelirdi , o günde geç kaldı.ben annemin topuklu ayakkabısını giydim, topuğu 10 cm vardır heralde şimdi düşünüyorumda.. Sonra dedimki bi sandalye üzerine çıkayım şarkıcı olayım (Küçükken şarkıcı yada dansöz olmak isterdim malesef öğretim görevilisi oldum:)). Ben şarkı söylerken bi düştü kafamı kalorifere çarptım.heryer kan içinde, dikiş atıldı..2-3 gün gözetim altında kalmıştım
bence yengen ödlek değilmiş sen biraz fazla muzipmişsin..yazık kadının tabaklarına olan olmuş
bende annemim eşarplarını belime bağlar dansöz gibi oynardım..çocukken çok oynaktım..düğünlerde ortadan inmezdim hiç..evde kimse yokken birgün annemin geceliğini giyip komşuya gitmiştim (biraz seksi bir gecelikti tabi o döneme göre) annem çok kızmıştı banabirde oyun oynamak için dışarı çıkarken hep makyaj yapardım
AYYY DURUN BENİMDE VAR BİR HİKAYEM BİRAZ ACI AMA:)
Annem öğretmen olduğu için ben evde yanlız kalmaya alışkındım, annem işe gidince ben onun topuklu ayakkabılarını çıkarır, ruju sürer 1-2 saat otururdum öyle..Bigün yine annem işe gitti, ben 6 yaşlarında felanım.Annem işe giidnce babannem gelirdi , o günde geç kaldı.ben annemin topuklu ayakkabısını giydim, topuğu 10 cm vardır heralde şimdi düşünüyorumda.. Sonra dedimki bi sandalye üzerine çıkayım şarkıcı olayım (Küçükken şarkıcı yada dansöz olmak isterdim malesef öğretim görevilisi oldum:)). Ben şarkı söylerken bi düştü kafamı kalorifere çarptım.heryer kan içinde, dikiş atıldı..2-3 gün gözetim altında kalmıştım
ben gögüslerim çok küçük diye üzülürdüm hiç büyümicek sanıyodum
annemin sütyenlerinden birini taktım içinede çorap koyup dışarı çıkmıştım yas 13 gögüsler 35
heran ateşlemeye hazır roket gibiydiler gören gülüyoduu malum yenge gördü beni
canoooo allah ne etmesin senii kız o ne hal çoraplarımı taktın diye bagırana kadar resil olmuştumahhh ahhh şimdi istesemde küçülmüyollarr
annemin sütyenlerinden birini taktım içinede çorap koyup dışarı çıkmıştım yas 13 gögüsler 35
canoooo allah ne etmesin senii kız o ne hal çoraplarımı taktın diye bagırana kadar resil olmuştumahhh ahhh şimdi istesemde küçülmüyollarr
cano senin küçüklüğünün kahramanıda yengeymiş ha
Ayn ı dert bende de vardı.Tüm arkadaşlarım ergenliğe girmişti bi ben kalmıştım ne göğüs ne bişey,
Neler yaptım ne bardaklar çektim hatta su büyük ağızlı bardakla çekmiştim büyük oldun diye ama hiç işe yaramadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?