• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

oooooo buda resmenn abartmıs olayıı madem kotu durumdalar esıde calıssın sınır olurum öle ınsanlara taksıyle gelmeyı bılıon ama allah allah yaa
he bu arada bizde senı sevıoruzzz

eltimiz hamile canım malesef.. malesef diyorum çünkü fitnelikle programlanmış bir gebelik bu..
ben gelin geldiğimde kayınımla bunlar çıkıyordu.. kudurdu ondan önce eve gelin oldum diye.. benden 2 yıl sonra evlendi.. tüm sülaleyi birbirine verdi.. herkesin arkasından dedikodu etti.. en sonunda bu yıl nisanda kayınvalidemin boğazına sarıldı onu evde istemiyor gelin hanım.. bu şekilde evleri ayırdılar.. kızın babası da bunların boş bir evi var oraya yerleştirdi, bizden uzaklaştılar anlıycan.. kayınım geliyordu ama eltime kesinlikle yasakladık bize yakın gelmeyi bile... haneye nasıl tekrar sızabilirim diye planlar içindeydi.. görümcem demiş ona annemden özür dilemen lazım.. o da demiş ki özür dilenecek birşey yok ortada.. nasıl bir insan oldugunu düşünün.. sonra da baktı hamile kalmak işine yarayacak.. tüm dikkati çekecek ya.. biz de ağustosta çocuk düşünüyoruz artık diye demiştik.. kız ne yaptı ne etti o aylarda hamile kaldı.. e aptal kız .. sen gecekondudasın sobalı ev.. bu çocuğa nasıl bakacaksın.. yok neymiş dairesi teslim edilecekmiş bu senenin eylülüne kadar. gerizekalı azıcık çalışsaydın da evinin ihtiyaçlarını alsaydın.. şimdi hem çocuk doğur hemde nasıl bakacağını düşün.. hemde borç para iste.. peeh... nasıl bir mantık.. çözemedim.. yeğenimiz olacak diye pek te sevinemiyoruz açıkçası.. eşim ilk defa amca oluyor ama.. duygular karışık

koprinacım onlar var ya ömür boyu sizden para isticekler aynısı benim başımdada var nefret ediyorum asalak lar sen anlatırken benim çektiklerim geldi aklıma 3 aylık evliydim düğündeki takılan bileziklerimi aldılar 16 sene oldu hala geri vermediler hala benden bişeyler bekliyolar gözleri hep bende kapıdada araba var ya zengin gibi duruyoruz heralde arabamı alıyo işm var diye depoyu sıfırlıyo öyle getiriyo sinir oluyorum off aklıma geldi :22::22::22::22::22:böle yapmak istiyorum bazen

kızlar ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun.. canom kendine ve bebişine çok ii bak canım.. HOŞÇAKALIN !!

koprinacım onlar var ya ömür boyu sizden para isticekler aynısı benim başımdada var nefret ediyorum asalak lar sen anlatırken benim çektiklerim geldi aklıma 3 aylık evliydim düğündeki takılan bileziklerimi aldılar 16 sene oldu hala geri vermediler hala benden bişeyler bekliyolar gözleri hep bende kapıdada araba var ya zengin gibi duruyoruz heralde arabamı alıyo işm var diye depoyu sıfırlıyo öyle getiriyo sinir oluyorum off aklıma geldi :22::22::22::22::22:böle yapmak istiyorum bazen

ayyy ne kadar rahatlar keske takılarını vermeseydin canım yaa onlar eşinle senin kötü gün dostuydu

slm kızlar moralim çokk bozuk:( yine zır zır ağlayasm var bir arkadşaım vardı 2 yıl önceisne kadar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu her akşam birlikteydik birlikte tatile falan gittik beyler iş yerinden arkadaş hemd ekomşu araya kıskançlıklar girdi bizim amddi durumumuz düzeldi falan ayaklarını kestiler bizden komşum ayrıca kendisi her akşam birlikteydik, çok ağladığım günler oldu çok üzüldüm 4 ay önce bebişi oldu dargın olmamıza rağmen hayırlı olsuna gittik takımızı taktık, ama nebayram iadesi yaptılar ne bişi hep biz yaptık ensonun bizde kestik aşağıda karşılaştıkmı zoraki selam veriyoruz, bebişinin resimlerini koymuş 2 kat aşağımda oturyor düşün ay pek güzel olmuş maşallah ama çok zoruma gitti facete görüp arkasından sevmek, yazıklar olsun dedim neyi paylaşamıyoruz yaaaaa :(, sanırım ben kötü bir insanım bebeğim falanda olmayacak galibaa off uyusamda hiç uyanmasam:(

bugün herkes dertli:((, kıyamam size kızlarrr işi gücüde bıraktım rapor falan yazamaıyorum kafam çok dağınık hesap kitap işleri dikkatsizliğe gelmiyor:(

kızlarr ben 6666 tane ayetel kursuye basladım baana b yolda yardım edecek varmı benım ıcın ayatel kursu okurmusnuz okuyabıldıgınız kadar kac tane olursa he lutfenn

cok saolunn alla razı olsun hepınızden zahemt olmazzsa özelden yazarmısınız ne kadar okundugunu gecmısı bazen okuyamıom o yuzdenn alllah gonlunuzden gecenı tez zaamnda versın ınsalllahhhh:71::71:

kızlar ben kilo almaya başladım bu günlerde... ama az yiyorum nasıl zayıflıcam yaa...
kıyafetlerim olmuyo artık moralim bozuldu iyice :43:
bende kilo aldım kocam tombişim diye seviyo artık beni :1:
kızlarr ben 6666 tane ayetel kursuye basladım baana b yolda yardım edecek varmı benım ıcın ayatel kursu okurmusnuz okuyabıldıgınız kadar kac tane olursa he lutfenn

ben okurum canım kaç tane istersen

Back