• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hayırdır cnm nerden bu keyif?
Bizede söyle bizde keyiflenelim :66:

bilmem bir nedenim yok içim öyle bir hoşş :) güzel bir gün hava güzel, sağlığım sıhatim yerinde, şkür sıkıntım yok bugün tefekkür günümdeyim ondan mutluyumh erhalde haha ayın 15 ine doğru karamsarlık başlar:D

2011 ŞUBAT AYI AZİMLİ ANNE ADAY ADAYLARININ MEKANI...:8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1 ŞUBAT ....... EsLem :6: (Akışına bıraktı öyle deniyor)

2 ŞUBAT

3 ŞUBAT ......Kekula :6:
4 ŞUBAT ......Medicalsecreter (Preseedle deniyor):6: .........Tuğba 87 (aradığı bebeğe henüz ulaşamadı tekrar deniyor) :6:

5 ŞUBAT ......Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) :27: ....Haykolik :6: ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede :6:

6 ŞUBAT ...... Canom_14 :6: (cano sana ne yaziiim aklıma gelmedi)

7 ŞUBAT ...... Taf :6: (kendilerini deniyorlar)

8 ŞUBAT ..... Mistrall ( Hala istifa edemedi stres altında deniyor ) :6:.... Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) :6: ......Seb_bosh :6: ( Kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor :D ) ..... Minicik :6:

9 ŞUBAT

10 ŞUBAT ........ Sevsena :6: ......askmesk :6: ........funda89 :6: (sayın meslektaşım:)) .... dosthane :6: (klomene başladı)

11 ŞUBAT ........ Nurun :6: (klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyor)

12 ŞUBAT ....... Şekerportakalı :6:

13 ŞUBAT .......Jasmeen :6:

14 ŞUBAT ....... Mihracee :6: (kısa bır aradan sonra denemelere devam ) .... Eray :6: (ikinci bebiş için çalışıyor)

15 ŞUBAT

16 ŞUBAT

17 ŞUBAT

18 ŞUBAT

19 ŞUBAT

20 ŞUBAT

21 ŞUBAT

22 ŞUBAT

23 ŞUBAT

24 ŞUBAT

25 ŞUBAT

26 ŞUBAT

27 ŞUBAT

28 ŞUBAT ........ Crafty (şuursuzca yazdırdı adını listeye narsist kişilik sadece adı görünsün istiyor) (tüp bebeğe başlıyor) :6:

Tannsel ; Tansel de tüp bebeğe başladı - iğnelerini oluyor :nazar::emir_bebek:

Günaydın herkese... Vajiyi yeni yenmiş biri olarak ben de bebiş istiyorum rabbin nasip ederse tabi..
1.sayfadaki olayı anlamadım beklenmeyen adet tarihleri mi?

öğleden sonra eltime test yapcam allahım noooolllllluuuuuurrrrrr tek çizgi olsun of noluyo bana ya çok mu bencilleştim :4:

öğleden sonra eltime test yapcam allahım noooolllllluuuuuurrrrrr tek çizgi olsun of noluyo bana ya çok mu bencilleştim :4:

Eray cım kusura bakma ama seni kınıyorum cnm:20::20::20:

Başkasının mutlulşuğunla mutlu olmayı bilmemiz gerek...
Bazen bana da gelir ler soldan kulağıma üfler kötü düşünceler ama hep Allah herkesin gönlüne göre versin der kendimi yatıştırırım..
Canım ister istemez kıskanır insan ama bu yine de iyi dileklerde bulunmaya engel olmamalı.:61:

sen nden yapıyorsun boşver kendi yapsınn şekerrr üzme kendiniii görmek istemediğin sonuçlardan uzat tut kendini

biz aynı apartmanda oturuyoruz hep beraberiz yani aramızdada hiç sorun yok çok şükür şimdi ben bebek istiyorum ya ondan stres yaptım :37:eltiminde yazık kimsesi yok tek başına yanlız bırakamıyorum onu

hoşgeldin.. evet herkesin beklemedikleri adet tarihleri...

hoşbulduk canım, okuldayım ders boş girebiliyorum ben de... O zaman beni de yazın 8 Şubat... Bugünleri boş geçmemem gerek... Yumurtlama zamanım 26 Ocak görünüyor i.netteki hesaplamaya göre... Hayırlısı olur inşallah... Şubatta göbişlerimiz şişsin...

ben kınamıyorum valla kusura bakmayın !
kız yıllardır uğraşıyor!
kadının 3 çocuğu var ve tüpü bağlanmış (Merak etme Eray %99 negatif bebek olmaz ki o halde)
bu halde hamile kalmışsa insan BENCİLLİĞİN dibine vurur

Bizimde etraf tarafından devamlı kıyaslandığımız bir çift arkadaşımız var.Aynı dönemlerde evlendik birbirmize benzer durumlarımız çok.
bİr düğüne gitsek biz dansa kalksak diğerleri sizde kalkın diye tezahürat yapar o derece yani..

Biz ev aldık onlara siz de ev alın bak onlar akıllı davrandı dediler.
Şimdi onların bebişi var bize de sizde sıra hadi bakalım diyorlar..

Şimdi bizim olmayınca dedikodu olacak biliyorum..Kıza tebriğe gitmeye cesaretim yok.

Bebek istediğimi belli etsem mi etmesem mi ?Yok ben istemiyorum desem sonra pat diye hamile kalırsam ?

Bizimde etraf tarafından devamlı kıyaslandığımız bir çift arkadaşımız var.Aynı dönemlerde evlendik birbirmize benzer durumlarımız çok.
bİr düğüne gitsek biz dansa kalksak diğerleri sizde kalkın diye tezahürat yapar o derece yani..

Şimdi bizim olmayınca dedikodu olacak biliyorum..Kıza tebriğe gitmeye cesaretim yok.

Bebek istediğimi belli etsem mi etmesem mi ?Yok ben istemiyorum desem sonra pat diye hamile kalırsam ?

bence etme benek istediğini düşünmüyoruz şimdilik hoş benim istmememle olmaz nasip de sizin bebişi sevelim biraz büyütelim sonrada bizimkini severiz de olursadaa birilikte büyümesi gerekiyormuş bu bıdıkların de

Eray cım kusura bakma ama seni kınıyorum cnm:20::20::20:

Başkasının mutlulşuğunla mutlu olmayı bilmemiz gerek...
Bazen bana da gelir ler soldan kulağıma üfler kötü düşünceler ama hep Allah herkesin gönlüne göre versin der kendimi yatıştırırım..
Canım ister istemez kıskanır insan ama bu yine de iyi dileklerde bulunmaya engel olmamalı.:61:

güzelim eğer eltim hamile kalırsa mutlu olmıcakki 3 tane çocuğu var birisi konuşma engelli kocasının evle alakası yok bi kere sinamaya yemeğe gitmediler ailecek bütün yaz çocukları parka arabamla ben götürdüm oynasınlar diye eltimin annesi kardeşi öldü babası tekrar evlendi yapayanlız kaldı sığıncak kimsesi kalmadı yani özet hamileyse çoookkk zor günler onu bekliyo bende azıcık özlemimi yazdım kınancak bişi yok bunda tabiki dualarım herkese rabbim isteyen herkese versin

Ben şimdilik düşünmüorum ama hakkımızda hayırlısı de
hamile kalıncada nasipmiş de otur :)
nasıl oldu anlamadım korunuoduk da fln dersin

Son düzenleme:
Back