2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

senin sağın solun bellim olmaz.. şaka şaka tabiki hiç birimiz istemeyiz kimse üzülsün müzülsün büzülsün.....
aboooo millet beni psikopat sancak
Aslında öyle bir alet falan olsa ne güzel olurdu canom :)

Bakardık alete , cık olmamış bir daha falan

İsveçli bilim adamları herşeyi buluyorlar , bir de buna el atıverseler hoş olmaz mı

ayyy demiiiii bunuda yakında biz buluruz bilmediğimiz b.k kalmadı

Arkadaşlar birşey soracağım müsaadenizle ...

Mesela , regl tarihimize 1 hafta var , kan testi yaptırsak hamilelik öğreilebilir mi ? Yoksa illa ki
günün geçmesi mi gerekli net sonuç alabilmek için ?

Mesela , regl tarihimize 1 hafta var , kan testi yaptırsak hamilelik öğreilebilir mi ? Yoksa illa ki

şimdi
geç döllenme olur çıkmaz,
çıkmamasının 2 negatifi
1. stres & üzüntü yaparsın regl gecikir
2. stres & üzüntü yaparsın Allah korusun var olanı kaybedersin
bu nedenle gerek yok atraksiyona bekle anam babam usulü
regl geçsin :)

çıkar galiba ama gününün geçmesini beklemek daha iyi doktorlar bile günün geçmeden kan tahlilini tavsiye etmiyolar kadınların yüzde 50 si kimyasal gebelik yaşadıgı için günün geçmesini beklemelisin diyor yaaa

kızz bi seni bide mediyi çok merak ediyorum sosyal hayatınızı varyaa çokomik insanlarsınız

çok sinir oldum ben yaaa neymiş hanımefendi evli bir erkeğe aşık olmuş ta falanmış filanmış ağzıma geleni saydım destekleride var hanımın neymiş platonikmiş olduu gözgöre göree evli bir erkeğe sen bak sonrada allah başınıza versin diye dua et çok sinir oldum çokkk .Topiğin birinde yazıyor...

hangı topık mıs ver bende bı solenıp geleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…