- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
bende agustosun sonlarına dogru gelmiştimmmm vayy beeeeee ne kadan zaman geçmişşş
Poticim ben de okumuştum yasini...Sen bol bol şükür duası yap cnm..Umarım biz de sen den sebepleniriz...
sırada kim varrrrrrr???
sırada kim varrrrrrr???
poticiiimmmmm hayırlı olsun sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayıda görürsün inş. darısda bizlere olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş...
inşallah hepimiz aynı anda kalırız
Birşey sorucam kızlar..
Ben her ay yumurtladığımı sol tarafıma giren sancıdan anlardım.bu ay ilk defa sağ tarafımdan bir sancım var..hemde ne fena..acep bu ay niye sağda sağdan geldiler bana.
şimdi ben bu akşam çalışayımmı?
Sölemesi ayıp dün çalışmıştım bugün bekleyim yarınmı çalışayımNe dersiniz?
Hic öyle deme,ben bu ay kocisle bir kere fik fik yaptim,yumurtlama gununde,küstük cünkü,olursa benimki mucize olur,olacaksa hic bisey etkilemez inan
yapma ya senın okadar oldumu cano
bu olursa mucize bebek olur,tek gecelik iliskiden kizlar,kocisle limoniydik,yumurtlama günümün 12.günüydü,cok kiziyodum bosa gecti günler diye,cünkü ben erken yumurtluyorum,o gün adam fik fik diye pesimden ayrilmiyodu,bende naz yapiyodum,aman dedim belki kacamamistir,rabbim bilir dedim ,oldu bakin,tek gece
inşallah hepimiz aynı anda kalırız
Birşey sorucam kızlar..
Ben her ay yumurtladığımı sol tarafıma giren sancıdan anlardım.bu ay ilk defa sağ tarafımdan bir sancım var..hemde ne fena..acep bu ay niye sağda sağdan geldiler bana.
şimdi ben bu akşam çalışayımmı?
Sölemesi ayıp dün çalışmıştım bugün bekleyim yarınmı çalışayımNe dersiniz?
potiii yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok duygulandımmm rabbim ne güzelll yaaaa engin hazinesinden hazine bir gecede sanada vermiş
boşuna kendimizi parlaıyoruz dimiii olacaksaaa oluyor bak maşallahh inş. hamileliğinde çok güzel geçer
cnm dün çalıştıysan zaten içerde kalan spermlerin bugünde şansı devam ediyor.ben ce yarın çalış...yumurta bugün çatlıyorsa zaten 1 gün bekliyor,yarın çalışırsan yine yakalamış olursun.
diyoruz ya serbest bırak gelirse gelir rabbim bilir vereceği zamanı diye işte buna bir örnek daha...
off .. Inşallah cnm ya olur artık benimde bizimde hepimizinde...
olmamı kızzz 18 agustosta öldü bebem ayın sonuna dogru geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?