- Konu Sahibi medicalsecreter
-
mediiiiiiiiiiiiiiiii kıs benım adımın yanına sey yaz o zaman
klomen kullandıı yetmedıı yine kullandı oda yetmedi iğne de olduuu bakalımm gelıcek mı nazlı bebikkkkkkk
bı zahmet anacımmm
oldu canım bı ıkı sayda daha yaz
kız avru sıgmaz okadar uzun yazınca lıste yamuk yumuk olurrr
kızlaaar şu süt gibi gelen beyaz akıntı neymiş onu anlamadım neden oluyormuş arada bana da oluyoor...
kızlaaar şu süt gibi gelen beyaz akıntı neymiş onu anlamadım neden oluyormuş arada bana da oluyoor...
bosver arkadasım takılma öle seyleree ama yıne de soleyım yumurtladıgın zamanlarda oluomus öle sut gıbı akıntı bende de oluyo amannnn sallla onu takıp et bunu takıp ett hersey planlı oldu muu daha zorlasıo herseyyy
Doğru söylüyorsun . Mesela doktor bize ; regl tarihinden itibaren 14. gün ve sonrası önemli demişti .
O zamanlar böyle bir akıntı olmuyor . Eğer bu yumurtlama akıntısı ise ; ya doktor hatalı , ya da benim yumurta ne zaman yumurtlayacağını bilmiyor . Çok bilinmeyenli denklem mübarek
geçmiş olsun canım başın nasıl ağrı falan var mıgünaydın kızlar 6 gün yatıştan sonra ilk gün ama hala hastayım gece boyunca ateşim çıktı cnm kocam bi damla uyku uyumadı allahım nedir bu hastalıklardan bnm çektiğim...
geçmiş olsun canım başın nasıl ağrı falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?