- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.701
yumurtalıklar kısss
beyler yumuş olur mu olsa olsa kıloş olur
hehe tamam teşekkürlerşeker ya hani bebiş olmuyor ya acaba işemi yaramaz görüyorsunuz yumoş gibiler falanmı diye düşündüm
bebek olmuyor her türlü çirkeflik geçiyor aklımdan napimtööbe töbeeee
bebek olmuyor her türlü çirkeflik geçiyor aklımdan napimtööbe töbeeee
bebek olmuyor her türlü çirkeflik geçiyor aklımdan napimbazen eşime kızmıyor değilim okada zaman ikna etmek için uğraştımki şimdide olmuyor yani senin yüzünden dememek için zo rtutuyorum kendimi Allah söyletmeisn
yok yok söyleme öyle yazık o da istemez bu kadar uğraşmayı
bu ay bebiş olmadığını öğrenince çok üzüldüm gittim odaya kapıyı kapattım geldi ynaıma ona patladım sen istmeiyorusn diye gelmiyor bu bıdık dedim sen isteme daha dedim Allah ömür boyu vermezse görürüşürüz dedim böyle olacağını düşiünmemiştim daha çok erken olacak yok yok istiyorum üzülüme lütfen falan dedi ama gözüm döndümü kendimden tırsıyorum bazen ayarım kaçıyor
ah güzelim yapma adamcağıza böyle.. olur elbet bir gün.. sabır isteyen bir sınav bu, yüklenme bukadar eşine.. nekadar umursamaz gibi görünselerde inan bizden daha çok düşünüyorlar.. belli edemiyorlar sadece bizim gibi.. kendine çok stres yaptığın için hormonların da alt üst olmuş.. sakinleşmeye çalış biraz.. muayeneye nezaman gideceksin? belki kist falan vardır.. ihmal etme bence..
ah canım haklısın çok haklısın hemde ama elimde diil ailemde yanımda değil görüştüğüm çok fazla arkadşımda yok eşimden başka kimsem yok mutluluğumuda sevincimide hüznümüde kızgınlığımıda onunla paylaşaibliyorum. Her Ay dr dayım nerdeyse yawss şimdiye kadar kist falan birşey yoktu tertemiz dedi dr bir sorun gözükmüyordu zzz pazartesi tekrar gideceğim inş.
kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri
HOŞGELDİN CNM..
İYİ OLMANIZA SEVİNDİM.
MEDİ SİZDEKİ DİYOLOGLARIN BENZERLERİ BİZDE DE HAFTA 1-2 DEFA YAŞANIYO MUTLAKA.BU ERKEKLERİN BENCİLLİKLERİ BAŞKA HİÇ BİRŞEY DEĞİL BENCE.
ay mediiim :) kıyamam.... nedense erkeklerin çoğu aynen eşin gibi yapıyor... ben benimkini anlatayım..
dışarıda çalışırken.. eve geliriz aynı saatte genelde.. ben bir önceki akşam yemekleri yapmış oluyorum.. ve eşimin sabırsız oldugunu bildiğim için azıcık ekmeğin arasına peynir koyup eline veriyorum :) yoksa mahfediyor beni..
hadi ısınmadı mı yemekler.. nekadar uyuşuksun der :) bende derim biraz üfle ocağa da ateşi dağılsın çabuk ısınsın.. sanki elimde olan bişeymiş gibi
yemekler ısınırken sofrayı kurarım.. eşim: tv önünden çekil der :) sinir olurum.. birşeyin ucundan da sen tut derim.. sesler iki taraflı yükselir.. yemekten sonra çekilir dışarı sigara içmeye..
bazen de yemek yokken hazırlamak için benimle birlikte girer mutfağa güya yardım ediyor ya.. ben bişiyi yaparken elimden alır sen başka bişi yap der.. falan derkeeen.. yiyoruz.. sonra mutfakta 1 saat temizlik oluyor.. çünkü eşim acaip coşuyor mutfak işinde
kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri
ohh maşallah çok sevindim korkuttun sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?