• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

2011 ŞUBAT AYI AZİMLİ ANNE ADAY ADAYLARININ MEKANI...:8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OCAK HAMILELERIMIZ

PÖTİ :nazar::nazar::nazar::nazar:
Su _su :nazar::nazar::nazar::nazar:
Zeynep :nazar::nazar::nazar::nazar:
canom_14 :nazar::nazar::nazar::nazar: /SIZE][/B]
:

1 ŞUBAT . ...... EsLem :6: (Akışına bıraktı öyle deniyor) - (martta inşallah)

2 ŞUBAT vah kimsesiz 2 şubat fakir fukara 2 şubat :(

3 ŞUBAT
4 ŞUBAT ......Tuğba 87 (aradığı bebeğe henüz ulaşamadı tekrar deniyor) :6: (martta inşallah)

5 ŞUBAT ......Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) :27: ....Haykolik :6: (mart ayında inşallah ) ... Beklemede :6: ...... Drgks :6: .....İzmirlizuzu :6:
6 ŞUBAT ...... Canom_14 :6: (tohum ekti hasatı bekliyo :52::52::52::52:) :nazar: mahsül aldı :)

7 ŞUBAT ......Seb_bosh :6: (martta inşallah)

8 ŞUBAT ..... Mistrall (adeti gecikti test yapacak) :6:.... Gıda_pınar ..... Minicik :6:( martta inşallah) .... elisaist :6: ??????

9 ŞUBAT

10 ŞUBAT ........ Sevsena :6: ......askmesk :6: ........funda89 :6: (sayın meslektaşım:)) .... dosthane :6: (klomene başladı)

11 ŞUBAT ........ Nurun :6: (martta inşallah)

12 ŞUBAT

13 ŞUBAT .......Jasmeen :6: ...... Taf :6: (kendilerini deniyorlar)

14 ŞUBAT ....... Mihracee :6: (kısa bır aradan sonra denemelere devam ) .... Eray :6: (ikinci bebiş için çalışıyor)

15 ŞUBAT

16 ŞUBAT

17 ŞUBAT

18 ŞUBAT

19 ŞUBAT .................sarefine:6:

20 ŞUBAT........... Yuba :6: (martta inşallah)

21 ŞUBAT

22 ŞUBAT

23 ŞUBAT

24 ŞUBAT

25 ŞUBAT

26 ŞUBAT...... elifschenturk :6:

27 ŞUBAT.......hayalim3kelime :6: (BEKLİYOR İSTİYOR COOK COK DENİYOR)

28 ŞUBAT
[/COLOR]
Crafty TRANSFERİ YAPILDI .. beklemede :nazar::emir_bebek:

NOT : LİSTEYE KATILMAK İSTEDİĞİ HALDE GEBE KALIP BİZE HABER VERMEYENLER:
.......Mylife35 :6: (4 aydır deniyor) - DİĞER TOPIKLEDEN BİRİNDE HAMILE OLDUGUNU YAZMIŞ[/B][/COLOR]
......Kekula :6: haber yok.
.........Atlanta :6:

kzlar lısteyı tam guncelleyemedım pazartesi halledıcem ınsallah.

Tanselcim ve iremciğim Allah hayırlı görmedi demekki sizler için iyi olan buymuş demekki üzülmeyin diyemıyorum sizi anlıyorum geçmiş olsun Arkadaşlar Allah daha buyuk acılardan korusun.

keramoscum evet lıstede yokum cunku adet oldum ben canım hemde istemıyorum eskısı kadar olsun dıye ugrasmıyorum hayatımda baska seylere endekslendım kafam rahat .. Sen nasılsın? yegenım nasıl :)

yubacım mesajını aldım martta ınsallah canım

medi bidahaki açacağımız topiğe ay sınırlaması koymasak mesala yine liste yapsak hamile kalanları yazsak daha iyi olabilir bence hem belki daha az stres yaparız

medi bidahaki açacağımız topiğe ay sınırlaması koymasak mesala yine liste yapsak hamile kalanları yazsak daha iyi olabilir bence hem belki daha az stres yaparız

hep oyle yapmaya nıyetlenıyorum cnm ama lıste ısteyen arkadaslar var.... ben lıste yapma taraftarı degılım zaten bundan sonrakı topıcı ben acmayı dusunmuyorum takıp edemıyorum canım ya

selam kızlar nasılsınız
ben bu ay hala yumurtlayamadım sanırım:19::19:
adetimin 14.günü bugün
genelde bu zamanlarda yumurtlamış oluyordum:19:

hayırlısı bakalım:25:

sorma ya düşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü:19::19:
kociş yarından itibaren 3 gün yok
o zamana denk gelir bir de
aman olursa olur olmazsa olmaz
sıkıldım artk ya :25::25:

doktorlar da dıyor ya hıc takıp etmeyın ne yumurtlama ne bişey sadece sat ınızı not edın gerısıne takılmayın ben bu durumu ıyıce anladım artık ne yapsak nafıle cnm be boşa kasıldık bugune kadar

heyyy meraba kızlarrr..
ya benim adımı listeden silip en alta yazmışsınız...
kırmızıları gördükten sonra uzun bi süre depresif takıldım.. yeni yeni kendime geldim, bi foruma bakayım dedim ama ne göreyim.
ben yazmıştım buraya, bu ay olmadı diye.. ama demek kaçırdı MEDICALSECRETERcim

selam kızlar nasılsınız
ben bu ay hala yumurtlayamadım sanırım:19::19:
adetimin 14.günü bugün
genelde bu zamanlarda yumurtlamış oluyordum:19:

hayırlısı bakalım:25:

canım bazen yumurtlama zamanı gecikebilir bu normal sen ateşini ölçmeye devam et akıntınıda takip et yakalarsın:68::69:

hoşbulduk canım.gittimi misafirlerin.bende seni özledim özelden mesaj yazacam 10 dk engeline takıldım.

canım misafirlerim yarın gelcek annemler gelcekti belki annem bi kaç günde bizde kalcak ama bugün gelemediler bir sürüde yemek yapmıştım :44::44::44::44:evet ya şu 10 dakika çok sıkıcı:47::47::47:

canım misafirlerim yarın gelcek annemler gelcekti belki annem bi kaç günde bizde kalcak ama bugün gelemediler bir sürüde yemek yapmıştım :44::44::44::44:evet ya şu 10 dakika çok sıkıcı:47::47::47:

hııııııımm ne güzel annenler gelecek demek.olsun sende yarın daha yemek yapmazsın rahat edersin.

Back