• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bişiy diim mi canım.. ben bu topiki çok seviyorum.. ama buraya daha da fazla takıldığım günlerde böyle rüyalar görmeye başlıyorum :1: rabbim hayırlısı neyse onu versin.. nekadar da şu anda bebek için mola verdik desemde.. içimdeki ses başka söyluyor

bende burayı çok seviyorum ama girincede aklım hep bebişte kalkınca unutuyorum haftada iki gün kursa gidiyorum zaman çabuk geçiyo sanki :6:niye mola verdin korunuyomusun

bende burayı çok seviyorum ama girincede aklım hep bebişte kalkınca unutuyorum haftada iki gün kursa gidiyorum zaman çabuk geçiyo sanki :6:niye mola verdin korunuyomusun

adet düzenleyici verdiydi ya doktor.. korunmanı tavsiye ederim dedi.. ilacı kullanırken de hamile kalmana bir sakınca yok dedi .. sadece hamile olduğunu öğrenince bırakman gerekir dedi.. bende aklımca nerdeee bende o şans diyorum :1: bu ikinci ayım.. 1 ay daha kullanıcam.. gerci korunmuyoruz da.. tutmayacağından eminim..

ayrıca şey aklıma geldi.. senin dükkan işin ne oldu..

adet düzenleyici verdiydi ya doktor.. korunmanı tavsiye ederim dedi.. ilacı kullanırken de hamile kalmana bir sakınca yok dedi .. sadece hamile olduğunu öğrenince bırakman gerekir dedi.. bende aklımca nerdeee bende o şans diyorum :1: bu ikinci ayım.. 1 ay daha kullanıcam.. gerci korunmuyoruz da.. tutmayacağından eminim..

ayrıca şey aklıma geldi.. senin dükkan işin ne oldu..

hiç ummadığın anda hamile kalırsın inşallah hep öyle oluyomuş ya :1:benim dükkan işi bi müddet askıya alındı çünki uygun bi dükkan bulamadım burası küçük bi kasaba şehir merkezi değil şehir merkezinde açmam zor arabayla hergün gidip gelmek masraflı bide her gün trafikte olmak zoruma gidiyo benim:27:

hiç ummadığın anda hamile kalırsın inşallah hep öyle oluyomuş ya :1:benim dükkan işi bi müddet askıya alındı çünki uygun bi dükkan bulamadım burası küçük bi kasaba şehir merkezi değil şehir merkezinde açmam zor arabayla hergün gidip gelmek masraflı bide her gün trafikte olmak zoruma gidiyo benim:27:

hayırlısı canım.. belki beklerken hamile kalırsın :):86:

hayırlısı canım.. belki beklerken hamile kalırsın :):86:

benim şansım bu ay olmazsa eğer azalıyo hatta imkansızlaşıyo çünki eşim yazları başka şehirdeki şantiyede oluoyo ayda bir iki gün ancak geliyo eve bi dahaki kış tamamen evde oluyo yani çok zor hayırlısı diyorum artık kısmetimde varsa olur üzülmüyorum artık

merhaba arkadaslar birkac gundur girmiyordum topige aklima tansel geldi dun sonucu belli olacak diye imdi okudum ve cok uzuldum gercekten Allah en kisa zmanda dogal yollardan nasip eder insallah nice ornegi var tup tedavisinden sonra dogal olan Insallah oyle olur
bende ates olcumu yapiyorum ve atesim dustu bekliyorum artik kirmizilari zaten testlerde negatif cikip duruyor yarin gelir benim beklenmeyenler

iyi akşamlar kızlar,beni merak etmişsinizdir,yazamadım canım çok sıkkın çünkü..cuma günü doktora gittik boş kese demişti başta,bebeği de gördük yolk sac i de,ama kalp atışı yoktu..doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi..ama açıkçası ilk başta boş deyip sonra bebek var ama yaşamıyo diyince içime bir kurt düştü..başka bir doktora daha göründüm..ama malesef sonuç aynı bebişimin kalbi 6.hafta 4 günlükken kalbi durmuş:((((..ve o gece rüyamda gördüm ben bunu..gerçekten çok zor bir durummuş bu..allah size böyle bişey yaşatmasın inşallah..normalde vücudun atması gerekirmiş ama ne kanama ne bişey var..yarın kürtaj olucam..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,beni merak etmişsinizdir,yazamadım canım çok sıkkın çünkü..cuma günü doktora gittik boş kese demişti başta,bebeği de gördük yolk sac i de,ama kalp atışı yoktu..doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi..ama açıkçası ilk başta boş deyip sonra bebek var ama yaşamıyo diyince içime bir kurt düştü..başka bir doktora daha göründüm..ama malesef sonuç aynı bebişimin kalbi 6.hafta 4 günlükken kalbi durmuş:((((..ve o gece rüyamda gördüm ben bunu..gerçekten çok zor bir durummuş bu..allah size böyle bişey yaşatmasın inşallah..normalde vücudun atması gerekirmiş ama ne kanama ne bişey var..yarın kürtaj olucam..

Canım ya çok geçmiş olsun.Kader kısmet.Allahtan gelen her şeye razıyız.Ne diyeceğimi bilemiyorum...:70:

İremcim o duyguyu bende yaşadım ne zor bilirim. Kürtajdan sonra doktorun verdiği ilaçları dikkatli bi şekilde kullan. bende aynı şeyi 7 haftalıkken yaşamıştım..

çok geçmiş olsun canım allahım tekrar sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bugün çok üzücü bi gün oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin

Canım ya çok geçmiş olsun.Kader kısmet.Allahtan gelen her şeye razıyız.Ne diyeceğimi bilemiyorum...:70:

çok teşekkür ederim canım..

İremcim o duyguyu bende yaşadım ne zor bilirim. Kürtajdan sonra doktorun verdiği ilaçları dikkatli bi şekilde kullan. bende aynı şeyi 7 haftalıkken yaşamıştım..

tamam canım,merak etme,çok sağol,bu arada ümidini yitirme lütfen hemen,idrar testleri çok sağlıklı değil,bekle azıcık daha ya da kan testi yaptır,canını sıkma olur mu..

çok geçmiş olsun canım allahım tekrar sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bugün çok üzücü bi gün oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin

inşallah canım,çok sağol iyi dileklerin için..

çok geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. üzüldüm. Ama herşey Allahtan. Dilerim kısa sürede tekrardan hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

aynen canım bende ailecek bursalıyız hatta köylerinden tam yerlisi yani:)
neresındeeee huuu hangı yerdensın belkım tanısabılurukk:10:

Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..

ıkınız ıcınde ne soylesem bılmıom o yuzden bısı solemeyıpp allahtan sabır ıstıom adınızaa

nefret ettim bugünden
tannsel irem ne diyeyim bilmiyorum ki !!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE

buldum sizleride bulmaz olaydım.. nasıl içim karardı bu gece vakti.. vazgeçcem tedaviden falan hee heves meves kaçtı ... irm cnm bilemem tabii acını ama inan çok üzüldüm... sen sağlıklı olda rabbim elbet yine nasip eder bi tanıdık vardı oda buna benzer bi olay yaşamıştı... aradankısa bi süre sonra sağlıklı bi gebelik geçirdi... hem rabbim bunu böle uygun görmüş demekki bi eksikliği varmışş.... çok çok geçmiş olsun.... inş. bu aydan sora hep güzel şeyler konuşuruz...... crafty sen noldunn nasılsın...

nefret ettim bugünden
tannsel irem ne diyeyim bilmiyorum ki !!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE

buldum sizleride bulmaz olaydım.. nasıl içim karardı bu gece vakti.. vazgeçcem tedaviden falan hee heves meves kaçtı ... irm cnm bilemem tabii acını ama inan çok üzüldüm... sen sağlıklı olda rabbim elbet yine nasip eder bi tanıdık vardı oda buna benzer bi olay yaşamıştı... aradankısa bi süre sonra sağlıklı bi gebelik geçirdi... hem rabbim bunu böle uygun görmüş demekki bi eksikliği varmışş.... çok çok geçmiş olsun.... inş. bu aydan sora hep güzel şeyler konuşuruz...... crafty sen noldunn nasılsın...

ne biliim bu moralle nasıl olunursa işte,
dilimde duam içimde umudum salıyı bekliorum kuzum

çok çok çok geçmiş olsun canım allah bir daha ki sefere sağlıklı bir bebek versin size:70::70:

Back