How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

slm kızlar size bişi sorcam bi fikrin varmı 2 gündür ilişki sırasında beyaz akıntı gelio baya yoğun ama kokusuz acep nedir ilaçlarımda yeni bitmişti

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..

Bende ölüorum
cumartesi öğleden beri ağrı ateş
etlerim lime lime dökülecek sanki
eğilip kalkamıorum
makineye çamaşır atayım dedim
ağladım resmen :( acıdan

eşimi arayıp söledim alacak ya dişetim şişmiş dişlerimi fırçalim dedim fırça değdi kanamaya başladı ve çok acıdıı içemde kendime gelemmm:94::94::94:

Paradontax die bi diş macunu var şekerim. Migros Carrefour da fln satılıo
hem %100 doğal hemde diş eti için %100 etkili
tuzlu tadı zor alışırsın ama kullan onu devamlı dua edeceksin çok gör bak

Bende ölüorum
cumartesi öğleden beri ağrı ateş
etlerim lime lime dökülecek sanki
eğilip kalkamıorum
makineye çamaşır atayım dedim
ağladım resmen :( acıdan

Paradontax die bi diş macunu var şekerim. Migros Carrefour da fln satılıo
hem %100 doğal hemde diş eti için %100 etkili
tuzlu tadı zor alışırsın ama kullan onu devamlı dua edeceksin çok gör bak

canım sağol şişlik indi medinin söylediği ilaçtan 2 tane kullandım valla agrım sızım kalmadıı :54:
sanada geçmiş olsun noluyo böyle herkes dükülüyo dikkat edin kızlarr
biri pc ye tükürdü herkese bulaştı valla:1::1::1::1:

İyi akşamlaaar :)

Nasılsınız ? Güzel haberler war mı arkadaşlardan :93:

sanada i akşamlarr gusel haber yok anlasılan gecmısı okumadım ama olsa herkes bısı yazardı bugun bı temızlık bı temızlıkyaptım kii pfff cok yoruldımm camlar perdelerr fılan bıtı sukur ama yoruldumm dınlenıom ölee sen nabıosunnn

inşallah değildir enfeksiyonum geçmedimi acaba off ya ne enfeksiyonmuş geçmek bilmedi yapıştı üstüme

değildir yawww peynir gibi parçalarmı geliyo yoksa çamaşırındamı görrdün? bendede 3-4 gün önce olmuştu siyah çamaşırımda leke olmuştu beyaz ama geçti şimdi yok:26:

Hoşbulduk canım :)

Yeni dahil oldum bu topiğe . Önceleri , sizlerin yazdıklarınızı sadece okuyordum .
Şimdi , sizlerle birlikte beklenmeyen günü bekliyorum . Hem sizin günlerinizi hem kendi günümü .
Sanki günler daha çabuk geçiyor gibi geliyor artık . Psikolojik mi onuda bilmiyorum :90:

değildir yawww peynir gibi parçalarmı geliyo yoksa çamaşırındamı görrdün? bendede 3-4 gün önce olmuştu siyah çamaşırımda leke olmuştu beyaz ama geçti şimdi yok:26:

yok parça değil beyaz akıntı süt gibi ilişki sırasında gelio özel olcak ama eşimin şeyinde gördüm:1::1:bittikten sonra bi baktı adamın üstünde bembeyaz baya belirgin yani

Hoşbulduk canım :)

Yeni dahil oldum bu topiğe . Önceleri , sizlerin yazdıklarınızı sadece okuyordum .
Şimdi , sizlerle birlikte beklenmeyen günü bekliyorum . Hem sizin günlerinizi hem kendi günümü .
Sanki günler daha çabuk geçiyor gibi geliyor artık . Psikolojik mi onuda bilmiyorum :90:

burası terapi odası gibi hem birbirimize yardım ediyoruz hem derdimizi paylaşıyoruz zamanla ne kadar güzel bir ortam oldugunu anlayacaksın :52::52::52::52:

yok parça değil beyaz akıntı süt gibi ilişki sırasında gelio özel olcak ama eşimin şeyinde gördüm:1::1:bittikten sonra bi baktı adamın üstünde bembeyaz baya belirgin yani

hee bak telde az önce hamiş olan arkadaşa soruyodum benim durumu oda bana dedi ki hamile kalmak için ugraştıgı günlerde eşiyle birlikte oldugunda beyaz akıntı geliyomuş süt gibi valla canım sen günlerini degerlendir :52::52::52::52::52:

Merhaba canlarım ya özledim sizleri...Tüp bebek tedaviisnde yola devam ediyorum..İğne ilaç uğraşıp duruyorum...maddi manevi zormuş ama yapılamayacak bişey değilmiş onu gördüm..

selamunaleyküm arkadaşlarım

ateşim normale dönmekle beraber
eşimin de ateşini normale dusurmeyi basardım :)

ama en ufak ıhmalde ateş gene cıkıyo denedım ılaçları aksatmamak lazım
nebiçim bi salgınsa
craftycim geçmiş olsun cnm ya herkse dökülüyo valla
sende bişiler kullan eşine de başlattr cnm yoksa ona da bulasır mazallah

bu arada Oh neyse bugun calıstım içim rahatladı :)

canoo
dişinn iyilşmesıne sevımdım cnm

Merhaba canlarım ya özledim sizleri...Tüp bebek tedaviisnde yola devam ediyorum..İğne ilaç uğraşıp duruyorum...maddi manevi zormuş ama yapılamayacak bişey değilmiş onu gördüm..

Canım benim bizlerde seni ösledik .Allah yardımcın olsun.İnşallah hayırlı,çok güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle.:70:

Back