2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

valla çok gıcık bi durum
ben olsam ben de dellenirdim
kasıp kavururdum hemi de

eneeeee kız aynı gündemi tutturmusuz bebikleri sana ticker yapammıııııııııı
bende istiyorum artık tickerim olsun bebişim olsun
kızlar mart topici açalım mı???

açalımda ay sınırlaması koymasak artık liste yapalım ama mesala isteyenleri yazalım sonrada hamişleri yazalım biraz kapsamlı olsun ama aylık olmasın sürekli olsun mesala sanki daha mı az geriliriz gibi geliyo

hoşgeldin cnm..
sen takma eltileri..aynı dertten bende de var.ben artık umursamıyorum valla.gidip gelmiyorum bile doğru dürüst..eğer bu tür elti kayın kayınvalide sorunlarının üstüne düşsem varya boşanırım heralde.sende takma cnm ama ince ince eşinide kendi yönüne çekmeye çalış.

saol canım benim hiç midem bulanmıyor ama bi kaç gündür çok fena yanma var..

sen iste ben sana yaparım inşallah gelecek bebegin canım ilk tickerini ben yapıcam en güzeli olcakkkkkkkkkkk

cnm ilk 1 sene ekledim zaten 1 yıla kadar bekle diyor doktorlar.Sonra doktor hormaon testleri sperm testi istedi normal çıktı .Klomen ve çatlatma iğnesi verdi gebeliği hızlandıralım diye.3 ay kullandım olmadı malesef.Sonra 1 ay ara verdim ve rahim filmi çekildim.Onda da sorunçıkmadı.Artık aşılama dedi doktor ama ben daha istemiyorum.Hazır değilim yeni bir yenilgiye daha.Hem çok düşündüm eğer tıbbın bulamadığı bir sorun yoksa bende ne diye kadere karşı gelmeye çalışıyorum ki,demekki zamanı değil Rabbim hayırlısını ver diye dua ediyoruz belki hayırlı zamanda değiliz şu an .Kafam iyice rahatladı son 2 aydır,kendi halimde bekliyorum şimdilik.

aynısı bende de var canım benim kaynımın biri çalışmıyo eltim çalışıyo kızının biri üniversti okuyo benim eşim her ay para yolluyo para lazım oluyo hooop bizden istiyolar sanki para basıyoz tövbe ya seni çok iyi anlıyorum

saol canım benim hiç midem bulanmıyor ama bi kaç gündür çok fena yanma var..

bol bol su iç günde 7-8 bardak sabah akşam sütünü eksik etme haftada 3 kee yumurta mutlaka yanında peynir salatalık yee ögünlerini atlatma 6 ögune çıkar ben bazen yemek istemiyorum midem yanıyormecbur dadanıyorum buz dolabına

bende bu ay bısı kllanmadım ya progesterona baktırdım 13 cıktı doktor yetersız dedıı yaa:2::2:

valla çok gıcık bi durum
ben olsam ben de dellenirdim
kasıp kavururdum hemi de

aman koprinaa benimde eltim olucak kızz bole sorunlar illa olyoo işte bosver yapma bi aptallık dogru dıosun onlar kardes sen kötu olursun

sağolun kızlar.. ne yapacağımı da bilemiyorum.. pazar günü öğleden sonra geldim dükkana baktım kayınımla eltim gelmişler.. yana yana 2000 TL arıyorlar.. piyasaya borçları varmış onları kapatacaklarmış.. da.. mayısta bebek geliyomuş ona hazırlık yapacaklarmış... ayol bunlar 2009da evlendi.. bir lcd TV almışlar 1400 tl arçelik... tanıdıkmış diye 2-3 ayda bir 100-100 taksit ödüyormuş güya.. 2 sene olcak neredeyse.. bukadar borcu kapatamadıysan ayıp senin.. sabah ekmek alacak paraları yokmuşmuş.. ama yanımıza taksiyle gelmeyi biliyorlar.. bir de ben yokken eşim buna 200lira kömür parası vermiş.. (daire yapılana kadar müstakil evde oturacaklar) benim dün 250lira ödemem vardı.. ayrıa 130lira doğalgazımın 2 aylık faturası duruyor.. kriz geçirdim resmen ya.. eşime çok sert çıktım.. ufak tefer verdiklerine göz yumuyorum bazen ... ama ben aptalmıyım sabahtan akşama kadar it gibi titreyim bu dükkanda.. onlar keyiflerinin kahyaları olsun.. hak mı bu.. 3 gündüz zombi gibi gözlerim.. dün eşimle çok pis atıştık.. en sonunda dedim "onların evine 1 kuruş daha katkıda bulunursan yüzümü göremezsin.." dememle.. "otur oturduğun yerde.. aç susuz mu bıraktım seni de konuşuyorsun dedi" susuverdim bende .. aptallık bende ama.. öf.. neyse.. oh ii ki varsınız.. paylaşacak kimsem yok çünkü.. aileme de söyleyemem.. bügün görümcemin biri geldi ona söyledim haklısın dedi.. konuşacak eşimle güya da.. bakalım.. neyse
sağolun kızlar... seviyorum sizi

bende bu ay bısı kllanmadım ya progesterona baktırdım 13 cıktı doktor yetersız dedıı yaa:2::2:

ok canım hayırlısıyla inş alırız sağlıklı sıhhatli bebişlermizi kucağımıza..

oooooo buda resmenn abartmıs olayıı madem kotu durumdalar esıde calıssın sınır olurum öle ınsanlara taksıyle gelmeyı bılıon ama allah allah yaa
he bu arada bizde senı sevıoruzzz

Cnm yeni ay yeni umud oluyor O ay ki hüsran da topicle kapanmış oluyor.Hem yeni eklenenlerle tecrübe ediniyoruz,hem de listeden birbirimizi takip ediyoruz.
Ben konu açmayı bilmiyorum.Aranızda açabilen var mı?

aman cnm aynı sorunlar bende de var..hatta daha fazlası.önceki topiklerde anlatmıştım şimdi aynı şeyleri tekrarlamayım ama eşimin ailesi yüzünden düşük yaptım ben.sırf bu para dertleri yüzünden.belkide bir daha hiç hamile kalamayacağım bilmiyorum.onlar yüzünden bebeğimden oldum..sonuç ne onlar yine benden istedikleri parayı aldılar.olan bebeğime ve bana oldu.eşimde o dönemden beri bana çok iyi davranıyor ailesine hiç laf ettirmezdi hep onları savunurdu yok ki istiyolar falan der hep bana kızardı ama artık onlara kızıyo.hatta gitmeyi kendiside istemiyo.
diyeceğim şu ki asla eşinle aranı ailesinin düşüncesizliği yüzünden bozma.şahsen ben bozdum adamların umrunda bile olmadı ki beni deli gibi sevdiklerini söylerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…