kızlar ben geldim.. craftyden hala haber yok sanırım .. inşallah güzel haberlerle gelir..
haykocum canını sıkma güzelim.. madem ikinizde de herşey yolunda demek Rabbim uygun zamanında verecektir..
mistik gülüm.. bacım sana da geçmiş olsun.. belki bebek vardır diye okadar bekledin.. keşke ilk geciktiği haftada gitseydin doktora.. kist'ten çok korkarım ben.. bilmiyorum nedenini..
fıstıklar sizler nasılsınız.. isim yazmıyorum.. çünkü ben mesaj yazrken birileri oluyor diğerleri sonra geliyor :) ayrımcılık olmuş olmasın. .hepinüzü çok sviyorum
ii ki varsınız..
biz de eşimle birkaç gündür limoniyiz kardeşinden dolayı.. eşim kayınımın yapılacak evine kombisini taktirmaya söz vermiş bana danışmadan.. çıldırasım geliyor.. sanki biz paralatı kazıyoruz, adamın kendi evi olacak biz kiralarda sürünüyoruz.. kombisini bize yıktı resmen.. salaklık eşimde.. kıyamıyor kardeşine.. öf sıkmayım sizi de.. çok doluyum çok.. okadar olan biten herşeyden sonra bu kombi meselesi bardağı taşıran damla sanırım.. huzursuz günler başladı.. Rabbim akıl fikir versin de anlık hırsımla sinirimle bir aptallık yapıp gitmeyim ...