- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.601
oooooo buda resmenn abartmıs olayıı madem kotu durumdalar esıde calıssın sınır olurum öle ınsanlara taksıyle gelmeyı bılıon ama allah allah yaa
he bu arada bizde senı sevıoruzzz
eltimiz hamile canım malesef.. malesef diyorum çünkü fitnelikle programlanmış bir gebelik bu..
ben gelin geldiğimde kayınımla bunlar çıkıyordu.. kudurdu ondan önce eve gelin oldum diye.. benden 2 yıl sonra evlendi.. tüm sülaleyi birbirine verdi.. herkesin arkasından dedikodu etti.. en sonunda bu yıl nisanda kayınvalidemin boğazına sarıldı onu evde istemiyor gelin hanım.. bu şekilde evleri ayırdılar.. kızın babası da bunların boş bir evi var oraya yerleştirdi, bizden uzaklaştılar anlıycan.. kayınım geliyordu ama eltime kesinlikle yasakladık bize yakın gelmeyi bile... haneye nasıl tekrar sızabilirim diye planlar içindeydi.. görümcem demiş ona annemden özür dilemen lazım.. o da demiş ki özür dilenecek birşey yok ortada.. nasıl bir insan oldugunu düşünün.. sonra da baktı hamile kalmak işine yarayacak.. tüm dikkati çekecek ya.. biz de ağustosta çocuk düşünüyoruz artık diye demiştik.. kız ne yaptı ne etti o aylarda hamile kaldı.. e aptal kız .. sen gecekondudasın sobalı ev.. bu çocuğa nasıl bakacaksın.. yok neymiş dairesi teslim edilecekmiş bu senenin eylülüne kadar. gerizekalı azıcık çalışsaydın da evinin ihtiyaçlarını alsaydın.. şimdi hem çocuk doğur hemde nasıl bakacağını düşün.. hemde borç para iste.. peeh... nasıl bir mantık.. çözemedim.. yeğenimiz olacak diye pek te sevinemiyoruz açıkçası.. eşim ilk defa amca oluyor ama.. duygular karışık