- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.601
oooooo buda resmenn abartmıs olayıı madem kotu durumdalar esıde calıssın sınır olurum öle ınsanlara taksıyle gelmeyı bılıon ama allah allah yaa
he bu arada bizde senı sevıoruzzz
kızlar ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun.. canom kendine ve bebişine çok ii bak canım.. HOŞÇAKALIN !!
koprinacım onlar var ya ömür boyu sizden para isticekler aynısı benim başımdada var nefret ediyorum asalak lar sen anlatırken benim çektiklerim geldi aklıma 3 aylık evliydim düğündeki takılan bileziklerimi aldılar 16 sene oldu hala geri vermediler hala benden bişeyler bekliyolar gözleri hep bende kapıdada araba var ya zengin gibi duruyoruz heralde arabamı alıyo işm var diye depoyu sıfırlıyo öyle getiriyo sinir oluyorum off aklıma geldiböle yapmak istiyorum bazen
bugün herkes dertli(, kıyamam size kızlarrr işi gücüde bıraktım rapor falan yazamaıyorum kafam çok dağınık hesap kitap işleri dikkatsizliğe gelmiyor
aman cnm ya salla gitsin..işide bebişide..
işde sen iyiysen senle bebeişde sen iyiysen seninle.üzme kendini.
allah kabul etsin canım ben okurum ayetel kürsi.. bildiririm sayısını sanakızlarr ben 6666 tane ayetel kursuye basladım baana b yolda yardım edecek varmı benım ıcın ayatel kursu okurmusnuz okuyabıldıgınız kadar kac tane olursa he lutfenn
kızlarr ben 6666 tane ayetel kursuye basladım baana b yolda yardım edecek varmı benım ıcın ayatel kursu okurmusnuz okuyabıldıgınız kadar kac tane olursa he lutfenn
kızlar ben kilo almaya başladım bu günlerde... ama az yiyorum nasıl zayıflıcam yaa...
kıyafetlerim olmuyo artık moralim bozuldu iyice
kızlarr ben 6666 tane ayetel kursuye basladım baana b yolda yardım edecek varmı benım ıcın ayatel kursu okurmusnuz okuyabıldıgınız kadar kac tane olursa he lutfenn
bende kilo aldım kocam tombişim diye seviyo artık benikızlar ben kilo almaya başladım bu günlerde... ama az yiyorum nasıl zayıflıcam yaa...
kıyafetlerim olmuyo artık moralim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?