How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. seb_bosh+
3. gida_pinar
4. canom_14+
5. SEVSENA
6. crafty+

Günaydın kızlar,hepinizi öptüm.:54:
CRAFTY canım son durum nedir?
günaydın canım nasılsınız :16:
ayy heyecanlandım valla 3 haftaya kadar cinsiyeti öğrenirsiniz artık hayırlısıyla.... arkadaşım var 14. haftasında yarın doktora gidecek onun doktoru söyleyecekmiş hemen kız mı erkek mi

yegen maşallah iyi anasına kök söktürüyooo:1::1:

iyilik canım ne olsun bulantılarıma alışmaya çalışıyorum:1::1::1:

günaydın nasılsın bakalım :nazar:yegenimiz nasılll

O bulantılar bendede devam ediyor.Sabah öğürmekten boğazım yırtıldı.
Geçer merak etme bebişler iyi olsunda.

görüyorum dıkkatr edıyorum ıkıdır optuklerın lıstesınde ben yokum elma hanım cadısı kankası:33:

Sensiz olurmu heççç kankam,ama ben tam yazarken geliyon sen.
Seni ayrıca öperim :54:

Elmacım biz de seni öptük göbüşünden..Valla siz cano ,poti ve sen girince topice eski ama hamiş arkadaşlar çok mutlu oluyorum.Umudum artıyo.Bizi ihmal etmeyin kızlar:61:

Sizleri asla bırakmam,valla öyle takipteyim güzel haber almak için

günaydın canım nasılsınız :16:
ayy heyecanlandım valla 3 haftaya kadar cinsiyeti öğrenirsiniz artık hayırlısıyla.... arkadaşım var 14. haftasında yarın doktora gidecek onun doktoru söyleyecekmiş hemen kız mı erkek mi

Bu cumartesi randevum var 12+ hafta olucam belki % 75 cinsiyetini söyler.:69:

:60::60::60:bu gidişle onlar yapacak bende hal yok valla babama diyorum ki babaaa ben hamileyim cevap genemi kızzzzzzzz:60::60::60::60::60::60::60::60:kuluçkaya yatan tavuk gibiyim

günaydıınnn bugün inşallah çok güzel bi gün olsun :16:canom babana nasıl söledin hamile olduğunu ben çok utanıyorum hamile olsam nasıl sölerim acaba annem söler babama ayy ben diyemem hamileyim diye :17::17:

günaydıınnn bugün inşallah çok güzel bi gün olsun :16:canom babana nasıl söledin hamile olduğunu ben çok utanıyorum hamile olsam nasıl sölerim acaba annem söler babama ayy ben diyemem hamileyim diye :17::17:

valla haziranda gitcektik ç.kaleye söylemicektim süprüz olcaktı mecbur kaldım zaten annem söyleyemez ayrılar çünkü:59:

Crafty naptın cnm merakla seni bekliyoruz...
evet bende çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alcaz dua ediyorum çok
selam kızlar
iş çok yaaa
açık kalmış görmedim
anca akşama belli olur gibi kızlar
öperim sizi çok
mutlaka sonucunu yaz canım akşam kutlama yaparken unutma bize yazmayı :nazar:
Kızlar ben çıkıyorum ,müşteriler ziyarete gelecek yoğun bugün.
Ama mart topici başlatma zamanı gelmiştir bana göre..
Hee bi de yarın 7 gün orucuma başlıyorum.Hepimiz için dua edecem.
allah kabul etsin
Öptüm şekerler...:13::13:

Back