2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yok yok söyleme öyle yazık o da istemez bu kadar uğraşmayı

yok yok söyleme öyle yazık o da istemez bu kadar uğraşmayı

bu ay bebiş olmadığını öğrenince çok üzüldüm gittim odaya kapıyı kapattım geldi ynaıma ona patladım sen istmeiyorusn diye gelmiyor bu bıdık dedim sen isteme daha dedim Allah ömür boyu vermezse görürüşürüz dedim böyle olacağını düşiünmemiştim daha çok erken olacak yok yok istiyorum üzülüme lütfen falan dedi ama gözüm döndümü kendimden tırsıyorum bazen ayarım kaçıyor

ah güzelim yapma adamcağıza böyle.. olur elbet bir gün.. sabır isteyen bir sınav bu, yüklenme bukadar eşine.. nekadar umursamaz gibi görünselerde inan bizden daha çok düşünüyorlar.. belli edemiyorlar sadece bizim gibi.. kendine çok stres yaptığın için hormonların da alt üst olmuş.. sakinleşmeye çalış biraz.. muayeneye nezaman gideceksin? belki kist falan vardır.. ihmal etme bence..

ah canım haklısın çok haklısın hemde ama elimde diil ailemde yanımda değil görüştüğüm çok fazla arkadşımda yok eşimden başka kimsem yok mutluluğumuda sevincimide hüznümüde kızgınlığımıda onunla paylaşaibliyorum. Her Ay dr dayım nerdeyse yawss şimdiye kadar kist falan birşey yoktu tertemiz dedi dr bir sorun gözükmüyordu zzz pazartesi tekrar gideceğim inş.

kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri

dövmeyın kocalarıııııııı hamıleyken de lazım onlar gıııı
doğurunca daha bi lazım...
dogurtup kenara cekılmesınler ıyı davranın...

bana da bıkac gundur evde batıyor koca mesela ıkımızde eve aynı anda gelıyoruz
ben elımı yıkayıp esofmanları gıyıp mutfaga kosuyorum yemek yapmaya
beyimiz tv ızlıyo
hadı yemegı ben yaptım barı sofrayı kurmaya yardım et açlıktan ölüyoruz bıde yemek yapıyoruz..
ben : (cokk sınırlı olurum açken) kalk dıom sana dedım sofraya yardım et yatma ..
eşim : tamam hayatım nıye kzııyorsun ..
yemek yedık sofra toplancak... beyefendının elınde kumanda tv ızlıyor..

ben : yardım edermısın (karnım doydu bıraz yumusadım) en azından mutfaga gotur ordakı hengameyı hep ben temızlıyorum nasılsa bunu barı yap

eşim: ya medi sana bugunlerde bişeyler oldu bırı sana akılmı verıyo gıt kocana sunu yaptır bunu yaptır dıye.

ben: ben baskalarından dırektıfmı aldım bugune kadar nerde gördün böyle bişeyi.. dırektıf kabul eden bırı olsam sen suan isyan modunda olmazsın.ayrıca butun hepsını neden hergun sadece ben yapıyorum sana yardım etmek zor gelırken hergun hepsını ben yapıyorum bende calısıyorum butun gun evde konken oynamıyorum
eşim: ya of puıfffff offfff puffffff der ve sofrayı goturur..

bu ara herıf batıyo bana

Son düzenleme:

inşallah herşey yolundadır.. stres yapmak da geçiktiriyor.. benim ekimde 13mü 15 mi gün ne gecikti.. o da sırf kendimi çok şartlandırıp kendimi üzmem.. kendi kendime stres yapmam.. aynen bende yalnızım.. hiç arkadaşım yok burda.. görüştüğüm bir tek görümcemler var.. nekadar iyi niyetli olsalarda ben böyle şeyleri paylaşmamayı tercih ediyorum.. eşim beni böyle üzgün görünce de.. tamam sende sorun yoktur birtanem.. sonuçta bu mesele iki kişilik.. belki sıkıntı bendedir.. zamanı gelince çaresine bakarız der.. bir şekilde rahatlatmaya çalışır.. sanki sorunu üstüne alınca rahatlıycam mı .. bu sefer onda bişi var diye üzülecem.. öf.. dertler bitmez gülüm..
kasmamaya çalışcaz artık.. ben oluruna bıraktım

kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri

HOŞGELDİN CNM..
İYİ OLMANIZA SEVİNDİM.

MEDİ SİZDEKİ DİYOLOGLARIN BENZERLERİ BİZDE DE HAFTA 1-2 DEFA YAŞANIYO MUTLAKA.BU ERKEKLERİN BENCİLLİKLERİ BAŞKA HİÇ BİRŞEY DEĞİL BENCE.

bıde sofra toplama anında ali kaptana karolın sofrayı topla dedı alı ortüsüyle tabakları aldı yere attı ya

bana dıyo kı aslanım alı kaptan be yuru be
bende dedım hıc sansın yok gordugun gıbı masada örtü yok karolın gıbı aptal degılım

Son düzenleme:
ay mediiim :) kıyamam.... nedense erkeklerin çoğu aynen eşin gibi yapıyor... ben benimkini anlatayım..
dışarıda çalışırken.. eve geliriz aynı saatte genelde.. ben bir önceki akşam yemekleri yapmış oluyorum.. ve eşimin sabırsız oldugunu bildiğim için azıcık ekmeğin arasına peynir koyup eline veriyorum :) yoksa mahfediyor beni..
hadi ısınmadı mı yemekler.. nekadar uyuşuksun der :) bende derim biraz üfle ocağa da ateşi dağılsın çabuk ısınsın.. sanki elimde olan bişeymiş gibi
yemekler ısınırken sofrayı kurarım.. eşim: tv önünden çekil der :) sinir olurum.. birşeyin ucundan da sen tut derim.. sesler iki taraflı yükselir.. yemekten sonra çekilir dışarı sigara içmeye..
bazen de yemek yokken hazırlamak için benimle birlikte girer mutfağa güya yardım ediyor ya.. ben bişiyi yaparken elimden alır sen başka bişi yap der.. falan derkeeen.. yiyoruz.. sonra mutfakta 1 saat temizlik oluyor.. çünkü eşim acaip coşuyor mutfak işinde

yaaaa benımkımumkunse girmesın mutfaga sofray kurmaya kaldırmaya yardım etse yeter saçları dokülür saga sola hep... mutfakta kıla dayanamam

mesele baska bişey de soylıyım
kapının onunde büyük çöp kovamız vardır bizim.
ben tek basıma kaldıramıycagıma gore
kendısı dokecek konteynıra

ılla ben soylıcem öyle gidip dokucek
hiçbişeyın farkında olmuyo bu erkekler ya..
mutfak çöpünü boşaltıcakken bı bakıyorum buyuk cop dolmuş
beyımız tam tv keyfındeyken soyledıkmııı off puffff aman be
yınemı
tek basıma yapmıyorum heralde çöpü :)

ay pıt pıt atıyordur kalbi.. :) iyi olmana sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…