2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

arkadaşlar merhaba,

benide listenize eklermisiniz???
benim günüm 12 şubat beklenmeyen adet günüm bende bu ay doktora gıtmeden deneyecegım bu arada preseed jeli kullanan arkadaslar bende bu ay kullanmak ıstıyorum ama alıp almamakta bır turlu karar veremedım :26:

olur valla
ama öbür liste daha zor ya böylesi bana daha kolay geliyo

medikooooo
elmanın bi listesi vardı
öle yapsana sende
o çok güzeldi beaaa
hatta elmaaaaaa
sen yapsana listeyi kız uğur olsun :)

Kızlar o liste çok kolayda topik sahibi yaparsa kolay ben şimdi hazırlayıp medicalime atayım bi baksın
Kopyala yapıştır yap olarmı balımmmmmmm

ekledim canım listemize..
kısaca kendinden bahsedermisin ne kadardır deniyorsun
nekadarlık evlısın falan fılan
presedı akıllbıdıkla ıkımız bu ay ılk defa kullanıyoruz preseedin ayrı bir topiği var kullanıp hamıle kalanda var kalamayanda sadece sansımı denıyorum cnm

yavruceylanım medim benim adet tarihim belli değil bugündü günüm ama gecikti
belirsiz yazarsan ben kırmızı yiyince sana derim şubatın kaçı olacağını

hayırlı olsun topicimiz

duru ebru
şeker portakalı hoşgeldiniz
kızlar
hoşbulduk şekerim...umutsuzluk yok arkadaşlar...ben 2 yıla yakın süredir istiyorum bu bebişi...tüp bebek denemem bile var...ama maalesef negatif...şubat tatilinde tekrar tüp bebek işine girmeyi düşünüyorken bu ay hamile olduğumu öğrendim..rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak...rahat olun...bunun yanında bir yıl içinde 6 kerede kimyasal gebelik geçirmiş umutları tamamen yıkılmış biriyken bakın şimdi hamileyim...sizlerdegünü gelecek hamileyim diyebileceksiniz..sadece inancınızı ve sabrınızı yitirmeyin hepsi bol...hepinize bol şans diliyorum..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...

canım 5 yıllık evlıyım daha once suursuz yanı yumurta gunu falan bılmeden bırkac denememız olmustu en son ıkı aydır doktor takıbıne baslamıstım yumurtalarım buyuyor catlıyor allaha sukur esımın sperm testı yapıldı toplam sprem 48 mılyon hareketlı 11 mılyon 2 ay denedık bırsey olmadı bende bu ay doktora gıtmedım sımdı bu ay kendımız doktor takıpsız deneyecegız bakalım ınsallah bu ay tutar bu jelı bende kullanmak ıstıyroum ama dedıgın topıkde kımse bu konuyla ılgılı konusmuyor nerdeyse kısısel topıge donmus anlıycan o yuzden sıze sormak ısterım nerden temın ettıgınız yurt dısı mı yurt ıcı mı???

tebrık ederım canım darısı basımıza artık evet dedıgın gıbı bır vaktı zamanı var onu beklıyor ama bızde cabuk olsun ıstıyoruz bakalım hayırlısı hayatım:26:

KIRMIZI : REGLİ OLUP BİRSONRAKİ AYA DEVAM EDENLER
TURUNCU : AY İÇERİSİNDE 2.KEZ REGLİ OLUP ÇOK ÇALIŞMASI GEREKENLER
MAVİ : ŞUBAT AYININ ŞANSLI ANNELERİ

ŞUBAT
1 Şubat
2 Şubat
3 Şubat
4 Şubat Medicalsecreter(preseedle deniyor)
5 Şubat Akıllıbıdık (ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek)
6 Şubat
7 Şubat
8 Şubat Mistrall ( Hala istifa edemedi stres altında deniyor ) Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) seb_bosh(yanına ne isterseniz onu yazın)
9 Şubat
10 Şubat
11 Şubat
12 Şubat Şekerportakalı
13 Şubat
14 Şubat
15 Şubat
16 Şubat
17 Şubat
18 Şubat
19 Şubat
20 Şubat
21 Şubat
22 Şubat
23 Şubat
24 Şubat
25 Şubat
26 Şubat
27 Şubat
28 Şubat Crafty (şuursuzca yazdırdı adını listeye narsist kişilik sadece adı görünsün istiyor) (tüp bebeğe başlıyor)

TOPLAM : 0 KİŞİ
TURUNCU : 0 KİŞİ
KIRMIZI : 0 KİŞİ
MAVİ : 0 KİŞİ

Son düzenleme:

ebaydan aldılar cnm
5 günde geldi medininki
30 dolar
ovulasyon&gebelik testi de var içinde :)

ebaydan aldılar cnm
5 günde geldi medininki
30 dolar
ovulasyon&gebelik testi de var içinde :)

cevap ıcın cok tesekkurler canım bu aykı donemıme yetısmez dıye ben sıparıs vermedım ebay dan 12 gunde gelır dıyordu dıger arkadaslar aaa hemen sıparıs vereyım ben o zaman hangı sehırdesın sen hayatım ?

Medical kankam sana mesaj attım direk kopyala+yapıştır hatta bu tabloyu biraz daha süsleyelim ne dersin.Kişiler hakkında durum bildirimi falan yapalım

ben almadım şeker
ben ne uraşçam preseed le ovulasyonla
yaparım tüpümü temiz temiz:)
medi ist da bildiğim kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…