- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
gribin azgını.. :))))))))) bende alerjik var ve sinirsel biraz üzüleyim hemen çıldırtcak derecede geliyor.. .
ayyyy çok geçmiş olsun pisliklerrrr seni hastada ettilerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gribin azgını.. :))))))))) bende alerjik var ve sinirsel biraz üzüleyim hemen çıldırtcak derecede geliyor.. .
slm kızlar size bişi sorcam bi fikrin varmı 2 gündür ilişki sırasında beyaz akıntı gelio baya yoğun ama kokusuz acep nedir ilaçlarımda yeni bitmişti
gunaydın kızlar
medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..
eşimi arayıp söledim alacak ya dişetim şişmiş dişlerimi fırçalim dedim fırça değdi kanamaya başladı ve çok acıdıı içemde kendime gelemmm:94::94::94:
Bende ölüorum
cumartesi öğleden beri ağrı ateş
etlerim lime lime dökülecek sanki
eğilip kalkamıorum
makineye çamaşır atayım dedim
ağladım resmenacıdan
Paradontax die bi diş macunu var şekerim. Migros Carrefour da fln satılıo
hem %100 doğal hemde diş eti için %100 etkili
tuzlu tadı zor alışırsın ama kullan onu devamlı dua edeceksin çok gör bak
İyi akşamlaaar :)
Nasılsınız ? Güzel haberler war mı arkadaşlardan :93:
İyi akşamlaaar :)
Nasılsınız ? Güzel haberler war mı arkadaşlardan :93:
:26::26::26::26:bilemiyorum kiii canım kötü bişi değildi inş
inşallah değildir enfeksiyonum geçmedimi acaba off ya ne enfeksiyonmuş geçmek bilmedi yapıştı üstüme
değildir yawww peynir gibi parçalarmı geliyo yoksa çamaşırındamı görrdün? bendede 3-4 gün önce olmuştu siyah çamaşırımda leke olmuştu beyaz ama geçti şimdi yok:26:
Hoşbulduk canım :)
Yeni dahil oldum bu topiğe . Önceleri , sizlerin yazdıklarınızı sadece okuyordum .
Şimdi , sizlerle birlikte beklenmeyen günü bekliyorum . Hem sizin günlerinizi hem kendi günümü .
Sanki günler daha çabuk geçiyor gibi geliyor artık . Psikolojik mi onuda bilmiyorum :90:
yok parça değil beyaz akıntı süt gibi ilişki sırasında gelio özel olcak ama eşimin şeyinde gördümbittikten sonra bi baktı adamın üstünde bembeyaz baya belirgin yani
Merhaba canlarım ya özledim sizleri...Tüp bebek tedaviisnde yola devam ediyorum..İğne ilaç uğraşıp duruyorum...maddi manevi zormuş ama yapılamayacak bişey değilmiş onu gördüm..
oooo medii sohbetin kokusunu aldın geldin dimii![]()