• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

:1:mediiiiiiiiiiiiiiiii kıs benım adımın yanına sey yaz o zaman

klomen kullandıı yetmedıı yine kullandı oda yetmedi iğne de olduuu bakalımm gelıcek mı nazlı bebikkkkkkk

bı zahmet anacımmm:1:

oldu canım bı ıkı sayfa daha yaz :))))
kız avru sıgmaz okadar uzun yazınca lıste yamuk yumuk olurrr

Son düzenleme:
kızlaaar şu süt gibi gelen beyaz akıntı neymiş onu anlamadım neden oluyormuş arada bana da oluyoor...

bosver arkadasım takılma öle seyleree ama yıne de soleyım yumurtladıgın zamanlarda oluomus öle sut gıbı akıntı bende de oluyo amannnn sallla onu takıp et bunu takıp ett hersey planlı oldu muu daha zorlasıo herseyyy

ınanırmısınız yukarda bı komsum var daha yumurtladgının farkında bıle deıl ve yumurtlama zamanı var hadı ya falan dedı bılmıo kadınnn ama ıkıı tane nur topuu gıbı cocuuuuuu varrr bız bılıosda noluyooo hiiççç kocaa bi hiççççç

Son düzenleme:
bosver arkadasım takılma öle seyleree ama yıne de soleyım yumurtladıgın zamanlarda oluomus öle sut gıbı akıntı bende de oluyo amannnn sallla onu takıp et bunu takıp ett hersey planlı oldu muu daha zorlasıo herseyyy

canım yumurtlama zamanlarında oluyor zateen... korkmuştum bir an artık hastalıkmı var üşüttümmü omu var bumu var takip etmekten kafayı yiceem....

Doğru söylüyorsun . Mesela doktor bize ; regl tarihinden itibaren 14. gün ve sonrası önemli demişti .
O zamanlar böyle bir akıntı olmuyor . Eğer bu yumurtlama akıntısı ise ; ya doktor hatalı , ya da benim yumurta ne zaman yumurtlayacağını bilmiyor . Çok bilinmeyenli denklem mübarek :52:

Doğru söylüyorsun . Mesela doktor bize ; regl tarihinden itibaren 14. gün ve sonrası önemli demişti .
O zamanlar böyle bir akıntı olmuyor . Eğer bu yumurtlama akıntısı ise ; ya doktor hatalı , ya da benim yumurta ne zaman yumurtlayacağını bilmiyor . Çok bilinmeyenli denklem mübarek :52:

hahah hakket cok bılınmeyenlı denklem ama kısıden kısıye deısır o yumurtlma genelıı 14. gundur evet ama aynıı ınsan bıle her ay aynı zaamanda yumurtlayama bılıo benım bu ay ıkı tane yumurtam olusmus ıgne vuruldum ertesı gun kasık agrım oldu demekkı catlamıs dedım sımdıbeklıom öleceee ne hiss kaldıııı ne heyecann dıorum ama regl olsam hungur hungur aglarrrım ıkı gun sonra yıne toparlarımm:46::46::46:hayat bu :87:

kızz beklemedee feyzaa hanımı sevmedımm heee cok sey anlatmayı sevmıoo yada ben cok soru soruomm bılmıom ama sordukca soluo yanı bı acıklaması yok geneldee sınır oldum bana catlatma ıgnesı verdı vee su saatte vurul su saatte de ılışkı demedıı bugun vurdur iğneyi dedi eczaneye bı gıttım ne zaman vurulcan dedı bugun dedım saat dedı bılmıom dedımm aradımsonraa falan fılann kızdım yanııı solemesı gerekır sonuctaa bedava vermıolar o ıgneyıı 80 tl ye aldımm valla bakalım bu ayda olmazsaa deıstırcemm doktoru

Bir yerde okumuştum . Bu mübarekler 3 gün canlı kalabiliyorlarmış .

Düşünüyorum da ; doktor gün aşırı demişti . Hadi bir gün önce oldu . Otel de ilk gün olsa ,
2. gün boş , otelde 2. günleri olur . 3. günü onların son günü olur , yeni misafirler gelir .

Ama otel her ay sinek avlıyor .

Otel müşterileri memnuniyet anketi hazırlayacam artık :84:

günaydın kızlar 6 gün yatıştan sonra ilk gün ama hala hastayım gece boyunca ateşim çıktı cnm kocam bi damla uyku uyumadı allahım nedir bu hastalıklardan bnm çektiğim...

Back