• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ya sabahtan beri nerdesiniz şimdi sohbete dalcanızz
esim 2 saat sonra gelcekk:84::84::84::84::84::84:
kıskanırım valllaaaaaaaaaa :1::1::1::1:

sanada i akşamlarr gusel haber yok anlasılan gecmısı okumadım ama olsa herkes bısı yazardı bugun bı temızlık bı temızlıkyaptım kii pfff cok yoruldımm camlar perdelerr fılan bıtı sukur ama yoruldumm dınlenıom ölee sen nabıosunnn

Maaşallah pek hamaratsın :) Bende bugün güya bazı düzenlemeler yapacaktım evde , yarının yemeğini
yapmaktan başka birşey yapmadım . Ütü beni çağırıyor da benim gitmeye niyetim yok :))

burası terapi odası gibi hem birbirimize yardım ediyoruz hem derdimizi paylaşıyoruz zamanla ne kadar güzel bir ortam oldugunu anlayacaksın :52::52::52::52:

:16:

şöööööylemesineeee çayımı içerken bi bakıyım benimkiler napıyo didim
yakaladım siziiiiiiii:)

o zaman lafı yapıştırayım anne olmak için ugraşan bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çay kahve kola gibi içecekleriiiiiii saddece günde 1 bardak ile sınırlandırınızzzzzzzzzz:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: öle hüüp hüüüp içmeeeeeeeeee:1:

hee bak telde az önce hamiş olan arkadaşa soruyodum benim durumu oda bana dedi ki hamile kalmak için ugraştıgı günlerde eşiyle birlikte oldugunda beyaz akıntı geliyomuş süt gibi valla canım sen günlerini degerlendir :52::52::52::52::52:

gerçekmiiiii değerlendiriyorum zaten yumurtlama günlerimdeyim ondanmı oluyomuş ama çiğ yumurta akı gibi olmuyomu ki yumurtlama akıntısı korktum bende enfeksiyonum geçmedi diye

gerçekmiiiii değerlendiriyorum zaten yumurtlama günlerimdeyim ondanmı oluyomuş ama çiğ yumurta akı gibi olmuyomu ki yumurtlama akıntısı korktum bende enfeksiyonum geçmedi diye

canım kız öle dedi banaa inş iyi bişidirr:32::32:

medi kızz resmimi değiştim seninkine çog benziyooo değiştirem :1::1:pişti olduk

sendedemi var canım o akıntı

Evet canım . Dünden akşamdan beri böyle bir akıntı var . Bende soğuk mu aldım acaba
diye düşünüyordum :44:

Bir de bu ara grip oldum , öksürüyorum oldukça . Dokrota gidip gitmemekte de kararsızım .
İlaç verirse içmek zorunda kalacağım offf yaaa

Evet canım . Dünden akşamdan beri böyle bir akıntı var . Bende soğuk mu aldım acaba

Bir de bu ara grip oldum , öksürüyorum oldukça . Dokrota gidip gitmemekte de kararsızım .

kızzz senin yumurtlama günlerinse çık fik fik yapsanaaaaaaa
ben adam kapıdan girince hemen keçiboynuzu pekmezini dayadım
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:degerlendirmek lazım bu günleriiiii:17:

Canom , bir önce ki sayfada zaten niyet ettiğimi yazmıştım . Site de bakıma girince çok güzel oldu
çok da iyi güzel oldu taaaam mı ( bir videodan alıntı ) :78::52:

Ama benim aklım doktora gidip gitmemekte takılı kaldı :S

Canom , bir önce ki sayfada zaten niyet ettiğimi yazmıştım . Site de bakıma girince çok güzel oldu
çok da iyi güzel oldu taaaam mı ( bir videodan alıntı ) :78::52:

Ama benim aklım doktora gidip gitmemekte takılı kaldı :S

canım neden gideceksin doktora hayırdır??:26:ne kadarlık evlisin ne zamandır bebik istiyorsun

2.5 yılı aştı evliliğimiz . Yaklaşık 9 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz . Stess yapmaya başladım artık :(
Grip oldum birkaç gü önce . Öksürüğüm de arttı . Bu yüzden doktora gidip gitmemekte kararsızım .
Ya bu ay beklenmeyen tarih gelmez de ben ilaç içmiş olursam :S

Kuruntular sardı dört bir yanımı
Bana artık herşey pipiriklilik yapıyor :84:

seninkide ilişki sırasındamı geliyor süt gibi

:1:mediiiiiiiiiiiiiiiii kıs benım adımın yanına sey yaz o zaman

klomen kullandıı yetmedıı yine kullandı oda yetmedi iğne de olduuu bakalımm gelıcek mı nazlı bebikkkkkkk

bı zahmet anacımmm:1:

Back