- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.281
Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..
tanselcigim sikma canini,seni cok iyi anliyorum ,ama yapicak tek sey dua etmek,tüp bebek tedavilerinden sonra cok hamile kalan kadin var,insallah sende öyle olursun,rabbim saglik versin yeterki
hayat garip,
sözün bittiği yer dimi bu da.
Ne diyeyim kalbine geçmiş olsun inşallah ....
yok canım negatif çıktı.. İnsanın elinden bişey gelmiyor, çok zor..İnşallah craftycim hamiledir, onun için dua ediyorum.. Onun hamile olmasını çok istiyorum..
crafty can sen nasilsin,kendinde degisiklik hissediyormusun
Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..
forum avm de iki kklı arkadaşla buluştuk sohbet ettik yemek yedik benim için güzeldi yaawkız o cano gebe haliyle kimle nerde buluşmaya gitti
töbe ya rabbim yahuuuuuu
benimde evde olma hallerim iice başıma bela açtı
yine uyku ve ben
Not : bir hamilelik belirtisi olamaz ben hep uyurum sıkılınca zaten
tannsel tuz biber oldu bu halime
ne denir ne edilir bilmiyorum tannsel
ama hep hayırlısı için dua ediyorsan üzülme demekki hayırlısı böyle
hem tek hakkın yokki toparlanıp tekrar denersin
taa ki o melek sana gelene kadar
Canım benim üzülme demek kolay tabi.Şu anki yaşadıklarını bilemem ama gerçekten çok üzüldüm bende.Ve bu topikteki herkes aynı duyguları paylaşıyor bundan hiç şüphem yok.Ama canım Rabbimden ümit kesilmez.Kuzenimde 2 defa tüp denedi fakat olmadı sonrasında doğal yollardan arka arkaya çocuğu oldu.şimdi 2 tane oğlu var.benim moral hocamda o zaten.ümidini kaybetme canım.Sağlığın herşeyden çok daha önemli.Biraz zamanı var demekki.
forum avm de iki kklı arkadaşla buluştuk sohbet ettik yemek yedik benim için güzeldi yaawuyu yat dinlen kıss boşverr
ah canım ya ne denir bilmiyorum ki allah en kısa zamanda istediğin bebegi versin sana
kızlar ya ben bişey paylaşacaktım unuttum, ben 2-3 gün önce rüyamı anlatmıştım size hani hamileyim diye gördüm doktora gidince yok bebek demişti sonra da karnım indiydi..
bu sabahta saat 5 gibi wc ye kalktım.. sonra geri yattım.. rüya gördüm.. yine hamileyim.. çok güzel bir kız çocuğu doğuruyorum.. resmen o doğum sancısını yaşamış gibi oldum.. çok karışığım.. hayırdır inşallah... rüyalarda mı artık hamile olacam ben ya
aklımızda bebek var ya sürekli rüyasını görüyoz dün gece bende rüyamda iç çamaşırımda kan görüyorum aaaaaa yerleşme kanaması hamileyim diyorumkoprinacım gerçektede hamile olcaz üzülme canım benim eşim diyoki çok takıyosun kafana bi rahat bıraksan hemen olcakta :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?