2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Valla bi heves okuduk adam olacaz para kazanacaz diye anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyolar ..Valla bugünki aklım olsa ya öğretmen olurdum ya eczacı..

sım bu progesteron dusuk olunca benım yumurtam catlamamıs mı oluyo yaaa
rahım fılmı cektırıcemm ben ya kesın kesın

Günaydın kızlar... herkes iyidir inşallah ... ben buaydan umudumu kestim ancak mart ayından umutluyum...herkese resimdeki gibi bol bebekli yeni aylar diliyorum...

ABD’de yaşayan Rozonno ve Mia McGhee çifti 11 yıllık evlilikleri boyunca çocukları olmadığı için tedavi görmeye başladı. Ve geçtiğimiz Haziran’da çiftin altızları oldu.

Eklentiler

• $altız.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 40

hayırdır inşallah cnm ...birgün oda olacaktır Allah hayırlısını versin ; bende kızım olmasını çok istiyorum nedense...:26: onu cicili bicili giydirip kokoş kokoş analı-kızlı gezsek ne güzel olur..

ateş ölçümlerini adetin kaçıncı günü olduğuyla birlikte yazsana merak ettim ben de istersen özelden gönder
yanımda değilki cnm..evde yazıyorum.akşam yollarım sana.

yok mistim yaa birazdan sorcam.. dua edinde versin yaa..

hadi cnm inşallah..alırsın bence izni.acındır büraz kendini.çok özledim dayanamıyorum falan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…