2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım rabbim inş en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere annelik duygusunu nasip eder üzme kendini..

tanselcigim sikma canini,seni cok iyi anliyorum ,ama yapicak tek sey dua etmek,tüp bebek tedavilerinden sonra cok hamile kalan kadin var,insallah sende öyle olursun,rabbim saglik versin yeterki

tanselcigim sikma canini,seni cok iyi anliyorum ,ama yapicak tek sey dua etmek,tüp bebek tedavilerinden sonra cok hamile kalan kadin var,insallah sende öyle olursun,rabbim saglik versin yeterki

sağol poticim..insanın canı yanıyor ama ne yapalım..böylesi uygunmuş..

yok canım negatif çıktı.. İnsanın elinden bişey gelmiyor, çok zor..İnşallah craftycim hamiledir, onun için dua ediyorum.. Onun hamile olmasını çok istiyorum..

tatlım üzmemeye çalış kendini.. Rabbim belki bir gün doğal yolla hamile kalmanı nasip eder.. hiç bir şey belli olmaz..

Geçen yıllar bu aydı,korunmayı bıraktık. Bir yıla bir boş gebelik ve tüp bebek tedavisi sığdırdım. Gerçekten yoruldum. bazı şeyleri artık zamana bırakmak istiyorum.

aklıma hiç teselli cümlesi gelmiyo çok üzüldüm gerçekten rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah herkese ama bir gün olacağına gerçekten yürekten inanıyorum

ne denir ne edilir bilmiyorum tannsel
ama hep hayırlısı için dua ediyorsan üzülme demekki hayırlısı böyle
hem tek hakkın yokki toparlanıp tekrar denersin
taa ki o melek sana gelene kadar

forum avm de iki kklı arkadaşla buluştuk sohbet ettik yemek yedik benim için güzeldi yaawuyu yat dinlen kıss boşverr

ah canım ya ne denir bilmiyorum ki allah en kısa zamanda istediğin bebegi versin sana

Canım benim üzülme demek kolay tabi.Şu anki yaşadıklarını bilemem ama gerçekten çok üzüldüm bende.Ve bu topikteki herkes aynı duyguları paylaşıyor bundan hiç şüphem yok.Ama canım Rabbimden ümit kesilmez.Kuzenimde 2 defa tüp denedi fakat olmadı sonrasında doğal yollardan arka arkaya çocuğu oldu.şimdi 2 tane oğlu var.benim moral hocamda o zaten.ümidini kaybetme canım.Sağlığın herşeyden çok daha önemli.Biraz zamanı var demekki.

ne denir ne edilir bilmiyorum tannsel
ama hep hayırlısı için dua ediyorsan üzülme demekki hayırlısı böyle
hem tek hakkın yokki toparlanıp tekrar denersin
taa ki o melek sana gelene kadar

öyle canım dediğin gibi hayırlısı buymuş..
zamanı gelince inşaşalh Allahım bizlerede evlat nasip eder...

Sağol dosthanem, inan insanın içi yanıyo ama ne yapalımki kısmet böyleymiş.

kızlar ya ben bişey paylaşacaktım unuttum, ben 2-3 gün önce rüyamı anlatmıştım size hani hamileyim diye gördüm doktora gidince yok bebek demişti sonra da karnım indiydi..
bu sabahta saat 5 gibi wc ye kalktım.. sonra geri yattım.. rüya gördüm.. yine hamileyim.. çok güzel bir kız çocuğu doğuruyorum.. resmen o doğum sancısını yaşamış gibi oldum.. çok karışığım.. hayırdır inşallah... rüyalarda mı artık hamile olacam ben ya

aklımızda bebek var ya sürekli rüyasını görüyoz dün gece bende rüyamda iç çamaşırımda kan görüyorum aaaaaa yerleşme kanaması hamileyim diyorum koprinacım gerçektede hamile olcaz üzülme canım benim eşim diyoki çok takıyosun kafana bi rahat bıraksan hemen olcakta :18:

bişiy diim mi canım.. ben bu topiki çok seviyorum.. ama buraya daha da fazla takıldığım günlerde böyle rüyalar görmeye başlıyorum rabbim hayırlısı neyse onu versin.. nekadar da şu anda bebek için mola verdik desemde.. içimdeki ses başka söyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…