• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende bezelye pilav var ama kayınvalideme gidicem yemeğe sanırım.
ne zamandır gitmiyorum bugün mecburi görevimi yerine getireyim.:1:

benim hep yanıbaşımda valla kayınvalidem
arada gideyim göreyim yok
giyinirken..soyunurken..banyodayken çat anahtarla girer.ama yemeğe gelince yook :63:
erken yiyorlar onlar kendilerine göre yapıyor yemeği

ne sinir bozucu kapıyı çalmadan mı giriyo belki müsait değilim :35:

bizimkilerinde evi yakın diye anahtarımızı yeni evlendiğimizde vermiştik.
kayınpederim canı sıkıldıkça internete girmeye geliyomuş bizim eve.
bilgisayarın olduğu odaya ben çamaşır asıyorum.o kadar tedirgin oluyorumki kendi çamaşırlarımı asamıyorum gelirde görür diye.birşeyde diyemiyorum desem zaten rezil ederler beni bizi istemiyo diye.ama evde kimse yokken girmek çok saçma geliyo bana.

bizimkilerinde evi yakın diye anahtarımızı yeni evlendiğimizde vermiştik.
kayınpederim canı sıkıldıkça internete girmeye geliyomuş bizim eve.
bilgisayarın olduğu odaya ben çamaşır asıyorum.o kadar tedirgin oluyorumki kendi çamaşırlarımı asamıyorum gelirde görür diye.birşeyde diyemiyorum desem zaten rezil ederler beni bizi istemiyo diye.ama evde kimse yokken girmek çok saçma geliyo bana.

benim evin anahtarı bi tek annemde var anneminde bende var ama oraya bile gidince evde yoksa canım istemiyo açıp girmeyi tedirgin oluyorum

ayy koşa koşa geldim hemen neti açtım belki crafty yazmıştır sonucu diye ama hala yok ses seda ayy gelsin çatlıcam meraktan... :44::44::44:

craftyycikkk bu bizi merakta bıraktıgınn içinn:57::57:budaaaa sakın olaakii olumsuzz bişi sölememen içinnnn:57::57:budaaaaa cabuk gelıpp bızee suprızıı vermen içinnn:71::71::71:

hadı craftycıkkkk cabukk oll:38:

Back